• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimdeki engeller

Sanki farklı bir dinde çok abartmış aileler. Mezheplerde Allaha varış yolu farklıdır sonuçta müslüman değil mi allaha inanıyor niye sorun haline getiriyor aileler anlamam benim arkadaşım da farklı mezhepten biriyle birlikte aileler sorun etmedi. Herşeyden önce insanlığı önemlidir bence ailene bunu anlatmaya çalış umarım en kısa zamanda düzelir durumlar

Canım bu dinsel farklar sizde de varmıydı? Nasıl bir yol buldunuz Bana yazar mısın Uçan kuştan medet umar haldeyim

babam dini yönden kuvvetlidir oruç tutarlar namaz kılarlar annemde öyle 9 yaşından beri oruç tutar ölse yine tutar yani babam 65 annem 63 yaşında insanlar hemde sol görüşlüler...babamın gençlik yıllarında en yakın arkadaşı bir aleviymiş iyi bir insan olduğunu söyler...alevileri tanıyor...oturduğumuz semtin %70i alevi bir tarafta cem evi bir tarafta camii var yanyana biliyorlar onları gönüllerini hiçbir zarar görmedik anneme bir arkadaşıda damadının alevi olduğunu çok iyi olduğunu falan söylemiş bende bu cesaretle söyledim...ve seviyordum onlarda ben sevdikten sonra kabul ettiler çünkü kocam delikanlı birisidir..kendini kanıtladı önemli olan budur dini yönden kuvvetli olupta hertürlü pisliği yapıp evine bakmadıktan sonra napıyım ben sünniyi daha başka önceliklerim var bir insanda benim için hem bende namaz kılmam oruçta tutmam ama Allaha inanıyorum çocuk içinse belirli bir yaşa geldikten sonra kendi seçsin..öncelik iyiinsan olması benim için ama bir söz var kafaları değiştirmek atomu parçalamaktan zordur diye kafadaki düşünce yapısı farklı yani onları farklı görüyorlar ama öyle değil onlar Allah bilir...insanlığı alevilerde gördüm gerçekten...

ahhhh arkadasım seni okadar iyi anlıyorumki bende de bunun beteri bir sorun var daha o aşamalara gelinmedi ama...yazını okuyunca neler yasayacagımı 2 misli hissettim..ailenin gönlünü kırmadan ne kadar zararsız çıkarsın onu düşün 2 arada kalmak çok zor bi durum inşallah bir an önce sıyrılırsın bu durumdan

Back
X