Evliliğimi kurtarmayı mıyım?

1. Kötü giden bı evliliğimiz yoktu düzelmişti çocuk olmadan önce . Bilmiyorum belki de cahillikti yaptığım

17 günlükken ayrılıp barıştıgınıda bebek yokmuş. O yüzden bebeğiim için affettim bahanesiyle kendini kandırma. Aklını nerde bıraktın sen
Ben son ayriligimizdan bahsetmiştim. İnsan ilk defa aşık olunca böyle oluyor demek ki. Haklısınız ne diyebilirim ki

İşte gözüm kör olmuştu. Yani ben daha öncesinde deli dolu şen şakrak hayatı geldiği gibi karşılayan biriydim. İnsan bazen yaşadıklarını kendine konduramiyor,biseylerden vazgeçemiyor ya öyle oldu herhalde bende de. İlk defa aşık olmuştum çünkü

Kusura bakmayın ama yuh 17 günlük evlilikten sonra eski karısını getirip o eve oturttu sonra senle barıştı ve kabul ettin yani midesizlikte rekor kırmışsınız dicek bişey yok bir söz vardır bilirmisiniz insan çekeceği çileye âşık olurmuş

Öncelikle. Bu şekilde asagilamaniza gerek yok,ben zaten içimdekileri kimseyle paylasamadigim için buraya yazdım. Bakın ben babasiz büyüdüm ve maalesef bana beni sahipleniyomus gibi gelen ilk adama da gönlümü kaptırdım. Evet affedilir bişey değil haklısınız ama yapmak istedim bı sebebi yok 19 yaşındaydım daha. 19 yaşında hicbirsey görmemiş aşk nedir bilmeyen biri 28 29 yaşındaki adamın kendini olgun gibi göstermesine ve daha sonrasında aşırı pismanmis gibi göstermesine inanamaz mi ? Kandım işte . Düşünsenize bı hevesle evleniyorsunuz,gençliğinizi o adamın ellerine emanet ediyorsunuz,sonra ayriliyosunuz kulağınıza laflar geliyo kayinvalideniz diyo ki 17 günlük gelini neden bıraktılar onlar düşünsün .

Nasıl bir psikolojide olur insan , sizinde kızınız vardır belki ? Benimde var

Siz kendinizi böyle kandırıyorsunuz bence herkesi karakteri farklı olabilir ama böyle bi adamı benim midem asla almaz bir değil iki değil üç değil siz sadece kendinize değil annenizede yazık etmişsiniz ve şuanda çocuğunuza ediyorsunuz bence bunun farkına varın

Şuan eşimle birlikte değilim ki cocuguma yazık ediyim. Sadece bı soru sordum daha doğrusu hemcinslerim benimle aynı durumda olsa ne yaparlardı diye sormak istedim . Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor hanımefendi. Siz farklı bir olgunluğa erişmiş olabilirsiniz,ben erisememisim bu da benim eksigimdir. Fikrinizi saygı duyup doğru olduğunu düşünüyorum sadece hakaret etmenize tepkim

Evet yaşın çok küçükmüş canım bnm. Ama bak inanki böyle evlilik olmaz hani sevgililik bile olmaz. Sevgili bile olsaydınız seni bırakıp eski sevgilisine dönmüş olsa yine çokkk büyük ayıp. Annene ve kızına yapma artık canım be. Defolsun gtsn. Kızınla mutlu mesut yaşa. Zaten sen kızını babasız bırakmıcaksın ki yine Bi babadı olucak, babalık yapmak isteyip istememesine bağlı bu. Güçlü ol sadece şükret kızın ve annenin varlığı için bak buraya yazıyorum bugünler için sen ilerde neden üzülmüşüm neden cekmişim diceksşn

Baya hatalar yapılmış bana kalırsa artık annenize,bebeğinize ve kendinize yeni bir sayfa açın, bebeğinize huzurlu bir ortam yaratın ve boşanma davasını biranönce açın ve herkesin selameti için en mantıklı kararı verin.

Ben sana hakaret etmedim ki ? Hangi lafim hakaret pardon? Sen barışmak istiyorsun sadece onay istiyorsun anneni ezmeye değer mi bunu gotmeye çalışıyorsun bence ama değmez

Başlığa istinaden cevabım HAYIR

kararsiz olacak birsey yok canm birak ne hali varsa görsuün ama illaki tekrar üzülmeye raziyim diyorsan barisin ama degmez kendi ayaklarinin uzerinde dur sevse boyle yapmaz bu sevgi degil elimin altinda gel degince gelen git deyince giden kadin ariyor bosveer

Ben de seninki gibi bir evlilik yaptım. Benim çocuk olmadan bitiyor boşanma aşamasındayim. Emin ol eski eş hiç bir zaman huzur vermeyecek size. Eski evliliğinden olan çocukları hep üstün olacak. Boşan bence. Anneni dinle

Bu evlilik kurtulmaz. Eski karısı ile aldatmis. Annenizin ekmeğini yemiş ve konuşma diyor. Sanırım maddi olarak da güçlü değil.

Büyük konuşmayayim ulu değil deli sözüm olsun da hiç evlenmemis sizler iki çocuklu üstelik iç guveysi olacak kadar parasız bir adama nasıl layık görüyorsunuz kendinizi? Ki bakın kadir kıymet de bilmiyorlar.

Eşimle evlendiğinde maddi durumu iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…