- Konu Sahibi seventynine
-
Eşiniz kaç yaşında ?
Niyetim sizi üzmek değil ama her istediğinizi yapıyor olması sizi sevdiğinden değil, amiyane tabirle çenenizi kapalı tutun diye.
Seksin olmadığı bir evlilik zaten bitmiştir, 5 yılda 3 kez diyorsunuz. Seks yok, evin içinde şaplak dediğiniz, sıkıştırılmak dediğiniz seksi, eğlenceli girişimler bile yok.
İlk 5 yıl cinsel hayatınız nasıldı?
Elbette çok güzel bir yaşta cinsellik gibi muhteşem bir aktiviteden mahrumsunuz. Üzüldüm gerçekten.
Fakat aseksüellik sonradan oluyor mu emin değilim. Sperm eksikliği de cinsel aktiviteye isteksizlik yaratmaz bence. Başka bir sorunu olsa iktidarsızlık gibi bunu mutlaka farkederdiniz. Tabi sürekli birlikte olunca insan ne ara yapar diye düşünüyor ama aldatmak gerçekten zor değil.
40 yaşındaki bir adamın babasının olmamasını bahane edip kadınlara nasıl davranacağını bilmediğini söylemesi aslında apaçık sorumluluktan kaçmak. Hani ben baştan söyleyeyim de yarın öbür gün bir şey olursa söylemiştim der geçerim gibi.Aslında isteği olmayınca dır dır eden biri de değilim hani o açıdan bakınca. Size kırılmıyorum sadece ben de çözmeye çalışıyorum. Kocamla değil ama sizle
40 yaşındaki bir adamın babasının olmamasını bahane edip kadınlara nasıl davranacağını bilmediğini söylemesi aslında apaçık sorumluluktan kaçmak. Hani ben baştan söyleyeyim de yarın öbür gün bir şey olursa söylemiştim der geçerim gibi.
Bende annemle babamı hiç birarada görmedim ama yetişkin bir insan olarak bir insana, bir erkeğe nasıl davranılır biliyorum mesela.
Belki sizin de harika bir aile hayatınız yoktu ama burada çabalıyorsunuz.
İş bulun derim ben, eşiniz düzelmez 5 yıl çok çok uzun bir süre. İnsan aynı evin içinde 5 yıl boyunca bir kez olsun sevdiği kadını arzulamaz mı?
Yine de sürdürmek istiyorum diyorsanız belki çift terapistini deneyebilirsiniz
Size tek bir şey söyleyebilirim. Seven ve eşini arzulayan adam; eşi zayıf mı şişman mı, güzel miGüzel güzel konuşuyorum incitmeden ama ona göre bir sorun yok. Bak diyorum şefkate ihtiyacım da var. O kadar spora gittim kilo veriyorum güzelleşiyorum apartman yöneticisine mi yapıyorum sana yapıyorum. Cevap: yok. Başka şeyler söylüyorum depresyonumu anlatıyorum, e geçen iyiyidin denizde diyor yahu o gün iyiydim ben de zaten iyi olmaya çalışıyorum depresyondayım diye yataklara atmıyorum kendimi. Ama o kadar herşey normal gibi davranıyor ki manipüle mi oluyorum diyorum acaba? Bana bugün benden ne istiyorsun dedi. Anlattım anlamıyorsun dedim ben de.
İşte tam olarak bundan bahsediyorum, öyle babam yoktu ben kadınlara nasıl davranacağımı bilmiyorum diye bir şey yok. Hiçbirimiz süper rol modellerle dolu bir evden çıkmadık, bunu söylemesinin nedeni yarın öbür gün sorun çıkarsa ben sana söylemiştim diyerek manipüle edebilmek.Benim berbat bir aile hayatım vardı. Ayrılmamadılar hayatımızın da içine ettiler. Çift terapisine gitmek için önce sorunu kabul etmek gerekiyor sanırım eşime göre sorun yok. Yani işte klasik yorgunum, kediler yatakta, hava sıcak, kafam dolu. Arkadaşları motor gezisi diyince sabah 6'da kalkacak enerjisi var ama.
Size tek bir şey söyleyebilirim. Seven ve eşini arzulayan adam; eşi zayıf mı şişman mı, güzel mi
çirkin mi, seksi giyinmiş mi diye düşünmez. İnanın eşim en paspal halimden bile tahrik olabiliyor. Saçım başım dağılmış, dişimi fırçalamamışım, zaten hamileyim her yanım şiş. Yine de yanaşıyor. Yani böyle kendinize haksızlık etmeyin kilo veriyorum, güzelleşiyorum diye. Elbette kendinize bakın ama kendiniz için bakın. Kendinizi iyi hissetmek için yapın bunu.
Bence başka bir şey var sizin kabullenmek istemediğiniz. Aldatma ihtimalini göz ardı etmeyin derim.
İşte tam olarak bundan bahsediyorum, öyle babam yoktu ben kadınlara nasıl davranacağımı bilmiyorum diye bir şey yok. Hiçbirimiz süper rol modellerle dolu bir evden çıkmadık, bunu söylemesinin nedeni yarın öbür gün sorun çıkarsa ben sana söylemiştim diyerek manipüle edebilmek.
Bir insan 5 yılın her günü nasıl yorgun olabilir? Kediler 5 yıldır her dakika yatakta mı yatıyor? Ayrıca ille de yatak şart mı?
Sizde farkındasınız bunların bahane olduğunun.
İki hikmetten biri, ya kamp mamp vs diyerek takılıyor millletle ya da sertleşme problemi var görmezden geliyor
seventynine ,şu an eşinizle aranız nasıl? Onun tarafından sevildiğinizi hissediyor musunuz? Aranızda onun açıkça konuşmak istemediği ama size kızdığını bildiğiniz durumlar oldu mu (onun annesi ile bir gerilim vs)
Peki sizi bu evlilikte tutan motivasyon neydi? Konuları konuşmak istediğinizde dahi karşınızda tepkisizce durup benden ne istiyorsun diyen bir duvar var.Valla yalan yok telefonuna da bakıyorum kimle (erkek arkadaşları) çıkıcam dediyse onla konuşuyor, sonra birbirlerine eve döndük yazıyorlar. Kondurmamak değil yani profesyonelliğine şapka çıkartırım bir şey varsa.
Belki erkeklerle bir şeyler yaşıyordur.
Peki sizi bu evlilikte tutan motivasyon neydi? Konuları konuşmak istediğinizde dahi karşınızda tepkisizce durup benden ne istiyorsun diyen bir duvar var.
Niyetim hiç aklınıza girmek değil ama biz bu forumda eşlerden gizlenen ikinci telefonlar da gördük.
Dilerim ki ihanet yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?