• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligimi nasil devam ettirecem bosanmalimiyim

Hic buraya aldatilan kadinlar yazmadi bir sizi okudum simdi nasil esiniz evliliginiz
normal bir evlilik öle imrenilecek bir evliliğim olmadı asla.içim hep buruk sevgisi hep şüpheli böle hayatmı geçer ama insanoğlu herşeye alışıyor.ne versen sindiriyor.çocuklar için boşanmayanlara kızıyorlar ya burda işte onlar asla anlayamazlar.kızımın oğlumun bir bakışları yetti devam kararı almama öle bana yalvaran yakaranda olmadı.yani yapma etme dedi ama öle ağlamadı asla.normal seyrediyor şimdilik.

normal bir evlilik öle imrenilecek bir evliliğim olmadı asla.içim hep buruk sevgisi hep şüpheli böle hayatmı geçer ama insanoğlu herşeye alışıyor.ne versen sindiriyor.çocuklar için boşanmayanlara kızıyorlar ya burda işte onlar asla anlayamazlar.kızımın oğlumun bir bakışları yetti devam kararı almama öle bana yalvaran yakaranda olmadı.yani yapma etme dedi ama öle ağlamadı asla.normal seyrediyor şimdilik.
Sizin durumda uzucu peki nasil aldatildiniz nasil oldu

Sa
Sizi aldatan adamla eskisi gibi mi olacaksınız sanıyorsunuz. Eski heyecan eski aşk diyorsunuz da ortada aşk mi var?
nEvliligim boyunca zaten heyecen yoktuki oyle kabul ettim onu bu olaydan sonra degisti suclulukmusur evdeki bulgurdan olmamamodir inanin bilmiyorum

Nafaka dediğin kuş kadar bir şey
Sizin (sen ve çocukların) alıştığınız standardı sağlamanıza yetmez ki.

En güzeli sen hiç bir şeye sesini çıkarma.
Bak o çalgıcı adamın karısına. Hüsnü bilmem kim, klarnetçi. Deniz'le eğlendi, güldü, uyuşturucu kullandı, gününü gün etti, ama gene karısının ve çocuklarının başına döndü.
Deniz'e bak ne halde.
Hüsnü'nün karısı ne halde. Kocası başında, çocuklar yanında, kocasının parasını yiyor keyifle. Neden nafakayla yetinesin ki?

Unutma sen resmi nikahlı eşsin. Kendini öbür kadınların seviyesine düşürme. Rezil ederim bilmem ne uzak dur bu fikirden.

Sadece gözünü kapat, görme. Bırak kocan gitsin, nasılsa gelecek. Arada bir göz yum.
yanı aldatsın sorun etme dıyorsun yazıklar olsun sızın gıbı gurursuz bayanlara

Soyle nir durum var iki yil once eaim beni bir yere goturuyordu arkadasinin esinin yanina ve arabada gul gordum bir tane koparilmis oyle bir adeti yoktur neyse beni birakip gidecekti arkadasina bu gul nesir desim hemen desi sana kopardimbende inanmadim oyle kapandi anliyacagin bence kocam hep yapiyordu benim ruhum duymadi konustu bitti bir ara eve geldi yuzunde sim varsi yani heralde aktif capkinlardandi oyle tahmin ediyorum bir ara rusyaya gitti benden habersiz yani boyle iste
ve siz bu adamla evlisiniz igrenc

Eski konumda aldatilmistim.simdi esim yalvaraiyor her gece agliyor.gecmisi unut diye ama sadece bunu yakaladim elimde belkide baska oldu ruhum duymadi buyuk bir koz var bunu nasil kullanayim kocam bana mecbur cunku ailesi benim arkamda ben gidersem burasi kucuk yer rezil olurlar.kocam farkinda eski ask sevgi heyecan nasil olur ne konusmaliyim ondan ne istemeliyim nasil davranmaliyim akliniza ihtiyacim var.bende aglamalimiyim karsisinda uzuntumu belli etmelimiyim.bundan sonra nasil davransam ona evliligim iyi gider.yadaveski guven gelir ilk bastaki gibi bosanmak istemiyorum bebeklerim cok kucuk onlara babasiz olma haksizligi yapamam baskalari icin bu durumu yasayip bosanmayanlardanda yorum bekliyorum
Allah korusun ayni şey başıma gelse bilmiyorum napardim bende ağlardım gercekten normalde de sulu gözluyum zaten dünya bu insaniz Rabbim şeytana uydurmasin yarin bizimde eşimizin de aldatmayacaginin garantisi yok hatta hiç kimsenin herkezin en azindan kendim için diyorum büyük konuşmaya gelmez belki insan eşinden beklerken Allah korusun kendi yapar ben eşimle severek evlendik öyle bi durumda çok üzülürüm eminim perişan olurum ama eşimde pişmansa gerçekten bırakamam heralde ama hemende güvenemem tekrar güvenimi kazanması lazim iki günlük dünya Eğer gerçekten hataya düştüyse bizi zor günler bekler ama sonu ayrılık olmaz gibi canim benim bencede iyi düşün gerçekten pişman mi önemli olan bu

Bak canım
Havalar soğuk
Öğle tatili diye dışarı çıktım, ellerim dondu. Sakın sıcak evini bırakma.

Boşanıp ne yapacaksın? Başına kuş mu konacak? Sana madalya mı takacaklar? Bir sürü aldatılan kadın var bu dünyada. Sen tek olmayacaksın ki. İlk de değilsin, son da olmayacaksın.

Aldatılıyorsun diye yuva(!)nı yıkmak neden?

Boşandın diyelim, ne olacak o zavallı çocuklara?
Ah bizim onurlu babamız, ah dürüst babamız diye bütün gün ağlayacaklar. Nasıl teselli edeceksin onları?
Büyüyüp ergenlik dönemine girince nasıl baş edeceksin onlarla? Hem anne hem baba olmak kolay mı sanıyorsun?

Babanın evinde mutlu mu olacaksın? Kuşak farkı olacak bir kere. İnsan evlenip evinden çıkınca bir daha geri dönmesi çok ağır oluyor. Çocuklarına annen baban ters bir şey dese sen üzüleceksin. Laf ağırdır, taşıması zordur. Ama evinde hiç olmazsa babalarıdır dersin. Sineye çekersin.

Sonuçta bu adam aldatıyor, aldatıyor ama yine sana geri dönüyor değil mi?
Demek ki sen vazgeçilmezsin. Senin yerin ayrı, o diğer kadınlar ayrı. Sana nikah kıymış, eşi olarak kabul etmiş. Diğerleri sadece diğer kadın, o kadar.

Haaaa onur mu neydi, o sadece bir erkek adı şimdi.

Ay deme öyle konu sahibi ciddiye alıyor :D

Canim benim işte oda annelik bilmiyorum ya ben çok polyanaciyim annem bizi çok zor şartlarda büyüttü babam hergun icer kavga eksik olmaz evimizden kaç kere ölümden döndü dayaklari yüzünden ama her seferinde olmadı yapamadi biz 4 kardeşiz birakamadi kardeşlerim küçüktü siz anlarsinizda yarin onlar baba derse napayim diye hep vazgeçti herkes için durum farkli tepkiler farkli ama bence kimse kimseyi kötü anlamda eleştirmesin kiminin durumu çok farklıdır nice kadınlarımız var kimsesiz Allah kimseye göstermesin eşim iş gezisine çıktığında bana demişlerdi güzel kizlar vardir şimdi orda diye etraftan kızdırmak için bende yapan kendine yapar ucu kendine dokunur dedim gerçekten de öyle eşime hep söylerim bakarsa da dahil yaparsanda vebali senin boynuna benim alnim açık diye Allah kimsee yasatmasin

• Beğen
Reactions: fyi
"Boşanmak istemiyorsanız" geçmişi unutacaksınız.
Sürekli ısıtıp, ısıtıp ne kendi önünüze, nede eşinizin önüne getirmeyeceksiniz.
Yolunuza devam edeceksiniz.

Nafaka dediğin kuş kadar bir şey
Sizin (sen ve çocukların) alıştığınız standardı sağlamanıza yetmez ki.

En güzeli sen hiç bir şeye sesini çıkarma.
Bak o çalgıcı adamın karısına. Hüsnü bilmem kim, klarnetçi. Deniz'le eğlendi, güldü, uyuşturucu kullandı, gününü gün etti, ama gene karısının ve çocuklarının başına döndü.
Deniz'e bak ne halde.
Hüsnü'nün karısı ne halde. Kocası başında, çocuklar yanında, kocasının parasını yiyor keyifle. Neden nafakayla yetinesin ki?

Unutma sen resmi nikahlı eşsin. Kendini öbür kadınların seviyesine düşürme. Rezil ederim bilmem ne uzak dur bu fikirden.

Sadece gözünü kapat, görme. Bırak kocan gitsin, nasılsa gelecek. Arada bir göz yum.
Siz gercekten bu sozlerde dalga mi geciyorsunuz arkadaslar oyle ima esiyor lutfen zor durumda insanla oynamayin ben size inandim ciddiye aldim

Iste sen 10 yil sonra stresten cidden fiziksel hasta oldugunda, saclarin beyazlandiginda o kizin, oglun "cok tesekkür ederim, iyikine evli kalmisin" mi diyecekler. Asla. "Biz mi sana dedik evli kal diye, bosasaydin madem aldatmis" derler.

Cocuklar huzursuzlugu, asksizligi seziyorlar. Bosansaydin hatta daha mutlu bile olabilirlerdi de. Bosanmak babasiz büyümek degil ki. Seven baba her zaman sever, illa evli olmak zorunda degil sevmek icin.

Bu arada adam yalvarmamis bile. Dogruyu söylemek gerekirse "cocuklarim icin" diyorsunda, aslinda onlar bahane. Sen bosanmaktan korktun, bellirsizlikten. Zaten mutsuz evliligin ne oldugunu biliyordun, bilmedigin seye adim atmak istemedin ve hazir cocuklari bahane ettin. Bu neden ile kiziliyor. Cocuklar mutlu bir anne ve mutlu bir yuva yi hak ediyorlar. Anne tarafindan bahane olarak kullanilmayi degil..

Son düzenleme:
Hayat senin hayatın, ister boşanırsın ister boşanmazsın.Ben bunu kaldıramam, bir daha aynı evin içnde kalamam diyorsan boşan tabiki.Ama ona bir şans vermek istiyorum, bu sefer mutlu olacağıma inanıyorum diyorsan, eskiyi kafandan atabileceksen boşanma.Bu seni gurursuz, çaresiz yapmaz mesela benim gözümde.Ama sadece çocuğun için ise çaban işte orada dur.Ömür boyu kavga gürültünün olduğu evde durmak emin ol onu daha çok yıpratacaktır.

Back
X