Evliliğimde mutsuzum

Askerle evlenip ne bekliyordunuz ki? Asker eşi demek yalnız TV izlemek, yemek yemek, özel gün tatil de yoktur. Nerden biliyorum arkadaşım evli çok sıkılıyorum derken şimdi 2 çocuğu var onlar sayesinde yalnız kalmıyor artık

Benim de iş hayatımda zaman zaman çok yoğun dönemlerim oluyordu, arada yine oluyor. Akşam eve gelince yemeği de ben yapıyorum. Akşam yemeğinden sonra bazen salondaki koltukta sızıp kalıyordum. Eşim bana gıcık olduğu için üstümü bile örtmezdi. 2 3 saat sonra uyanırdım, onun yatma vakti gelmiş, benim yatma vaktim geldi sen uyanıyorsun deyip trip atardı. Günlerce de onun nazını tribini çekerdim. Akşam geçireceğimiz birkaç saat varmış onda da dayanamıyor olurdum. Uyuduğuma uyuyacağıma pişman olurdum. Oysa 2 3 saat sonra uyandığımda beni şefkatle karşılayıp oy sen çok mu yoruldun kıyamam sana deyip sarılmasını hayal ederdim. Bu isteğimi eşime söylesem de anlamazdı, öğrenmesi çok zamanımı aldı. Şimdi eskisi gibi davranmıyor, istediğim gibi davranıyor ama ne zaman çok yorgun olup da akşamları uyuyakalacak gibi olsam strese giriyorum. Suçlu hissediyorum. Uyanınca tartışma çıkacak gibi geliyor hemen açıklama yapıyorum. O his üstüme yapıştı. Çok ama çok rahatsız edici.

İş bulun çalışın, borçlara destek olmuş olursunuz.
İş olmazsa hobi bulun kafanızı dağıtın.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim aynen herkes borç harç içinde evleniyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…