• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligimi nasil devam ettirecem bosanmalimiyim

Aldatilma konularının klasiği sanırım "çocuklarıma kiyamam ". Adam aldatirken o çocukları düşünmemiş. Ve adım gibi eminim aldatan siz olsaydınız aman çocuklarım deyip affetmeyecekti.
Ben ona dedim ben yapsam ne yaparsin diye bana yapamazsin dedi.cunki kendisi erkekmis guya hataydi bosluktaydim diyor

Konuda boşanmıcam demişsin başlıkta boşanmalı mıyım diyosun?

Adam başkasına aşık olmuş peşinden koşmuş evlilik hayalleri kurmuş yatakları ayırmış seninle,o kız terketmese hala onunlaydı,o kız yok diye şu an sana ağlıyor, sen hala gak guk diyosun

İnsanlar değişmiyor. Aldatılmadım oyle olduysa bile bilmiyorum yanlız basıma gelmedi henüz ama esimin bir daha olmayacak dediği ne varsa bin defa yine oldu. Demem o ki insanlar değişmiyor. Siz affettikçe aynısı tekrarlanıyor. Affetmesen de ayrı huzursuzluk.

Ben ona dedim ben yapsam ne yaparsin diye bana yapamazsin dedi.cunki kendisi erkekmis guya hataydi bosluktaydim diyor
Siz de diğer bütün kadınlar da işte bu kadar net olsak, yapamazsin affetmem desek bu erkekler bu kadar rahat aldatamayacaklar. Adam affedilecegini biliyor. Erkekmis...

Adam başkasına aşık olmuş peşinden koşmuş evlilik hayalleri kurmuş yatakları ayırmış seninle,o kız terketmese hala onunlaydı,o kız yok diye şu an sana ağlıyor, sen hala gak guk diyosun
Artik kafam ne kadar karisik anlayin iste

Siz de diğer bütün kadınlar da işte bu kadar net olsak, yapamazsin affetmem desek bu erkekler bu kadar rahat aldatamayacaklar. Adam affedilecegini biliyor. Erkekmis...
Evet dogru soyluyorsunuz .ama bundan sonra ondan neler istemeli yani yuvanin duzelmesi icin

Büyük konuşmak istemiyorum ama size çok katılıyorum. Evim sıcak, maddi durumum iyi, ailemin yanına gitsem perişan olurum.

Maddi refahlığı, manevi onursuzluğa tercih etmek; bunu da çocuklara, belki aldatıldım demeye, ağlamasına, nasıl davranıp eskisi gibi olurum bahaneleriyle kapatmak.

Bunun bir formülü yok ki sana verelim..
Bende aldatılıp evliliğine şans veren kadınlara hayret ediyorum. Neden mi?
O şüpheyle, kuşkuyla, güvensizlikle devam edecek evlilikten mutlu olmayı nasıl beklerler diye?
Mecbur kalırsın, ailen kabul etmez, işin gücün olmaz anlarım.
Ki onların da çözümü var, işe girersin para biriktirirsin, nafakanı çatır çatır alırsın.
Ha böyle söylüyorum diye de hafife aldığımı zannetme, eminim ki çok zordur boşanmak.
Ama şöyle de bir gerçek var ki, boşanan ilk kadın ne ben olurum, ne de son kadın ben olurum.
Hani dimdik duran kadınlar nasıl başarıyor?

Sana boşan diyemem, boşanma da diyemem.
Boşanmayacağım diyorsan da bi şekilde içine sindirmekten başka çaren yok.

Agir konusacagina guzel akil vermeni tercih ederdim
ya kardeşim seni a bir eşin var ve diyorsun ki elimde koz var
bunu kullanıp ne yapmayı düşünüyorsun?
bırak gitsin ne için uğraşıyorsun anlamıyorum
önce kendini düşün bunu kabullenip evliliği sürdürebilecek misin?

:KK57: bunları bilmiyordum. Oh ya ne güzel valla. Her şeyi yap, nasılsa işler yolunda gitmezse affedecek bir karın var.

Zor. Eğer eşin bundan sonra saygı gösterecekse affedebilirsin. Saygı duymak şu demek: ağlamak değil. Seni ve çocuklarını el üstünde tutacak. İlgilenecek. Sizi gezdirecek, evde yardım edecek. Mahçup olduğunu davranışlarıyla gösterecek sözleriyle değil. Sen beni affettin. Hadi bana eyvallah, arkadaşlarla takılacağım, ailem benden şunu istiyor veya yemek daha hazır değilmi, şeklinde değil.

Eğer affetmekde kararlıysanız helede evlatlarınız varsa ve mecbur hissedıyorsanız sadece samımı olun daima 4 göz olun hissettirmeden kontrol atında tutun ama aradada gözüm üzerinde mesajınıda vermeyı unutmayın şahsen ben eşimle arada bir helalleşiriz ölüm var diye ama ben daima gözümün gördüğü kulağımın duyduğu her hakkım helal hoş olsun derim oda mesajı alır zaten

ya kardeşim seni a bir eşin var ve diyorsun ki elimde koz var
bunu kullanıp ne yapmayı düşünüyorsun?
bırak gitsin ne için uğraşıyorsun anlamıyorum
önce kendini düşün bunu kabullenip evliliği sürdürebilecek misin?
Offf yokmu olumlu bir akil verecek yahuu

Konunu tam bilmiyorum. ama eşin boşluktaymış. yani dıuygusal olarak onu tatmin edemiyorsun. bu da bence tekrar ortam müsait olsun yapabileceği anlamına gelir.
bir de anladığım kadarıyla diğer ilişkisi bitmiş. acaba karşı taraf devam etseydi bu kadar pişman olurmuydu...
sen zaten affetmişsin kocanı. Bunu fırsat bilip koz olarak kullanmak istiyorsun. Kadınlar önceden böyle durumlarda ev, araba isterlerdi ama alsa bile yine ortak mal sayılıyor. Tabi bunlar sizin ilerdeki piskolojik bunalımlarınızı telafi edecekmi. Bu da düşünülmesi gereken birşey...

Gelmez mi taikide gelir.genede neler sormaliyim nasil devam edecek

Ben devam ettiremezdim. Normalde de hiç birşeyi affedemeyen bir yapım var ama aldatılmak bir ilişkiye en büyük darbe değildir. Bir ilişkiyi tamamen yıkan bir darbedir.

Milyonlarca parçaya ayrılmış, kırılmış bir bardak. O parçaları tekrar nasıl birleştireceksin? Birleştirdiğinde eskisi gibi görünmeyecek. Ve en önemlisi, o bardaktan su içerken cam kırıklarının kopup seni kesmeyeceğine garanti verebilir misin?

Back
X