Evliliğime yeniden heyecan kazandirmak istiyorum

patisga

Elhamdülillah....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
562
337
103
Eşim beni çok daha çok sevsin istiyorum yine yeniden heyecan istiyorum beni heran özlesin bensiz nefes alamasin istiyorum daha önce konu açmistim küçük şeylerden tartisiyoruz diyee artik değişmek ve değiştirmek istiyorum bu evliliği fikirlerinizi bekliyorumm

Tarzını yenile. Saçını başka renge boya, giyim stilini değiştir, arkadaş çevrenle zaman geçir vs vs dikkat çek :KK66:

Eşim beni çok daha çok sevsin istiyorum yine yeniden heyecan istiyorum beni heran özlesin bensiz nefes alamasin istiyorum daha önce konu açmistim küçük şeylerden tartisiyoruz diyee artik değişmek ve değiştirmek istiyorum bu evliliği fikirlerinizi bekliyorumm
eğri oturup doğru konuşalım. Aynı evin içinde yaşıyorsunız öyle her an özlesin bensiz nefes dahi alamasın falan biraz uç bir hayal bence. Sorunlarınız neydi bilmiyorum ama onları aşabildiyseniz birlikte eğleneceğiniz şeyler yapın,evinizde mutlu zaman geçirin işte ozaman akşam işinden çıkıp evime gideyim de huzur bulayım diyen bir adam olur. Sensiz nefes alamıyorum günleri sevgililikte olur yani

Benim en kucik kardesimle, karisi boyle.
Yapisik ikiz gibi :KK48:
O kadar abartiliki ayni bardaktan iciyorlar ne icerlerse. Gelin o sekilde istiyor :KK50:
Onlara bakarken beni sikinti basiyor :KK48:
Surekli mic mic mic..
Insan azcik ozlemeli ya hu.
Bana surekli 7/24 sirnasmak sikici geliyor.

Birey olun, kendinizi geliştirin. Kitap okuyun, genel kültürünüzü arttırın.
Başkasının yapamayacağı bir konuda usta olun.
Bağımsız olmayı başarın.
Kendinize saygı duyun.
Dediklerinize katılmakla birlikte bunların kişinin kendisini manevi olarak geliştirebileceği şeyler olduğunu ve bu birikimlerin karşı taraftan ziyade insanın kendine yapacağı iyilikler olduğunu düşünüyorum. Herkes bunları yapabilse keşke o ayrı. Bu karakterdeki insanın çevreye yansımaları da farklı olacaktır muhakkak ama ortada kurulmuş bir evlilik var zaten mesele iki kişi arasında ortak payda bulmak o sebepten birlikte zevk alınacak şeyler yapılmalı ve bunlar ne yapsak ki diye değilde içten gelerek akşam olsada birlikte vakit geçirsek şeklinde oluşmalı. Yoksa bayan kendini geliştirmiş genel kültürü artmış eşiyle ortak noktası olmadıktan sonra o evlilikte yine mutlu olunmaz

Kendinize bakmaya başlayın süslenin püslenin kilolu iseniz kilo verin, daha sık arkadaşlarınızla vakit geçirin
Herşeyinizi anlatmayın daha az konuşun, herşeyden şikayet etmeyin cıvıl cıvıl olun ama naz da yapın arada
Yeni bir çevre edinin, hobi edinin, kurs ya da meslek edindirme kursları vs olabilir çalışmıyorsanız
Mesleğiniz ne bçalışıyor musunuz, işinizde kendinizi geliştirin.
Kendinizi geliştirirsenz hem siz mutlu bir insan olursunuz hem de size hayranlık duyar.

Bu kadar aşk bu kadar heyecan evlilikte olmaz . İlişkinin evreleri vardır her zaman yeni başlamış gibi olamazsınız , en toy hallerimizde de kalamayız hiçbirimiz. Aynı evin içinde birbirini seven sayan ömür boyu beraber olmak isteyen karı koca olabilirsiniz .

Gerçek kesit -->
Benim bir tane öküzden hallice bir kız arkadaşım eşini çıldırtmış (adamın resmen gözü dönmüş )
Yaptığı şu : eşine biraz cilve biraz şehvetle yaklaşıp adamı azdırdıktan sonra bi bahane ile diğer odaya geçip kendisini odaya kilitlemiş.eşi düz duvarı delebilecek kıvamdayken kapıyı aşamamış eşinde adrenalin tavan yapmış ,sabaha kadar çıldırıp çılgınlar gibi kavga etmişler:)) bi dene heyecan olur size de.hala gülerim böyle bir şey neden yapılır hala düşünürüm:))

Çok fazla 'ben' demiyor musunuz sizce de?

'bensiz nefes almasın' çok abartı bir istek. Ruhen bütünleşin bu ayrı bir şey, ama bir insanı bu denli kendinize hapsetmeye hakkınız yok.

Belki bu düşünceleriniz farkında olmadığınız bir baskı oluşturmuş bile olabilir karşı taraf

Heyecan mı istiyorsunuz, ona daha farklı yaklaşın.

Dediklerinize katılmakla birlikte bunların kişinin kendisini manevi olarak geliştirebileceği şeyler olduğunu ve bu birikimlerin karşı taraftan ziyade insanın kendine yapacağı iyilikler olduğunu düşünüyorum. Herkes bunları yapabilse keşke o ayrı. Bu karakterdeki insanın çevreye yansımaları da farklı olacaktır muhakkak ama ortada kurulmuş bir evlilik var zaten mesele iki kişi arasında ortak payda bulmak o sebepten birlikte zevk alınacak şeyler yapılmalı ve bunlar ne yapsak ki diye değilde içten gelerek akşam olsada birlikte vakit geçirsek şeklinde oluşmalı. Yoksa bayan kendini geliştirmiş genel kültürü artmış eşiyle ortak noktası olmadıktan sonra o evlilikte yine mutlu olunmaz

Size aynen katiliyorum yukardaki bikac madde kendimizi gelistirmemizle ilgili ama sizin yazdiginiz bana cevap olabilir hep heyecanla yasamak gerek

Back
X