Evliliğim.

Sorununuz sadece seks mi peki?

Sorunum eşimle konuşulmaması da aynı zamanda. Kişilik olarak herşeyi içinde yaşayan, konuşma taraftarı olmayan bir yapısı var. Tamam bunu bir yere kadar tolere edebiliyorum ama 30 dk derdimi anlatıyorum karşılığında 1 kelime yanıt alamıyorum. Robot gibi aynı cümleleri söylüyor. Bunlar harici bir şey yok merhametli, saygılı, bonkördür.

İnsan bir şekilde dayanıyor dermişim. Benim yoğun aldığım anti depresanlar libidomu baskılamasa düz duvara tırmanırdım sanırım. Çok arzu duyduğumda da mastürbasyon yapıyorum doğal olarak.
Siz başlatmayı deneseniz bi süre?
Üstüne gidin yani
Başka bi sorundan bahsetmemişsiniz, çift terapisi de mantıklı ama dediğiniz gibi öncelikle sorunu kabul etmesi gerek.
10 denemenizin hiçbiri başarıya ulaşmazsa belki kendi de farkeder, reddeceği durum kalmaz yani. Çift terapisi fikrinize kanıt olur kısaca.
Ay bide bu seks işi tabiri hoş değil ama verdikçe veresin gelir olayı
Yani belki 2-3 başarılı girişimden sonra adam da açılır.

Arabalardan ağız toplarına serüvenler geçirmişsiniz, ne gayı ne aseksüeli ya olsa olsa bisekstir ayrıca. Ki bu da sorun değil seks olmaması için.
Rüyalanma kısmı zaten ergenlik ve 20 li yaşlarda olan bişey daha çok.
Dediğiniz gibi bence psikolojik olarak sıkıntıları mevcut.

Söylemesi ayıp dün gel salonda yatalım dedim klimalı klimalı. Döt kadar koltukta kaşık pozisyonunu alınca eli kolu bi yerleri durmadı sonra yansın geceler bir süre ben de aynı şeyi düşündüm bir de dediğiniz gibi insan tadını alınca hep istiyor bugün resmen yüzüme renk geldi Nihal'in Behlül'le yattığı gecenin sabahındaki hali gibiiyim sjskskskddkd

Valla konu sahibesi bence sosyallesin, disari cikin, arkadas bulun bu adamda hayat yok bunalmayin. O sirada belki daha iyisiyle tanissirsiniz, oyle bir sey olursa da basin gidin bu adamla evli olmaniza hic gerek yok.

Çok sevindim umarım ilerde de çok geceniz yanar ahahahhahahahs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…