- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen oyle suan ben sogudum ondan oda benden bir ay gozlemlicem gene ayni hikaye ise yolumu cizecem netçevremde iki tane aldatılma hikayesi var
ikisinde de kadınlar kocalarını affedip yola devam ettiler
birisinin kocası gerçekten bir daha asla aldatmadı, eşine aşkla bağlandı(adam zaten eşiyle severek evlenmişti, hem de uzun bir flört döneminin ardından. ama ne olduysa bir ara öyle saçmaladı. eşi öğrenince, bunu kaybetme korkusu sardı. çünkü eşini gerçekten çok severdi, sizinki gibi yatak ayırma ya da eşiyle 2 ay küs kalma gibi olayları olmuyordu. neden böyle bişey yaşadıklarını biz de anlamadık.)
ikincisinin kocası ise aldatmaya devam etti. hem de karısının gözünün içine baka baka.. her tartışmalarında kapıyı vurup rus kadınlara gittti. kadının tesellisi ise aynen şu; ya tek gecelik ilişki olduğu için bişey demiyorum ama aşık olursa o zaman çok üzülürüm(aşiret bunlar, boşanma falan yok, görücü usulü evlenmişlerdi)
yani bu durum yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal durumu.
ama benim naçizane fikrim, seninkisi 2. kadınınkine benziyor, çünkü aşk yok sevgi saygı hiç yok aynı evin içinde 2 yabancı gibiymişsiniz
Evet asik ve kiz suan baskasiyla konusuyor .kiz yolunu cizdi olan bana ve yuvama oldu bu kadar acik kiz kabul etseydi kocam ona giderdi evet iste bunlari hazmedemiyorum heralde bu devm etmez belli sadeve kendimi kandiriyorum allah hakkimda hayirlisini versinKocan baskasina aşık degil miydi? Senden ozur dilerken kadinin yanina gidip evli degilim fotomontaj seninle evlenicem deyip cocuk hayalleri kurmamis miydi? Bugun affedersin yarin baskasina aşık okur ömrün aglaya aglaya gecer. O zamanda soyeldim. Şimdide söylüyorum. Ac buradaki babam annemi aldatıyor konularini oku. O cocuklarin mutsuzluklarini gör. Cocuklarinin gozu onunde boyle seyler yasanmasina musade etme.
1 ayda renk vermeyebilirEvet aynen oyle suan ben sogudum ondan oda benden bir ay gozlemlicem gene ayni hikaye ise yolumu cizecem net
Evet zorumada ne gidiyor hem onu hem beni idare etti hem benle yatti o arada onun asik olsuguna inanmiyorumolsaydi benle yatmazsi bence tilkilik yapKardes bosanma kocan bosta kalmasin. Yeni birini bulunca zaten o yapacagini yapacak. O zamana kadar yalniz kalmasin adam.
Haklisin ne kadar sure veriyim madem bana oynadi bende ona oynucam kadinin intikami fena olur ben onun gibi yapmam rezil eder cocuklarimi ona gpstermem tikir tikir nafakamida alirim1 ayda renk vermeyebilir
akıllı uslu rolü oynayabilir
eğer devam etme kararı aldıysan 1 aydan uzun bir zamana ihtiyacın var demektir
Kocam pesinde kosmus ask sadeve on bes gun olmus kiz ben bosanacam deyince anlatti.baslamadan bitti dedi aramizda en ufak bir sey gecmesi desiAynı suda iki kere yıkanılmaz.
Yıkanılsa da abdest tutmaz demiş atalar...
İçine nasıl sindireceksin tüm olanları?
senin süren, kocan bir daha böyle bişeye yeltenene kadar devam ederHaklisin ne kadar sure veriyim madem bana oynadi bende ona oynucam kadinin intikami fena olur ben onun gibi yapmam rezil eder cocuklarimi ona gpstermem tikir tikir nafakamida alirim
kız insan 15 günde evlenmeyi düşünecek kadar aşık olur mu hiç saf mısın sen?Kocam pesinde kosmus ask sadeve on bes gun olmus kiz ben bosanacam deyince anlatti.baslamadan bitti dedi aramizda en ufak bir sey gecmesi desi
Evet zorumada ne gidiyor hem onu hem beni idare etti hem benle yatti o arada onun asik olsuguna inanmiyorumolsaydi benle yatmazsi bence tilkilik yap
ben aldatılsam gözümü kırpmadan boşanırım yok cocukmus yok bılmem neymış bahane bunlar .siz kocanızı aldatsaydınız cocuk var dıye yanınızda durumuydu?! affetın yarın aynı şeyı bırsaha yapar nasılsa boşanmaz dıye . her şey ıyı hoş aldatmayı sineye cekememEski konumda aldatilmistim.simdi esim yalvaraiyor her gece agliyor.gecmisi unut diye ama sadece bunu yakaladim elimde belkide baska oldu ruhum duymadi buyuk bir koz var bunu nasil kullanayim kocam bana mecbur cunku ailesi benim arkamda ben gidersem burasi kucuk yer rezil olurlar.kocam farkinda eski ask sevgi heyecan nasil olur ne konusmaliyim ondan ne istemeliyim nasil davranmaliyim akliniza ihtiyacim var.bende aglamalimiyim karsisinda uzuntumu belli etmelimiyim.bundan sonra nasil davransam ona evliligim iyi gider.yadaveski guven gelir ilk bastaki gibi bosanmak istemiyorum bebeklerim cok kucuk onlara babasiz olma haksizligi yapamam baskalari icin bu durumu yasayip bosanmayanlardanda yorum bekliyorum
gurunun maddı durum kadar yüksek degılse yapılcak bırsey yok. aldatma derken yazıma mımyada cınsel anlamdada mıHers
eHerseyin farkindayim ama babamlara gidersem perisan olurum.evim sicak maddi durumum iyi ama boyle oldu iste .
kımsenın cocukladı dusundugu felan yok maddı rahatlkkları dusunuyorlar cocuk işin bahnesıAldatilma konularının klasiği sanırım "çocuklarıma kiyamam ". Adam aldatirken o çocukları düşünmemiş. Ve adım gibi eminim aldatan siz olsaydınız aman çocuklarım deyip affetmeyecekti.