Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28Kaç yaşındasiniz acaba
O zaman eşinizin o görüşü değişmez hayat boyu böyle gider
Ne okuyorsunuz.nasil geciniyorsunuz okul bitmeden neden evlendiniz
Merhaba, ben daha yeni üye oldum. İstediğim gibi kimseyle rahat rahat konuşamıyorum belki burada içimi dökebilirim beni anlayan olur diye yazıyorum. 1,5 senedir evliyim, 2 sene sevgililik sürecinden sonra evlendik. Eşim de ben de okuyoruz. Haftasonu ailemin yanına gittim birkaç günlüğüne ve eşim de kendi evimizde kaldı. Birbirimizi fazla bunalttığımızı düşündüğüm için birkaç gün ayrı kalmak iyi gelir belki diye düşündüm. Bir gece teyzemlerde kalacaktım her gittiğimde kalırım. Benim için annemden hiçbir farkı yoktur, orada kalacağım diye bana ben kalmanı istemiyorum bekar erkek kuzenin var bensiz kalamazsın falan dedi. Ama ben kendimi bildim bileli orada kalırım onlar benim ailemden zerre ayrı değil. Ben de kalacağım dedim benim lafımı dinlemiyorsan kal falan dedi ve ben kaldım. Eşim her konuda ben erkeğim beni dinlemek zorundasın kafasına giriyor. Ama kendisine ufacık bir şey söylesem beni darlama çok üstüme geliyorsun, her şeyime karışıyorsun diyor. Kendi evimize geldim ve geldim geleli tek kelime etmedi hep ayrı takılıyor. Her zaman ona haklı da haksız da olsam adım atan taraf olduğum için bu sefer ondan bir adım gelene kadar adım atmak istemiyorum. Tek sorunumuz bu da değil bir sürü şey var. Me yapacağımı şaşırmış durumdayım. Boşanmalı mıyım diye düşünüyorum ama kendisine bir şey demek de istemiyorum. Çok yoruldum.
Daha mantıklı bir proje olamazdı.Üniversitedeyiz, aynı yerde okuyunca ayrı ayrı masraf yapmayalım dedik
Ya tek bu değil. Ben sınırlarımı bilen nerede nasıl davranmam gerektiğini bilen bir insanım, evlendiğimizden beri ne arkadaşlarımı gördüm doğru düzgün ne onsuz bi yere gitmek istedim, hep mutlu olalım diye onu mutlu edeyim diye uğraştım. O ben her şeyi yapayım ama sen kadınsın ben ne dersem onu yap kafasında ben bundan yoruldum. Yoksa teyzemde kalmayabilirdim evet, ama bunu her şeyde yaptığı için dinlemedimKuzeninizi kardeş gibi değil de bekar erkek olarak görüyorsa, bu huyu önceden de vardır. Evlenip, imza atınca bu düşüncesi ortaya çıkmamıştır.
Şöyle bir şey var, herkesin ailesinde akraba ilişkileri farklı. Siz kuzeninizi kardeş görürsünüz, ama kuzeniniz görmez ya da eşinizin ailesinde kuzen kardeş gibi değildir. Eğer teyzenin evinde kalma zorunluluğun yoksa kalmayabilirdin. Böyle küçük bir şey için ayrı düşmeye, tartışmaya gerek yok.
Çok istiyorum ama o pek çözüm odaklı davranmıyor. Ne zaman bir şeyleri çözmek için konuşmak istesem ya kendisi başka konulara saptırıyor olayları ya da ben senin karşında ne yapacağımı bilmiyorum falan diyorBaşka sorunlarınız var o zaman eşinizle çözeceksiniz
beni darlama çok üstüme geliyorsun, her şeyime karışıyorsun De ona sen lafi diyemesin erkegim der sende bende kadinim de ne bu ya kuzen kuzene iliski diye bisi mi var Hangi devirdeyizMerhaba, ben daha yeni üye oldum. İstediğim gibi kimseyle rahat rahat konuşamıyorum belki burada içimi dökebilirim beni anlayan olur diye yazıyorum. 1,5 senedir evliyim, 2 sene sevgililik sürecinden sonra evlendik. Eşim de ben de okuyoruz. Haftasonu ailemin yanına gittim birkaç günlüğüne ve eşim de kendi evimizde kaldı. Birbirimizi fazla bunalttığımızı düşündüğüm için birkaç gün ayrı kalmak iyi gelir belki diye düşündüm. Bir gece teyzemlerde kalacaktım her gittiğimde kalırım. Benim için annemden hiçbir farkı yoktur, orada kalacağım diye bana ben kalmanı istemiyorum bekar erkek kuzenin var bensiz kalamazsın falan dedi. Ama ben kendimi bildim bileli orada kalırım onlar benim ailemden zerre ayrı değil. Ben de kalacağım dedim benim lafımı dinlemiyorsan kal falan dedi ve ben kaldım. Eşim her konuda ben erkeğim beni dinlemek zorundasın kafasına giriyor. Ama kendisine ufacık bir şey söylesem beni darlama çok üstüme geliyorsun, her şeyime karışıyorsun diyor. Kendi evimize geldim ve geldim geleli tek kelime etmedi hep ayrı takılıyor. Her zaman ona haklı da haksız da olsam adım atan taraf olduğum için bu sefer ondan bir adım gelene kadar adım atmak istemiyorum. Tek sorunumuz bu da değil bir sürü şey var. Me yapacağımı şaşırmış durumdayım. Boşanmalı mıyım diye düşünüyorum ama kendisine bir şey demek de istemiyorum. Çok yoruldum.
İyi de adam ile evlenme sebebiniz ayrı masraf olmadın diye, ne bekliyordunuz ki bu evlilikten. Öğrenci iken fazla masraf olmasın, hizmet eden biri olsun bir de düzenli seks hayatım olur fikrinde olan bir adamdan bu kadar eş olur.Çok istiyorum ama o pek çözüm odaklı davranmıyor. Ne zaman bir şeyleri çözmek için konuşmak istesem ya kendisi başka konulara saptırıyor olayları ya da ben senin karşında ne yapacağımı bilmiyorum falan diyor
Ya tabii ki tek evlenme nedeni bu değildi kısaca yazmak istedim. En azından benim açımdan, o sizin anlattığınız kafadaysa bilemiyorumİyi de adam ile evlenme sebebiniz ayrı masraf olmadın diye, ne bekliyordunuz ki bu evlilikten. Öğrenci iken fazla masraf olmasın, hizmet eden biri olsun bir de düzenli seks hayatım olur fikrinde olan bir adamdan bu kadar eş olur.
Ben bişey anlatmıyorum hanımefendi sizin anlattıklarınıza göre yorum yapıyor insanlar, siz ne anlattıysanız ona karşılık alıyorsunuz. Siz nasıl geçiniyorsunuz, ailelerinizden mi para alıyorsunuz?Ya tabii ki tek evlenme nedeni bu değildi kısaca yazmak istedim. En azından benim açımdan, o sizin anlattığınız kafadaysa bilemiyorum