Evliliğimi kurtarmayı mıyım?

Bu evlilik kurtulmaz. Eski karısı ile aldatmis. Annenizin ekmeğini yemiş ve konuşma diyor. Sanırım maddi olarak da güçlü değil.
Maddi durumu önceden iyiydi ortaklık bozuldu kendi işini yapmaya başladı. Tabii işte hemen oturmadi

Siz hatayı eski eşine tekrar dönüp sonra size döndüğünde affetmekle üstüne bir de çocuk yapmakla yapmışsınız.daha fazla hatanızda diretmeyin ve tamamen bitirin evlilik dediginiz bu saçma durumu.evlilik böyle birsey değil ve olmamalı.

Eski eşten ziyade kayinvalidem çok fettan. Eşim ilk ayrıligimizda karısına döndüğünde bana ben herşeyi bilerek yaptım dedi kayinvalidem

Resmiyette evlilik mi evlilik

Kaç denemede emin olacaksiniz acaba..

Annenizin dediğini yapın..
o adam olmamış yani net keşke çocuk bari yapmasaydınız balık baştan kokar kendini belli etmiş eski karısına geri döndü nedir ya sonra tekrar size valla ya aklım almadı benim ben yazdıklarınızı kabullenemedim şu an siz nasıl kabullendiniz yaşadığınız bu durumu

Anneni dinle gerisi hikaye evlilik temelden sarsıldıysa yamalı gider yürümez çocuğun geleceği için bitmeli zaten ve kendine olan saygın için hakkında hayırlısı olsun

Aşk diye bir şey var. Nasip diye bir şey var. Ağzın dilin bağlanıyor. Kimse istemez böyle bir evlilik yapmayı. Bir de başlarda ölürdü bu adam benim için

Sil allah aşkına sil varmı böyle birşey benle evliyken başkasına gidecek sonrada ben onu yatağıma alacam nasıl basiretsiz nasıl saygısız bi durum kendine saygı göster

iyi olsa adam eski karısı boşamazdı iki çocuğa rağmen canım bir senle evli sonra eski karısıyla barışıyor tutarsız bu adam yarın yine eski karısına dönse ne yapacaksın annen arkanda Allahtan çocuk olmasa iyiymiş ama olmuş artik bu saatten sonra aklını başına al iflah olmaz böyleleri

Basta ölmemiş işte sizin için. daha 17 günlük evliyken eski karısıyla sizin evinizde,sizin eşyalarınızla hasret gidermiş ee hani ölen adam. Siz de nasıl kabullenebilmişseniz tekrar kabul edip bir de çocuk yapmışsınız.siz sağlıklı karar veremiyorsunuz annenize,çocuğunuza yazık.cocugu falan bahane etmeyin adam iyi baba olsa iki çocuğuna bakardı.psikolojik destek alıp annenizi dinleyin bir daha diretmeyin.

Aşk diye bir şey var. Nasip diye bir şey var. Ağzın dilin bağlanıyor. Kimse istemez böyle bir evlilik yapmayı. Bir de başlarda ölürdü bu adam benim için
Akıl diye de bir şey var güzel kardeşim. Bak üzülüyorsunuz şimdi. Aşk biter gider gerçekler ile yüzleşince.

Güzel kardeşim buradan yazıp duruyoruz da en doğrusunu içine sor yine. Yok eski karısını nasıl affettin yok niye çocuklu adamla evlrndin diye uzaktan söylemek kolay. Zaten olan olmuş ancak tek tavsiyem akıllı davranın. Allah işinizi kolay kilsin.

17 günlük evli iken geri evinize geldiginizi ve üstelik esinizin eski eşiyle barismasi olayına kadar okudum
Bu kadarı sinirimi bozmaya yetti içeriği neydi evliliginizin bilmiyorum ama zararın neresinden donulurse kar

Okurken sinir krizi geçirdim yemin ederim elim ayağım titredi...yani hala affetme Gibi bi ihtimalinzmi var inş şaka yapıyosunzdur gerçek değilsinizdir...değil 1 10 tane evladım olsa yine dönmem yine dönmem..kadınsın sen ya biraz kendine saygı duy lütfen...lütfen...ailen arkandaymış işte ne güzel hala niye diretiyosunz daha ne kadar saygısızlık aşağlanma kullanılma göreceksinz..yapmayın etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…