Evliliğim

Dilruba123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
1
0
1
38
Ben29 yasinda evli ve uc cocuk annesiyim esimle birbirimizi severek askla evlendik herkez karsi cikti kactik sonra kabul etiler evlendik he Soyle evlendik nikaha esortmanlarla gitzik bi o ve ben yani kimse yoktu ve dugunumde olmadi kaynanam inat etti velasil evlenmemizin sebebi biz kactik neyse sonra nisan yapildi ben hamile kaldim annem babam cardi konusmaya boyle boyle bunlar bi hara yapti dugunu hemen yapalim buarada kayin babam gelmedi konusmaya halada istenmiyorum tartisma falan filan 3 kere dugun iptal edildi velasil yapilmadi neyse bosver dedim sonra esim ailesini dinlemeye basladi hamileyim ayrildik kizim geldi dunyaya sonra kizimi gormek istiyor dedi kizim 6 aylikti yine birlestik sonra nikah yaptik tek tabiki ama yinede guzeldi o da bende rahtsiz degildik mutluyduk o gunu sonra yine kavgalar bas l adi kaynanam arar bu beni dover haydaaaa gencim salagim yani gitt bosan dimi yok devam ayrilik baristik sonra oglum oldu hersey duzene girdi dedim kayinbabam trafik kazasinda oldu 3 sene once tr cenazesinde ben hamile oldugumu ogrendim yani simdiki ufak ogluma 3 yasinda ama bu 3 seneden veri ne ben kendimi nede huzurumu biliyorum tamam kaynanamin almancasi yok ehliyeti yok ellimden geldigince yetismeye calistim ama bazen olmayinca olmuyo 3 cocugum var esim calisiyo evin herseyi benim ustumde yapamadigimda kaynanam kocami arar iste sitem eder esime diyomki yapiyom goruyosun cocuklarin ojulu randavusu var Niye boyle demiyosun annene yok annem hakli bi annem kaldi bu dunyada annesine tos kondurmaz laf soyletmez ama benim uzerime her yuku bindirir ya ablasinin cocugna bild vaktim hamileyken calisyio diye ya gercekten yaptim daha neler neler ama bi yapnayinca insan kotu olurmu ben oluyorum en sonunda catladim tabi bende de var agzimi tutamam haksizla hic gelemem kendimide ezdirmem aradim kaynananmi senin ne hakkin var benim huzurumu kacirmaya dedim basladim bela okumaya bana yaptiklarin kizindan evlilinden ciksin dedim fun yuzu goremesin dedim ama yok benim adam yine annem annnem annem ya herkezin annasi var yaaaa ya biz cocuklarim ce ben 11 sene dille kolay ne zamN bu hale geldik bilmiyorum ama yiruldzm hep suclanmaktab hep ben olmaktan ona gore herseyin suclusu benim ben hakk mi bu bu kadar kotuysem jeden benlesin

Ne diyim bilemedim ki, esinizde sorun keşke bu sorunlu evliliğe bu kadar çocuk dünyaya getirmeseydiniz.. Yasadiklariniz zor, hemde aileniz uzakta bosansaniz size destek olmazlar mi.. Yaşınız çok genç daha ne kadar cekebilirsiniz

Şunları kapı önünde komşuya anlatır gibi değilde, paragraflı,noktalama işaretli ve okunaklı yazsanız keşke. Motoru patlamış araç gibi yokuş aşağı inerek okudum resmen. Beddua etmeseydiniz keşke sizin de çocuğunuz var. Ve hiçte iyi olmayan bir evliliğe şimdi olur, şimdi olacak,bu sefer mutluyuz diye diye yeniden başlamış ve çocuklar yapmışsınız. Adamı biliyorsun ne bu çaba evli kalmak için.her seferinde baştan başlamışsınız bir çocuk ekleyerek.

Almanya ki medeniyetin beşiği... Almanyaya gidip iki medeniyet öğrenmeyen öküzler var ya....

Aa esortmanla mı evlendin? Kimden kaçtın? Öcülerden mi?

Ben esofmanlarımı yatarken giyerim

Sen kendine ne değer veriyosun ki elalem sana değer versin.
Aileni bırakıp adama kaçmışsın
Dayak yemiş daha doğurmaya devam etmişsin
Eee nolacaktı başka

Back
X