Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seviyorum eşimi, birlikte çok anımız var ama sevgi yetmiyor, ben öyle bir insanım ki üç gün ağlarım sonra hiçbirşey olmamış gibi hayatıma devam edebilirim işte bunu yapmak istiyorum çekip gitmek gidipde bir daha dönüp arkama bakmamak istiyorum, bu adam bana bi yuva vermedi![]()
aynen cnm ben de senin gibiyim çalışıyorum eşim kolay kolay yardım etmez herşeyi ben yapıyorum ne yapalım genelde türk erkekleri böyle yapcak bişey yok allah bize güç versin.Konu Sahibi Arkadaşım, Problemini Anladım Allah Yardımcın Olsun.. Çok Üzüldüm..
Fakat Çalışmak Onun Sana Yardım Etmemesi Bence Sıkıntı Olamaz..
Çünkü Bende Gecenin Bir Vakti Eve Geliyorum Hatta Eşimde Öyle..
Bazen Beraber Ama Genelde Tek Yapıyorum Herseyi..
Bunu Bu Kadar Kafanıza Takmayın.. Bu Problem Olmasın, Bu Kadar Sıkıntının İçinde..
Sevgiler..![]()
çocuk yok, eşim pasif, konuşmayan, kendi hakkını bile koruyamayan buna karşı bile dilsiz, güçlü biri değil, erkekler güçlü olmalı sesi konuşması güçlü, yürüyüşü kendine çok güvenen emin olmalı, yürüdüğü zaman yer titreten cinsten olmalı, benimki hanım evladı gibi![]()
bence eşini ölen babanın yerine koymaya çalışıyosun gibi geldi bana...babann gördüklerini ondanda görmek istiyorsun..hem abablık yapsın, aynı kaybettiğin baban gibi olsun, hemde kocalık yapsın istiyorsun..
yani yavanın yıkılmasına sebep olacak kadar somut bişeyden bahsetmediğin için aklıma ilk bu geldi...
öyle görmek isterim eşimi, ben kafaya çok mu taktım nedir, boşanmak için sebep değil diyorsunuz ya somut bi neden yok madem bende evliliğim için göstermediğim çabayı gösterebilirim, açıkçası bu zamana kadar tam bi çaba gösterdim diyemem, evlilikte tecrübeli olanlarınız vardır ayrılma sebebi ne olabilir? bunu bilmem gerekli sanırım.[/QUOTE ]
ne yapmak istediğinizi anlamadım ki? evliliğiniz için çaba göstermekten bahsediyosunuz , sonra da ayrılmak için bahane soruyorsunuz ?
bahane uydurmanın anlamı yok ayrılmayı kafaya koymuşsunuz madem gidin bir avukat tutun açın davanızı boşanın ...
canım benim öncelikle başın sağolsun. babanın mekanı cennet olur inşallah. şu anda büyük bir ihtimalle depresyondasın ve evliliğin konusundaki bütün olumsuzluklar gözüne çarpıyor. sıkıntılı zamanlarında insanlar pireyi deve yapabilir.
babanı kaybetmeden önce de mi bu kadar olumsuz ve çaresiz görüyordun herşeyi? eğer öyleyse bu kayıp tuz biber olmuş,ama değilse içinde bulunduğun psikoloji sebebiyle engellleri aşılmaz görüyorsun. biraz düzelmeyi bekle,hatta psikolojik yardım al. gerçekten zor bir süreç canım.asllah yardımcın olsun.
eşinin ve ailesinin sana destek olup arka çıkmadığından bahsetmişsin. çok da haklısın. insan öncelikle kendini güvende görmek ister. "sıcak yuva" tanımı da bu ihtiyacın bir ifadesi. evlenip yuva kurarız mutlu olmak için, karşılıklı sevip sevilmek, maddi ve manevi olarak desteklenmek için, neslimizin devamı için.... böyle uzar gider bu. tabii ki de hepimizin şefkate, ilgiye, korunmaya, desteğe ihtiyacı var.bi arkadaş, "eşim ve ailem beni korumuyor" sözüne karşı çıkmış. korunmak sözüyle ne kastettiğini ben anladım canım.bu bodyguardlık olayı değil, bu manevi yönden destek ihtiyacı.
yuvanı yıkmanı istemem asla ama bazı şeyler vardır ki, ihtiyaçlar diyeyim; onlar karşılanmadığı müddetçe geriye yapılacak çok da bişey kalmıyor maalesef...
çalışma konusuna gelince; eşinin baskıcı tavırlarına çok kızdım. ne demek "ben nasıl eşek gibi çalışıyorsam sen de çalışmak zorundasın"???? hiç de çalışmak zorunda değilsin canım. erkek evinin rızkını temin etmekle yükümlü. kadının böyle bir zorunluluğu yok.eğer bu konuda sana baskı yapıyorsa çok yanlış yapıyor. durumunuz iyi değilse ve çalışma şartları elverişliyse zaten afedersin ama eşek değilsin sen de mutlu yuvan için seve seve çalışırsın. belli ki durumlar müsait değil. ha yanlış anlaşılmasın ben kadının evde oturması taraftarı değilim ama bir erkeğin eşine çalışma konusunda baskı yapmasını da hoş görememiyorum. tabii ki imkanın olursa çalış, erkekler bu konuyu eşlerine bırakmalı. "çalışacaksın " gibi bir baskı kadar " çalışmayacaksın!" da normal bir durum değil. keşke eşin bunun kararını sana bıraksaydı... başlı başına bu bile can sıkıcı bir durum.
bir de çocuk evin neşesi, mutluluğunuzun pekiştiricisidir. bir erkek evlenip de neden yıllar geçse de çocuk istemez anlamam. ha maddi imkansızlıkları vardır, para biriktirmeye çalışıyordur, evliliğimi,z biraz daha otursun, beraber yaşamaya alışalım diyordur, o ayrı. ama asla çocuk yapmayacksa ve hele de eşinin yaşı bunun için geçiyorsa o evlilikten beklentilerini çok merak ederim doğrusu.
tatlım benim, dua et allaha sığın. en yalnız hissettiğimizde bile o en büyük sığınağımız. gez toz, kitap oku, kafanı dağıtmaya çalış, kendini dinleme. allah yardımcın olsun canım. dualarım seninle..
evet işte tavrı canımı sıkıyor, hani sanki çalışmaz param olmazsa beni istemiyor gibi bi durum, uygun bir iş bulmamda da yardımcı olduğunu görmedim, olamıyor yada, ama hiç çaba sarf ettiğini de görmedim. ben sorunum bu evlilikte çocuk yapmayı zaten düşünemiyorum bu adamla, bizim sorumluluğumuzu kaldıramıyacak :2: