Evliliğim.

Biraz daha bilgi vereyim eşim babasını tanımamış bilmemiş. Annesi ılımlı, iyi kalpli ama ketum bir kadın. İlişkileri resmi. Bana daha önceki kavgalarımızda babam yoktu bir kadına nasıl davranılıe bilmiyorum diyordu. Çok da içine kapanık birisi duygularını asla belli edemiyor yapısı bu. Ne söylemesi gerektiğini bilemez asla mesela, zaman içerisinde bu tutukluğu biraz daha azaldı ama ben onu severek ve aşık olarak evlendim o da bana.

Aslında isteği olmayınca dır dır eden biri de değilim hani o açıdan bakınca. Size kırılmıyorum sadece ben de çözmeye çalışıyorum. Kocamla değil ama sizle

İşin en acı tarafı da şu ki ilk eşim de böyleydi. Ben orama burama dokunma diyen fantaziye kapalı, utangaç bir kadın da değildim üstelik. Yani bir ilişkim dışında 45 senem böyle geçti diyebiliriz. Beni üzen de bu. Sperm azlığı vs konusunda da katılıyorum ben de bilmiyorum işte. Ona göre hiçbir sorun yok çünkü.

Güzel güzel konuşuyorum incitmeden ama ona göre bir sorun yok. Bak diyorum şefkate ihtiyacım da var. O kadar spora gittim kilo veriyorum güzelleşiyorum apartman yöneticisine mi yapıyorum sana yapıyorum. Cevap: yok. Başka şeyler söylüyorum depresyonumu anlatıyorum, e geçen iyiyidin denizde diyor yahu o gün iyiydim ben de zaten iyi olmaya çalışıyorum depresyondayım diye yataklara atmıyorum kendimi. Ama o kadar herşey normal gibi davranıyor ki manipüle mi oluyorum diyorum acaba? Bana bugün benden ne istiyorsun dedi. Anlattım anlamıyorsun dedim ben de.

Aslında isteği olmayınca dır dır eden biri de değilim hani o açıdan bakınca. Size kırılmıyorum sadece ben de çözmeye çalışıyorum. Kocamla değil ama sizle
40 yaşındaki bir adamın babasının olmamasını bahane edip kadınlara nasıl davranacağını bilmediğini söylemesi aslında apaçık sorumluluktan kaçmak. Hani ben baştan söyleyeyim de yarın öbür gün bir şey olursa söylemiştim der geçerim gibi.
Bende annemle babamı hiç birarada görmedim ama yetişkin bir insan olarak bir insana, bir erkeğe nasıl davranılır biliyorum mesela.
Belki sizin de harika bir aile hayatınız yoktu ama burada çabalıyorsunuz.
İş bulun derim ben, eşiniz düzelmez 5 yıl çok çok uzun bir süre. İnsan aynı evin içinde 5 yıl boyunca bir kez olsun sevdiği kadını arzulamaz mı?
Yine de sürdürmek istiyorum diyorsanız belki çift terapistini deneyebilirsiniz

Benim berbat bir aile hayatım vardı. Ayrılmamadılar hayatımızın da içine ettiler. Çift terapisine gitmek için önce sorunu kabul etmek gerekiyor sanırım eşime göre sorun yok. Yani işte klasik yorgunum, kediler yatakta, hava sıcak, kafam dolu. Arkadaşları motor gezisi diyince sabah 6'da kalkacak enerjisi var ama.

Size tek bir şey söyleyebilirim. Seven ve eşini arzulayan adam; eşi zayıf mı şişman mı, güzel mi
çirkin mi, seksi giyinmiş mi diye düşünmez. İnanın eşim en paspal halimden bile tahrik olabiliyor. Saçım başım dağılmış, dişimi fırçalamamışım, zaten hamileyim her yanım şiş. Yine de yanaşıyor. Yani böyle kendinize haksızlık etmeyin kilo veriyorum, güzelleşiyorum diye. Elbette kendinize bakın ama kendiniz için bakın. Kendinizi iyi hissetmek için yapın bunu.

Bence başka bir şey var sizin kabullenmek istemediğiniz. Aldatma ihtimalini göz ardı etmeyin derim.

İşte tam olarak bundan bahsediyorum, öyle babam yoktu ben kadınlara nasıl davranacağımı bilmiyorum diye bir şey yok. Hiçbirimiz süper rol modellerle dolu bir evden çıkmadık, bunu söylemesinin nedeni yarın öbür gün sorun çıkarsa ben sana söylemiştim diyerek manipüle edebilmek.
Bir insan 5 yılın her günü nasıl yorgun olabilir? Kediler 5 yıldır her dakika yatakta mı yatıyor? Ayrıca ille de yatak şart mı?
Sizde farkındasınız bunların bahane olduğunun.
İki hikmetten biri, ya kamp mamp vs diyerek takılıyor millletle ya da sertleşme problemi var görmezden geliyor

Bir arkadaşım var çok doğal yaşlanır, benim tam zıddımdır pazen don giyer, saç baş karışık gezer zaten şehir dışına taşındı şalvarla geziyor ama kocasının dibinden düşmediğini biliyorum. Biliyorum yani bütün bunları. Bu arada Akrep misiniz? Benim yükselen Akrep burcum Yengeç. Hazza da düşkün oluruz bilirsiniz. Ne diyim şans :) Bebişinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

Valla yalan yok telefonuna da bakıyorum kimle (erkek arkadaşları) çıkıcam dediyse onla konuşuyor, sonra birbirlerine eve döndük yazıyorlar. Kondurmamak değil yani profesyonelliğine şapka çıkartırım bir şey varsa.

Annemle de paylaştım bugün. Telefonda konuşmayalım bunları dedi o da anlam veremedi. Sertleşme sorunu yok erken boşalabiliyor e o da normal iki senede bir yapınca.

seventynine ,şu an eşinizle aranız nasıl? Onun tarafından sevildiğinizi hissediyor musunuz? Aranızda onun açıkça konuşmak istemediği ama size kızdığını bildiğiniz durumlar oldu mu (onun annesi ile bir gerilim vs)

Şu an (an olarak) kötü çünkü öğlen kalbim kırıldı. Ama bir sorunumuz yok. Bana fazla harcadığım için dönem dönem kızar ama ailesiyle aram ondan daha iyidir o aramaz sormaz ben ararım annesini. Bir yere gidelim derim gideriz, daha yeni evi yeniledik benim isteğimle. Acaba isteklerime yetişemiyor diye mi böyle ama beş koca sene de ne mana yani.

Peki sizi bu evlilikte tutan motivasyon neydi? Konuları konuşmak istediğinizde dahi karşınızda tepkisizce durup benden ne istiyorsun diyen bir duvar var.
Niyetim hiç aklınıza girmek değil ama biz bu forumda eşlerden gizlenen ikinci telefonlar da gördük.
Dilerim ki ihanet yoktur.

Totalde huzurlu olmamız. Kavga patırtı olmayan bir evlilik, özellikle ilk senelerde yaptığımız güzel seyahatler, ona güvenmem, birlikte eğlenmemiz, beni 120 kg iken bile sevmesi desteklemesi. Ben çok huzursuz ve kavganın olduğu bir evde büyüdüm ve bu evin ve onun sessizliği ilk zamanlarda iyi geldi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…