- 9 Ocak 2012
- 15.616
- 30.299
- 798
kızlar eşim burda die herşeyimi bıraktım ağlaya ağlaya da olsa geldm bu küçük doğu iline ama eşimi ne h.sonu görebiliyorum ne evliliğimden bişey anladım.h.içi işyerinde duvarlarla h.sonu evde duvarlarla tekim.....çıldırıcam,ne hava alcak bi yer var ne gezecek. eşimden nefret etmeye başladım.çok kavga eder olduk. benim de hakkım değilmi bi h.sonunu eşimle geçirmek, kafa dağıtmak, nefes almak. söz vermişti bi pazarım olcak die beni getirirken.düzelecek sabret diyor sürekli ama dayanamıyorum artık. buraya mecbur da değildik.zorla getrdi beni buraya.ne ark var ne çarşı var ne çevre var burda. dayanamıyorum bu kadar hapse, bu kadar çaresizliğe hiç maruz kalmadım. akşam eve git onu bekle, h.sonu akşam olsun da gelsin die bekle, bekle bekle bekle. hiç bi tat almıyorum bu evlilkten de bu hayattan da,yeni evliyiz ama ben büyük bi bunalımdayım.heyecan kalmadı kime süslenicem kime süprizler yapıcam kimle hayallerimi yaşııcam. ben mi abartıyorum??onun ailesi çevresi burda. h.içi akşamları o yorgun ben yorgun sürekli iş halletmeye alışveriş yetştrmeye çalışıyoz. geç geldiği de olyo.bu kadar vaktszlkte ailesini de tatmn etmeye çalışmak zorundayım.çok bunaldım.güzel bi anımız yok burda,olmadı. herşeyi bırakıp gidesim geliyor....ben mi abartıyorum bi fikir lütfeennnnnnnn
cnm sen daha öncede aynı konudan şikayetçi olarak konu açmıştın. sanırım pek bir değişiklik yok. daha doğrusu sana farklı şeylere kafa yormanı önermiştik ya yaptın ama işe yaramadı ya da denemek istemedin. durumunun ne kadar zor olduğunu anlıyorum açıkçası. ben de senin gibi küçük bir doğu ilinde görev yaparken gün sayıyordum tayin için. bana ayaklı takvim diyorlardı:))) o zaman eşimle nişanlıydım. hafta da bir iki gün birlikte vakit geçiriyorduk ama yine de zordu ve benim arkadaşlarımda vardı. seninki, çok daha zor. eşinle birgün dahi zaman geçiremiyorsun, eşin verdiği sözleri tutmamış, arkadaş ortamın yok ve en zoruda ailesi orda yaşıyor. sanırım kültür farkınızda var. senin bir uzmandan destek almanı öneririm bunalımda olmalısın çünkü bu konunun dışına çıkamıyorsun bir türlü ve çok yorulmuşsun. yıllık izin almanı tavsiye ederim. ya da en son çare görevlendirmeyle başka ile tayin iste bir süre öyle deneyin. daha basit kararlar sana etkili gelmeyecek gibi geldi bana.