evliligim

Ne desem bilmem ki. Senin yaşadıklarını ben de yaşadım. Ben de onu düşünüp aman para harcamayalım diye kendimi kıstım hep. Ama iyilik yaramıyor onlara. Bunu öğrendim. Ben de onun ilgisizliğinden şikayetçiydim. Ben de her yolu denedim aslında. Galiba ben sevilmedim ki terkedildim, şimdi benim kıyamadığım parasını başkasıyla yiyor.. O yüzden hani derler ya kelin ilacı olsa kendi başına sürer diye. Birşey diyemiyorum. Yine de çok üzüldüm. Şu yazdıkların bana kendimi hatırlattı. Allah yardımcın olsun.

Ben de kotu seylere engel olmak istyrm.ankatyrm esime ama beni hic anlamiyo..ankatamyrm.hatta ben ankatirken de cok sacma biseyi sorun ediyomus gibi hissedytm.. benm onun cebini dusundigum kadar beni dusunseydi bunlar olmazdi belki de..

Bi keresinde konusurken su kdr paran olsa napardin diye konusuyodk.. hepsini kendimi harcarim dedim. O da hayir butun parani benm icin harcarsin hatta cebinde son para kalsa kendi ihtiyacini alabilcek bi para olsa sen onu benm ihtiyacim olmayan bisey icin harvarsin demisti...

Brn hep onun rahatini dusunurum ama o dusunmez... baska bi sehre akrabasini ziyarete giderken hediyekerle gider ama baska sehirden bizim eve gelse bombos gelir

karısına sürprizler yapan ince düşünen ilgili erkek çok azdır sen eşinin sana karşı olan genel tutumuna bak sevgisini ve sana değer verdiğini hissediyorsan bu kadar kendini yıpratma.sanırım biraz da hamileliğin verdiği stres var sende fazla hassaslaşmışsın kendini üzme canım bir de şu var biz kadınlar erkeklerden beklentimiz ne kadar az olursa o kadar mutlu oluruz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…