Evet canim iyilikten bisey kazanilmiyormus hep daha fazlasini isterler ne yapsan yaranilmaz mutsuz olan ben oldum ama ben esim icin cagirdim uzulmesin diye arada kalmasin diyeNasil degerli olacagini soyleyeyim.
Kesinlikle ikiyuzlu olma, davet etmek istemiyorsan istiyormus gibi gorunme,istedigin zaman gel kal deme gorumcene. Ne munasebet. Davet etmek istemiyorsan kesinlikle kimseyi davet etme. İnan ki bu eve ben gercekten istemedigim surece kimse gelemiyor. Oyle bi mesafe koydum ki arama herkesle. Cok da mutluyum.
Annemlerde kaliyorum bi gece mesela esim nasil burnumda tutuyor. Senin de normal esinle yalniz kalmak istemen.
Gorumceni sepetledikten sonra esini de tembihle, kimseye boyle teklifler yapma. Yaranamazsin arkadasim.....
Ay ben öyle değildimay aynı benim görümce :) hiç iş yapmaz anca totoşunu büyütür bize gelince. bütün görümceler aynı valla .
Canim benimde teyzem seninle ayni seyleri yasiyordu. asla kocana ailesini kotuleme sen kotu olursun. gorumcene ise bir ara TATLI dille kocanla ozel bir gun gecirmek istedigini ama o olunca utandigini filan soyle utansin gitsinYoruldum kizlar sikildim yaz basindan beri esimle dogru fuzgun basbasa zaman geciremiuoruz gorumcem evimize yerlesti anne baba yazlikta ben yeni evli sayilirim esime ihyiyacim var esim icin yemek yapmak esim icin suslenmek sarilip tv izlemrk basbasa gezmeye gitmek istiyorum bunlar hakkim degil mi Ve daha 1 bucuk ay daha kalicak bizde bide degse kullaniyor sanki beni gorumcem biseye yardim etmez nasi yuzu tutuyor anlamiyorum evde tek kalmaktan korkmadigini soylemisti evleri alile apartmani amcalariyla ayni binada yasida kucuk degil 24 yasinda ya ben cekmek zorundamiyim esim cok iyi anlayisli benide cok seviyor bende onu zaten onun icin ben davet ettim kardesini ne zaman istersen sikilirsan gel dedim esimin yaninda edim uzulmesin diye o hegun burda suan ben uzuluyorum esime belli etmek istemiyorum oda kardedine git diyemezki kardesine belli etmiyorum ama uzuntum yuzume yansiyo esim anliyor galiba belli etmemem lazim oda bisey yapamaz ben sesimi cikarmadan idare ediyorum ama esimin alisesi degerimi bilecekmi sanmiyorum daha gecen hafta esimle annesi kendi aralarinda tartisiyolardi benle ilgisi yok ben sofra kuruyorum kaynanam esime bana elalemin yaninda boyle davraniyosun diye sitem etti esimde elalem kim dedi kaynanam gelin dedi esimde kizdi etti onu elalem olarak mi goruyosun dedi Savundu beni ama uztuntum gecmedi haketmedimki ve benim gonlumu almaya calismadi ogluna yagcilik yapti anca olayin ustunu ortmeye calisti ama basaramadi cunku edim onun yagciligina kanmadi biz eve geldikten bigun sonra kaynanam benden ozur diledi bana kalirsa beni umursadigindan degil oglunu kaybetmemek icin iyiliklerim gozune dizine dursun cadi bi gelin olsaydim daha mi degerli olurdum acaba sogudum bem onlardan nasi davramicam bilmiyorum
Ya dimi bencede sizden kotuleride var off aklıma geldi şuan kaynanam ve görümcemle olan diyaloglarimBide aynı evde oturanları bi düsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?