• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligimi nasil devam ettirecem bosanmalimiyim

15 yıllık evliyim aldatılmayı yaşamadım allah kimseye nasipp etmesin.hiç hoş bir durum değil.o yüzden seni anlıyormuyuz anlamaya çalışıyormuyuz tartışılır.
eşinin ailesi senin boşanmanı istemz nede senin kara gözüne kaşına değil elalem neden boşandın deyince "beni aldattı diceksin"onların oğlu elalemin gözünde zampara olucak eee bu ada tabiki ilerde evlencekneden boşandın eşinden sorusu z-sorulunca aldatma deyince kimse sıcak bakmıycak .ya boşanmanızın istenmeme sebebi eşinizim toplum içinde düşecegi durum.
eşinize gelince o dökülen yaşlar timsah gözyaşları.devam ederseniz güvensizlik çerçevesinde bir evlilik nasıl gider bilmiyorum.yani ben piskopata bağlar zehir hafiye gibi peşinde dolanırım. :KK53: yani pek bana göre değil.çocuklar için katlanmak bana göre hiç değil. ilerde çocuklarımıza ben sizin için çektim katlandım babasız kalmayın diye dediğinde emin ooo ÇEKMESEYDİN KATLANMASAYDIN sözlerine hazırlıklı ol canım. aldatma olmasaydı bir nebze ben hep şunu düşünürüm ben varken başka birkadını arzulayıp sevebiliyor benim onun yanında ne işim varrr ...bence kendini sorgula ailenden destek al ve hakkında en hayırlı karar ver.ben aldatma konusunda düşünürümm ...ondaki bende de var peki neden o .... offf offf zor arkadaşım zorrr allahım yardımcın olsun

birde boşanıcaksan ailenin yanına değil eşin olucak kişi sana düzgün bir hayat kursum madem para var bir ev açsın çocuklarınla sana nafakasını versin ailenin yanına tekrar dönmek zor canım

Eski konumda aldatilmistim.simdi esim yalvaraiyor her gece agliyor.gecmisi unut diye ama sadece bunu yakaladim elimde belkide baska oldu ruhum duymadi buyuk bir koz var bunu nasil kullanayim kocam bana mecbur cunku ailesi benim arkamda ben gidersem burasi kucuk yer rezil olurlar.kocam farkinda eski ask sevgi heyecan nasil olur ne konusmaliyim ondan ne istemeliyim nasil davranmaliyim akliniza ihtiyacim var.bende aglamalimiyim karsisinda uzuntumu belli etmelimiyim.bundan sonra nasil davransam ona evliligim iyi gider.yadaveski guven gelir ilk bastaki gibi bosanmak istemiyorum bebeklerim cok kucuk onlara babasiz olma haksizligi yapamam baskalari icin
:KK20:

Eski konumda aldatilmistim.simdi esim yalvaraiyor her gece agliyor.gecmisi unut diye ama sadece bunu yakaladim elimde belkide baska oldu ruhum duymadi buyuk bir koz var bunu nasil kullanayim kocam bana mecbur cunku ailesi benim arkamda ben gidersem burasi kucuk yer rezil olurlar.kocam farkinda eski ask sevgi heyecan nasil olur ne konusmaliyim ondan ne istemeliyim nasil davranmaliyim akliniza ihtiyacim var.bende aglamalimiyim karsisinda uzuntumu belli etmelimiyim.bundan sonra nasil davransam ona evliligim iyi gider.yadaveski guven gelir ilk bastaki gibi bosanmak istemiyorum bebeklerim cok kucuk onlara babasiz olma haksizligi yapamam baskalari icin
her aldatatılan boşanacak diye bişey yok.bu size bağlı tamamen ayrılmak istemiyorsanız zamana bırakın deneyin olmadı ayrılsırsınız zaten.

Adam bildiğin kızı kandırabilmek için resmen operasyon düzenlemiş.
Yok fotomontaj yok yalan söylüyorlar.
Hala daha nasıl bu adamı affetmekten bahsediyorsunuz?

Aldatan insanın sevdiğine inanmıyorum ki kocanız da hem aldatmak hem o kızı elinde tutmak için bayağı uğraşmış.Bir de evli değilim diyerek.

Burda ne konuşsam boş siz bütün bu yaşananlara rağmen sindirmeye hazırsınız.Bundan sonraki aldatmasında da kusura bakmayın ama hak etmiş olacaksınız çünkü izin verdiniz.

4 yildir aldatiliyorum demedim belki dedim[/QU

ihtimal de olsa mide bulandırıcı,
bu adamla hala olmayı istiyorsanız siz bilirsiniz tercih meselesi tabi,ayrıca çocuklarınızın annelerine sadakati olmayan bir babaya sahip olmaları daha kötü bence,
ama tabi dedimya siz bilirsiniz herkes bunu bilipte devam ettiremez bir evliliği..

Bak canım
Havalar soğuk
Öğle tatili diye dışarı çıktım, ellerim dondu. Sakın sıcak evini bırakma.

Boşanıp ne yapacaksın? Başına kuş mu konacak? Sana madalya mı takacaklar? Bir sürü aldatılan kadın var bu dünyada. Sen tek olmayacaksın ki. İlk de değilsin, son da olmayacaksın.

Aldatılıyorsun diye yuva(!)nı yıkmak neden?

Boşandın diyelim, ne olacak o zavallı çocuklara?
Ah bizim onurlu babamız, ah dürüst babamız diye bütün gün ağlayacaklar. Nasıl teselli edeceksin onları?
Büyüyüp ergenlik dönemine girince nasıl baş edeceksin onlarla? Hem anne hem baba olmak kolay mı sanıyorsun?

Babanın evinde mutlu mu olacaksın? Kuşak farkı olacak bir kere. İnsan evlenip evinden çıkınca bir daha geri dönmesi çok ağır oluyor. Çocuklarına annen baban ters bir şey dese sen üzüleceksin. Laf ağırdır, taşıması zordur. Ama evinde hiç olmazsa babalarıdır dersin. Sineye çekersin.

Sonuçta bu adam aldatıyor, aldatıyor ama yine sana geri dönüyor değil mi?
Demek ki sen vazgeçilmezsin. Senin yerin ayrı, o diğer kadınlar ayrı. Sana nikah kıymış, eşi olarak kabul etmiş. Diğerleri sadece diğer kadın, o kadar.

Haaaa onur mu neydi, o sadece bir erkek adı şimdi.
Allah razi olsun senden icime su serptin iste benim anlatmak istedigim bu baska seylerde yazarmisin cok iyi geldin

Kocam zaten tam bir oskarlik oyuncu o kizinda ahini aldi benimde bakalim ne olacak su testisi su yolunda kirilirmis

Bak canım
Havalar soğuk
Öğle tatili diye dışarı çıktım, ellerim dondu. Sakın sıcak evini bırakma.

Boşanıp ne yapacaksın? Başına kuş mu konacak? Sana madalya mı takacaklar? Bir sürü aldatılan kadın var bu dünyada. Sen tek olmayacaksın ki. İlk de değilsin, son da olmayacaksın.

Aldatılıyorsun diye yuva(!)nı yıkmak neden?

Boşandın diyelim, ne olacak o zavallı çocuklara?
Ah bizim onurlu babamız, ah dürüst babamız diye bütün gün ağlayacaklar. Nasıl teselli edeceksin onları?
Büyüyüp ergenlik dönemine girince nasıl baş edeceksin onlarla? Hem anne hem baba olmak kolay mı sanıyorsun?

Babanın evinde mutlu mu olacaksın? Kuşak farkı olacak bir kere. İnsan evlenip evinden çıkınca bir daha geri dönmesi çok ağır oluyor. Çocuklarına annen baban ters bir şey dese sen üzüleceksin. Laf ağırdır, taşıması zordur. Ama evinde hiç olmazsa babalarıdır dersin. Sineye çekersin.

Sonuçta bu adam aldatıyor, aldatıyor ama yine sana geri dönüyor değil mi?
Demek ki sen vazgeçilmezsin. Senin yerin ayrı, o diğer kadınlar ayrı. Sana nikah kıymış, eşi olarak kabul etmiş. Diğerleri sadece diğer kadın, o kadar.

Haaaa onur mu neydi, o sadece bir erkek adı şimdi.
Peki siz niye bosandiniz

:KK70: hey allahim sinirlerim bozuldu.
yaa sen zaten boşanmak istemiyorsunnnn niye yazıyorsun ki buraya anlamadım... otur çocuklarının anası kocanında mülayim sineye çeken eşi ol.... töbe töbeee vicdanını rahatlatıyorsun aklın sıra kendine olan saygını tartıyorsun sanırım

Back
X