• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimi bitirmeli miyim...

eşim 37 yaşında selvi boylu yakışıklı babaneme kayınvaldem demiş ki biz torununu istemiyoruz oğlumu tekrar evlendiricez

içim yanıyor ama eşimle bu geçen 5 sene sonrasında anlaşamıyoruz, haziran ayında babamı kaybettim ve sonrasında herşey kötüye gitti benim psikolojim tahammülsüz oluşum sinirli agrasif olmam ne yazıkkı kimsem kalmadı:14: hasta annem ve yaşlı babanem dışında, çok yalnız ve ne yapıcağını bilmez haldeyim, eşim anlayışsız eşimin ailesi anlayışsız ve acımasız bana kol kanat germediler ve eziliyorum baskıları suçlamaları altında benim yanımda olabilecek hakkımı savunacak kimsem yok, çocuğum sürekli eşimin işleri dolayısı ile ertelemesi sonucu olmadı, ben otuzbeş yaşındayım ve bir çocuğum gerçek bi yuva sıcaklığı ve bana sahip çıkan bi erkek yok benden şikayet eden ve çaılşmam için baskı yapan bi kocam var, her işte çalışamıyacağımı söyledim ona, uygun bi iş henüz bulamadım, bide şu var çalıştığım zamanlarda da eşim sadece benden bekliyor herşeyi hiç yardımcı olmuyor sofra kurmaya bile, ben çalışacam ve akşamları ona hizmet edicem şikayet etmicem, yalnızsan çalışmak yani bekarsan çalışmak kolay ama evliyken insanı çok yoruyor, benim istediğim eş beni heryönden taşıyacak ve sahip çıkacak koruyup kollayacak bi eş, sizce ne yapmalıyım? :14: :14: :14: :14:

yaşadığın bu acıyı eşin görmedi mi? şefkat göstermedi mi? teselli etmedi mi?

Herşeyde bir hayır vardır Güçlü ol kendini bırakma İlkönce kendine bir iş bul Böyle kayınvalide olmaz olsun Allah hem bu dünyada hem öbür dünyada cezasını versin Kocana da akıl fikir versin Sana da Allah ömür boyu sağlık,huzur ve mutluluk versin

Ya canım yaşadığın çok kötü bir dönem yalnızca. Sağlıklı düşünemediğin apaçık ortada.
Yeri gelir hepimizde olur böyle durumlar. Ama yalnızca sen zaten şu dönem agresif ve mutsuz olduğun için belkide tepkilerinide kontrol edemiyorsundur. Bak kadın fiziksel olarak erkekten güçsüz olabilir ama aslında kadın dünyanın en güçlü canlısıdır. Eşine karşı içinde zerre kadar sevgin varsa mücadele et. Topla kendini, mücadele etmeden yenilgiyi kabullenme.. Bu durumda olan o kadar çok kadın vardır ki emin ol zorlu mücadelerden sonra evliliğini kurtaran. Kaynanadan değil kim olursa olsun senin evliliğine zarar vermek isteyen herkes senin karşında olmalı. Ne demek kız torun istemiyorlarmış, siparişlemi geliyo bu çocuklar? Onların karşısında güçsüz pes etmiş durursan uğraşırlar tabi seninle. Sen bi dişini göster bak o zaman bişey yapabiliyorlarmı. Sen öncelikle kafanı toparla, ne istediğine ve ne istemediğine karar ver. Ama bence boşanmadan nasıl çözebilirsin onu düşün önce.
Güçlü dur karşılarında sadece güçlü. Daha sonra eşini al karşına kararlı bi şekilde konuş.
Babanın durumu tabi ki yıkım olmuştur senin için tartışılmaz arkadaşım ama hayatın içinde olan şeyler bunlar. Senin kurtarman gereken bir yuvan var. Sen duruşunu değiştirdiğin an herşeyin nasıl değiştirdiğine şaşıracaksın. Birde yanlış anlama beni ama hemen bitti boşanıyorum olaylarına girme.
Aldatma yok bişey yok, Allah sağlık versin çocuğunuzda olur. Ama iş sende bitiyor. İkinizde olgun insanlarsınız, aldığınız kararlar olgunluğunuza yakışmalı. Sonu boşanmayla bitse bile, sen elinden geleni yapmanın huzur içinde olmalısın. Hakkında hayırlısı olsun

eşim telefon ettiriyor sanırım, yani bi acente açılıyormuşta kadro kuracaklarmışta, üniversite mezunu müdür arıyorlarmış :14: off neden yapıyor içimi yakıyor gene, ben bursada yaşıyorum annem istanbul da cv mi göndertmişim sigorta şirketlerine güya işte ordan kayıt almışlar mail yok bişey yok kariyer sayfasında şişlide oturuyosunuz dimi diyor annem mecidiköy gülbağ mahallesinde ya hamdi eşimin tezgahı :14: :14:

cnm akıl vermek haddim diil Buraya yazılanlar kadarıyla bunlar boşanma sebebi diil ama işin aslı içinde biriktirip belkide aktarmak bile istemediğin şeyler olabilir.Ama yuva kurmak ve bu yuvayı ayakta tutmak kolay degil hiçbirimizin hayatı mükemmel degil Arayı bulmaya çalışın belki de eşinde yoruldu artık sen ona destek olmaya çalışsan birazda (her anlamda)
Annemin bir lafı var belki bilirsin 'Yastık değişir ama YAZI degişmez 'der annem Yani bi başkasının daha ii olucagını bekleme başkalarıyla kıyaslama yapma daha çok üzülürsün
Sen elindekiyle neler yapabilirsin onu bulmaya çalış
Allah kolaylık versin cnm

ah gidiyim annemin yanına evdeki eşyalar satılsın ev dağılsın bitsin bu iş diye düşünüyor heralde, Rabbim yardımcım olsun, çok kederliyim :58:

Sen demiyor musun ben o işe girdiğimde sende gelecek misin nasıl olacak diye ya birde nette bir siteye cv vermişsen ordan ulaşabiliyorlar yani oraya başvurmasan bile konuş istersen eşinle.

çok şükür iş durumu tezgah değil ben kariyerdeki sayfamı eşim İstanbul da yabancı şirketlere başvuru yaptığı iş aradığı için bende özgeçmiş sayfama annemin şişli İstanbuldaki adresini yazmıştım, onu görmüşler, sorun yok sabır gösterince sakince çözüldü gerçek olan.

ohoooo hem evde calistiriyo, hem ise yolluyo, hem cocuk istemiyo. ne bicim evlilik bu. Zaten cocuk olmayinca evliligin bi anlami yok gibi,yani en azindan cocuk plani olmali insanin. esinin böyle bi plani yoksa bence onun gözünde evlilik falan yok, bedavadan bakici tutmus seni. yasiniz gecmeden cocuk yapmaniz iyi olurdu. cocuk meselesinde karaliysaniz esinizle ciddi konusun, kafasinda ne varmis ögrenin.
cok baska fikirleri varsa belki de bu evliligi bitirmek daha hayiliddir, cocuk olmamasinin avantaji da bu:)

eşimi işe gönderdim zaten mutlu sayılmam ama içimde tarif edilmez bir burukluk var, evvelsi aksam eşim bana sarıldı şevkat gösterdi, bu aksam hepten uzak durmaya sanki zorladı kendini sürekli başını bilgisayara vermeye çalıştı, eve gelince sofrada da göz kontağı kurmamaya çalışıyor, sabırlı sakinliğimi koruyarak eşimin bana dönmesini bekliyorum. ama eşimi dolduruyor ailesi sanırım kayınvaldem rahat bırakmıyorlar heralde, sizce sizin fikrinize ihtiyacım...

Back
X