sende haklısın canım benim ama dediğim gibi önce sen adım atacaksın illakı zorlamak olarak görme bunu.. eşin aksam eve gelmeden süslen püslen..derin dekoltelı kıyafetlerını giyin..bebısınıde uyutsaclarına arada sekıl var havan değişsin.. eşinle konusurken iltifatlarda bulun hem kendini öv,hemde onu ,,tatlı dilli ol
bi fıs parfumunde sıkın
sımdı bak bakalım senle ilgileniomu ilgilenmıomu..
![]()
bak yine aynı seyı yapıyosun evliliğini baskalarının evlilikleriyle kısyaslıyosun.. şekerim nerden biliyosun el üstünde tuttuklarını alınlarında mı yazıyor? kimse kalkıpta yoğurdum ekşi demez .. kimse yemeği gec yaptı yada yapmadı diye kocalarından laf işittiğini söylemez.bu kadınların kocalarıda eşlerini kötülemez sonucta.. (siz bırbırınızı kötülüyormusunuz yoksa baska çiftlerin yanında ?) eger boyle bişey yapıyosanız önce bu davranısınıza son verın.. cunku karsınızdakı cıft aralarında gecmemış olmadık seylerı bile ballandıra ballandıra anlatabılır.. sırf sizi birbirinizden sogutmak için
ben biyere gideceksemde yemegımı sabahtan ayarlarımkı aksama sıkısmayayım diye Allaha sukur bu yemek konusunda hiç laf işitmedim eşimden insallahta işitmem.
izmite uzagım ben canım d.dere oturuyorum.. yakın olsaydık keske senın su negatif dusuncelerini elektırıklı supurgeyle cekerdım![]()
ahh ahh pozitif olmasak bu hayat cekılırmı![]()
![]()
17 aylık evlıyım bebek henuız dusunmuyoruz erkenzaten eve tıkılı kaldım bebek olursa naparım bilemiyorum
![]()
bende çok pozitifim merak etme sadece biraz sevgi istiyorum.bütün yazdıklarını yapıyorum ama karşı tarafın bun+u anlaması gerek değil mi. benim eşim süsü püsü sevmez. ay ilk zamanlar şık karşılardım. ama baktım adam anlamıyor.bende boşverdim.makyaj sevmez. öyle dekolte sevmez.bütün bunları yapıyodum ama şimdi çocuk olunca o kadar zor ki. oturmaya vakit bulamıyorum. çok ta uzak değiliz canım. eve tıkanma çık gel.tabi şu aşama da güvenmek zor ama insan tanıştıktan sonra karar veririm değil mi. msnen var mı.