- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
15 yıllık evliyim aldatılmayı yaşamadım allah kimseye nasipp etmesin.hiç hoş bir durum değil.o yüzden seni anlıyormuyuz anlamaya çalışıyormuyuz tartışılır.
eşinin ailesi senin boşanmanı istemz nede senin kara gözüne kaşına değil elalem neden boşandın deyince "beni aldattı diceksin"onların oğlu elalemin gözünde zampara olucak eee bu ada tabiki ilerde evlencekneden boşandın eşinden sorusu z-sorulunca aldatma deyince kimse sıcak bakmıycak .ya boşanmanızın istenmeme sebebi eşinizim toplum içinde düşecegi durum.
eşinize gelince o dökülen yaşlar timsah gözyaşları.devam ederseniz güvensizlik çerçevesinde bir evlilik nasıl gider bilmiyorum.yani ben piskopata bağlar zehir hafiye gibi peşinde dolanırım.
yani pek bana göre değil.çocuklar için katlanmak bana göre hiç değil. ilerde çocuklarımıza ben sizin için çektim katlandım babasız kalmayın diye dediğinde emin ooo ÇEKMESEYDİN KATLANMASAYDIN sözlerine hazırlıklı ol canım. aldatma olmasaydı bir nebze ben hep şunu düşünürüm ben varken başka birkadını arzulayıp sevebiliyor benim onun yanında ne işim varrr ...bence kendini sorgula ailenden destek al ve hakkında en hayırlı karar ver.ben aldatma konusunda düşünürümm ...ondaki bende de var peki neden o .... offf offf zor arkadaşım zorrr allahım yardımcın olsun
eşinin ailesi senin boşanmanı istemz nede senin kara gözüne kaşına değil elalem neden boşandın deyince "beni aldattı diceksin"onların oğlu elalemin gözünde zampara olucak eee bu ada tabiki ilerde evlencekneden boşandın eşinden sorusu z-sorulunca aldatma deyince kimse sıcak bakmıycak .ya boşanmanızın istenmeme sebebi eşinizim toplum içinde düşecegi durum.
eşinize gelince o dökülen yaşlar timsah gözyaşları.devam ederseniz güvensizlik çerçevesinde bir evlilik nasıl gider bilmiyorum.yani ben piskopata bağlar zehir hafiye gibi peşinde dolanırım.