Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yardım edin nasıl dayanacağım, boşanmış yalnız bir kadın nasıl güçlü olabilirim?
içim yanıyor ama eşimle bu geçen 5 sene sonrasında anlaşamıyoruz, haziran ayında babamı kaybettim ve sonrasında herşey kötüye gitti benim psikolojim tahammülsüz oluşum sinirli agrasif olmam ne yazıkkı kimsem kalmadıhasta annem ve yaşlı babanem dışında, çok yalnız ve ne yapıcağını bilmez haldeyim, eşim anlayışsız eşimin ailesi anlayışsız ve acımasız bana kol kanat germediler ve eziliyorum baskıları suçlamaları altında benim yanımda olabilecek hakkımı savunacak kimsem yok, çocuğum sürekli eşimin işleri dolayısı ile ertelemesi sonucu olmadı, ben otuzbeş yaşındayım ve bir çocuğum gerçek bi yuva sıcaklığı ve bana sahip çıkan bi erkek yok benden şikayet eden ve çaılşmam için baskı yapan bi kocam var, her işte çalışamıyacağımı söyledim ona, uygun bi iş henüz bulamadım, bide şu var çalıştığım zamanlarda da eşim sadece benden bekliyor herşeyi hiç yardımcı olmuyor sofra kurmaya bile, ben çalışacam ve akşamları ona hizmet edicem şikayet etmicem, yalnızsan çalışmak yani bekarsan çalışmak kolay ama evliyken insanı çok yoruyor, benim istediğim eş beni heryönden taşıyacak ve sahip çıkacak koruyup kollayacak bi eş, sizce ne yapmalıyım?
![]()
![]()
![]()
![]()