• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimden ve eşimden sıkıldım..

diger yorumlari okumadim ama sevmedigin bir insani nasil kiskanabilirsin?

benim bir sevgilim vardi rahmetli oldu bende ondan nefret ederdim böyle resmen igrenirdim, hatta aldatti beni ve bir gram kiskanmadim..

ama ondan sonraki sevgilim i(suan esim) deli gibi kiskaniyorum..

bazen bende soguyorum o dereceki öpmek istemiyorum onu ama kiskaniyorum :-D

Ablamda polis esi ve yillardir bu sekilde duzenleri.ablamla cok iyi anlasiriz herseyimizi anlatiriz birbirimize hic sogudugunu duymadimda hissetmedimde.aksine 20 yillik evliler cokta asiklar birbirlerine.o sogukluk gece yanliz kalmanizdan degildir.yaninizda olsada sogurdunuz yine.mutlaka farkli bir sebebi vardir yada benin gibi her istedigi sey aninda olsun isteyen ve buna alismis biride olabilirsiniz.cunku ben oyleyim.agzimdan cikan herseyi yapAr esim sagolsun.oyle alistirdi simdi biseyi erteledigi an sogudugumu hissediyorum.ama benimki cabuk geciyo cok sukur

Hepinize tek tek teskkur ederim..
sanirim evlenmeden once alismistim kalabalik aileye gezmeye tozmaya ondan..
simdi yanlizm ondan olabilir..
esime gelince yaptiklari bana batar olmus ne yapsa yaranamiyo.
yanliz kaldigim icin hayattan sogudm sanirim ins.
en kisa bulurum hayirlisiyla

Bence evliliğe alışamamışsınızdır yoksa soğukluk böyle çabuk girmez diye düşünüyorum :26:

Olur cnm oyle seyler arada sirada daha dogrusu kimi zmn insana isteksizlik gelyor ben ne yaptim ben nasil bu durumdayi m gibi hayatina degisklikler katmaya calis

Evet bende is ariyorum..Esim 12/36 calisiyor..
Doktra gidecegm.
Tesekkir ederim fikirleriniz icin

ben de polis eşiyim 2.5 ay öncesine kadar eşim kısa bir süre 8-5 çalıştı ama ben doğum yaptıktan sonra kendi isteğimizle 12/36 ya geçti böylesi daha güzel gündüzleri evde beraber kahvaltı akşam yemeği yiyoruz çıkıp dolaşıyoruz gündüze geçtiği günler ben daha çok sıkılıyorum bence o kadar da abartacak bişey yok kıskanmAya gelince çalışma ortamında bayanlar da var erkekler de var benim eşim bir süre bir bayanla çalıştı ne yapsaydım emniyeti başına mı yıksaydım iş sonuçta benim bundan önceki okulumda da tek bayan branşçı bendim.. bence daha yeni evli olduğun için tam herşey yerine oturmamış...zamanla oluyor bunlar..

ben de polis eşiyim 2.5 ay öncesine kadar eşim kısa bir süre 8-5 çalıştı ama ben doğum yaptıktan sonra kendi isteğimizle 12/36 ya geçti böylesi daha güzel gündüzleri evde beraber kahvaltı akşam yemeği yiyoruz çıkıp dolaşıyoruz gündüze geçtiği günler ben daha çok sıkılıyorum bence o kadar da abartacak bişey yok kıskanmAya gelince çalışma ortamında bayanlar da var erkekler de var benim eşim bir süre bir bayanla çalıştı ne yapsaydım emniyeti başına mı yıksaydım iş sonuçta benim bundan önceki okulumda da tek bayan branşçı bendim.. bence daha yeni evli olduğun için tam herşey yerine oturmamış...zamanla oluyor bunlar..

Geceye gittigi gun saar ucde dortte kalikio ogun birsey yapmiyorz.
Geceden cikincada aynen o saatte kalkiyor kahwalti yapip gezmeye gidiyoruz bazen evdeyiz..
Keske hep gunduz calissa 8-5 en azndan hayatmz duzenli olur..
Bayan hic yok erkekler var ama keske bayan olsa ben arkadastan kiskanmam..
Sokaktaki ordaki burdaki kizlsrdn kiskaniyordum ama artik doktara gidecgim sali randevum var

Back
X