• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimden ve eşimden sıkıldım..

aynen öyle yahu 12/36 çalışıyo diye adamdan soğumak olur mu, bi arkadaşım var onun eşi de asker bi göreve gidiyo 1 ay gelmiyo o 1 aya karşılık atıyorum 3 gün istirahatli, o ne yapsın

Bence eşi üzerine fazla düşüyosa ondan olabilir, belki ilgi şımarıklığıdır. Arada bir benim de şımarıp kötü davrandığım olur doğruya doğru. Sevdikten sonra işi ağır gelmez insana. Napsın ölsün mü adam polis diye

O kadar cok seviyordumki onu...
Nasil bu hale geldim nasil nefret ettim anlamiyorum..
Konularimi takip eden bilir aşırı kiskanc biriyim herseyden kiskaniyorum..
Ona gelince dort dortluk degil ama genel olarak tum herkes bana imrenir sozumden cikmaz beni dinler ev isi yapar romantiktir..
Sorunuma gelince artik esimi sevmedigimi
ondan uzaklastigimi hissediyorum..
Gece calisiyor acaba evde yanliz kaldigim icinmi sogudum ondan..Bilmiyorum sizce ne yapmam gerekiyor..
soguma sebebim ne olabilir?
evliligime renk katmak icin ne yapmam gerekir?

Konularını yanlış hatırlamıyorsam epey kıskanç bi bayansın sen.:))
Açıkcası bütün duygularını çok uç noktalarda yaşadığın fikrindeyim.
Çok kıskanman da,birden soğuman da normalin dışında.
Bir çeşit duygu durum bozukluğu gibi.
Eğer sen de kendinde bu yönde bir durum seziyorsan bir yardım alman işe yarayabilir.
Bu şekilde zorlanırsın.
Aşırı kıskançlık seni de evliliğini de yer bitirir.
Bu hissettiğin soğukluk için bir şey diyemiyorum,belki eşinle bugünlerdeki tartışmalarınızdan
dolayı böyle hissediyorsundur,gelip geçici de olabilir.
Eşin dışında bir meşguliyetinin olması,farklı ilgi noktalarına odaklanman faydalı olacaktır.
Bu yönde de adım atmalısın.

Ona gelince dort dortluk degil ama genel olarak tum herkes bana imrenir sozumden cikmaz beni dinler ev isi yapar romantiktir..
Gece calisiyor acaba evde yanliz kaldigim icinmi sogudum ondan..Bilmiyorum sizce ne yapmam gerekiyor..

Bu imrenilecek değil acınılası bir durum.

Adamı zorla soğutacaksın kendinden.
Bütün konuların kıskançlıkla ilgili ,
Eşin polis, işi zor, stresli,
anlayışlı , üstüme titrer diyorsun ne istiyorsun anlamadım.
Eşin bunları yazmalıydı buraya, bunaldım , daraldım , soğudum diye.
Kendine bir faaliyet bul bence, kendi kendine adamı uzaklaştırma ,
Ha sevmiyorum diyorsan da , yakında eşinide tüketirsin ayrılırsınız zaten.
İstediğin bu mu bir düşün bence

Bu yüzden soğudun
Arada bi en azından höt zöt yapsın
Alışmışsın her istediğinin yapılmasına, rahatlığa gelemiyosun

sana biraz sert yapsa bunların hiç biri olmaz :34:
fazla ilgi seni bunaltmış olabilir

Daha bismillah 5 aylik evlisin bence esinden sogumak degil de senin canin sıkılıyor. Adam yogun calisiyor belli ki sana da mahcup oluyor her istedigini yapiyor biraz da sen destek ol hayat boyle gecim derdi var bissuru dunya mesakkati icinde insanlar. Hem sosyal faaliyetlerde bulunup on parmaginda on marifet ev hanimlarina cok heveslenirim mesela sen de oyle olabilirsin degisik yemekler deneyip guzel guzel sofralar kurup esinle muhabbet edebilirsin. Yok mu bir kahve icecegin birileri gunduz oyle kafani dagit bunalmissindir belki ondan sogudugunu dusunuyorsundur. Bak yerinde olmak isteyip de olamayanlar var sukret haline evine yuvasina sadik esinin bir dedigini iki etmeyen koca zor bu devirde sukret ve bir dusun.

Bazen her şeyin çok iyi gitmesi de sıkıyor olabilir.Bir tartışma, bir uzaklıktan sonra gelen yakınlık hissi aranıyor olabilir.Her istediğinize olur demesi de sıkmış olabilir.Bir çok nedeni var aslında kendinizi sorgulayın hangisi olabilir diye ona göre çözüm bulunuz.

Bence sorun eşinin sana hiç sorun çıkarmaması
Üç günde bir arıza çıkaran bir adam olsaydı kul köle olmuştun peşinde
Kalbini kırmak istemem ama tek bir açıklaması var bunun, rahat batıyor dedikleri durum...

Evliliğe adapte olamamışsın sorunun bu gibi...
Zaten stresli olan bir mesleği olan eşin sayende daha çok stresli olacak.
Madem enerjini ve stresini evde atamıyorsun çalışmayı dene.
Sıkılmaya vaktin olamayacak.
Tecrübe ile sabit. :31:

Nasıl sıkılmayayi ki sabah geldi smdi kalkti..
yarin aksam ise gidecek..
Acil kursa gitmem gerek is bulamiyorum cunku uni.mezunuyum ama is yok....
Fazla ilgimi bilmiyorum ilgi gosterir ama terside terstr..
geri hemen barisir.
cok sabirlidir bazen kendmi cok suclu hissediyorum..

Soğuduğunuz insanla evliliğinize nasıl renk katacaksınız :S Kendi kendinizle çelişiyorsunuz.

aynen öyle yahu 12/36 çalışıyo diye adamdan soğumak olur mu, bi arkadaşım var onun eşi de asker bi göreve gidiyo 1 ay gelmiyo o 1 aya karşılık atıyorum 3 gün istirahatli, o ne yapsın

Tam ben yazacaktım.

Ben eşimle iki sene görev sebebi ile ayrı kaldım, biz ne yapsaydık peki.

Adam elinden gelen her şeyi fazlası ile yapıyor anlattığınız kadarı ile, baksana 1 hafta izin alıp sizinle ilgilenmiş, daha ne yapsın.

Nasıl sıkılmayayi ki sabah geldi smdi kalkti..
yarin aksam ise gidecek..

Acil kursa gitmem gerek is bulamiyorum cunku uni.mezunuyum ama is yok....
Fazla ilgimi bilmiyorum ilgi gosterir ama terside terstr..
geri hemen barisir.
cok sabirlidir bazen kendmi cok suclu hissediyorum..

Az önce bi konuda okudum
Ayrı şehirlerde yaşayan bi çift var ( atama beklediği için )
50 gündür görüşmüyorlar, kadın üzgün ama soğudum filan demiyo ne zaman görüşsek diye bakıyo eşi pek oralı değilken bile acaba sorun ne diye düşünüyo
Bilmem anlatabildim mi

Sen iyi kötü hergün görüyosun belki niye akşamcı diye üzülsen bunu da anlarım ama akşam işe gidiyo diye soğumak ne demek ?

Henüz 5 ay evlisiniz nasil bunaliyorsunuz bu kadar kisa bir sürede, sevmiyorum artik ne demek ya
5 ay icinde ki esinizden sikayetci bile degilsiniz. biktiysaniz hic sevmediniz bence
o sizin icin, evlilig icin eve para getirmeye calissin sizin dediklerinze bakin, ayip yahu :20:

Konu başlığını görünce şaşırdım hemen açtım. Okuduktan sonra açıkcasıda korktum. Çünkü erkek arkadaşım askeri pilot ve her ay göreve gidiyolar 15 günlüğüne. Arada olan gece nöbetlerini saymıyorum bile. Bende ona çok aşığım şimdilik öyle bi çalışma temposu olduğu için soğuyacağım imkansız gibi geliyor fakat korkmadımda değil hani ..
Eşin her istediğini yapıyorsa bunun şımarıklığı olabilir canım. Bence onun iyi niyetini suistimal etme. O kadar çaba gösteriyor, bence sen on katını göstermelisin çünkü hakettiğini düşünüyorum. Ayrıca Polis ve Subay olmaktan çok polis ve subay eşi olmak daha zor. Özveri ve emek isteyen i durum. Onlar 7/24 kelle koltukta geziyorlar tabir-i caizse.Eşleri olarak onları tüm streslerinden uzaklaştırıp huzurlu bi ortam sağlamak bizlerin görevi.
Umarım kısa zamanda düzelirsin, doktora gitme fikrini bi kez daha düşün.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence depresyonda gibisiniz ondan öyle hissediyorsunuz kendinize bir meşgale bulun, arkadaş edinin sosyal olun, boş boş oturup bişey yapmayınca insan muhakkak bir şeylere takıyor, hayat anlamsız geliyor, mutlu olamıyorsunuz, yalnız hissediyorsunuz, çözüm içinizde.

Henüz 5 ay evlisiniz nasil bunaliyorsunuz bu kadar kisa bir sürede, sevmiyorum artik ne demek ya
5 ay icinde ki esinizden sikayetci bile degilsiniz. biktiysaniz hic sevmediniz bence
o sizin icin, evlilig icin eve para getirmeye calissin sizin dediklerinze bakin, ayip yahu :20:

Sıkılmayı bırak, nefret ediyorum demiş arkadaş. 5 ay içinde büyük aşktan nefrete geçiş için ne yapmış eşi ben anlamadım. Belki herşeyi anlatamıyor konu sahibesi. Hayır her açtığı konuda aynen şu cümlesi var. "Ona gelince dort dortluk degil ama genel olarak tum herkes bana imrenir sozumden cikmaz beni dinler ev isi yapar romantiktir."

Bilmiyorum bu konu arkadaşı için ne kadar geçerli, ama çevremde şahsen şahid olduğum örnekler var ki, tıpkı erkeklerde olduğu gibi, bazı kadınlar da evlenecek kadar olgun değil aslında. Kocayı sürekli onları eğlendirecek, fırfır etrafında dönecek kişi olacak sanıyorlar. Tabi eş dediğin kişiyle ortak paylaşımların olmalı, birbirinizi mutlu etmelisiniz, ama bir insan azıcık kendi kendine de yetebilmeli valla...:6:

Sıkılmayı bırak, nefret ediyorum demiş arkadaş. 5 ay içinde büyük aşktan nefrete geçiş için ne yapmış eşi ben anlamadım. Belki herşeyi anlatamıyor konu sahibesi. Hayır her açtığı konuda aynen şu cümlesi var. "Ona gelince dort dortluk degil ama genel olarak tum herkes bana imrenir sozumden cikmaz beni dinler ev isi yapar romantiktir."

Bilmiyorum bu konu arkadaşı için ne kadar geçerli, ama çevremde şahsen şahid olduğum örnekler var ki, tıpkı erkeklerde olduğu gibi, bazı kadınlar da evlenecek kadar olgun değil aslında. Kocayı sürekli onları eğlendirecek, fırfır etrafında dönecek kişi olacak sanıyorlar. Tabi eş dediğin kişiyle ortak paylaşımların olmalı, birbirinizi mutlu etmelisiniz, ama bir insan azıcık kendi kendine de yetebilmeli valla...:6:

Artik evlilikler cok basitlesti, asik oldugu an (ya da öyle sanip) evleniyor herkes yazik valla ne diyeyim
Cok beklenti icinde olmamak lazm ozaman insan hayal kirkligina ugruyor.. ilgi göstermedigi icin trip atmak degil de aksine kendinden bir seyler katmali :6:

Soğumuş da olabilirsin bilmediğimiz şeyler vardı belki ama ben senin öyle olduğunu zannetmiyorum durağanlıktan sıkılmışsındır ama bir süre sonra mecburen öyle olacak herkesin işi gücü var yenilik vs. de güzel ama düzeni bozmak her zaman kolay olmuyor

Back
X