- 23 Ağustos 2012
- 51.465
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.595
- 898
E
sEskisinden daha iyi olacak diyor bana iyi davraniyor pisnamim diyor bilmiyorum hava soguk ailemin evi buz gibiboyle nasil gidecem iste bilmiyorum off isim zor ama simdi daha iyiyim sadece kocamla deli gibi birbirimizi severken boyle yapmasi zoruma gidiyor.beni unutan simdikinide unutur diye dusunuyorum.insallah hakkimda guzel olur .
Daha dün kıza yalvarıyordu inanmayın. Bu adam daha dün kıza evli değilim demiyor muydu , çok yalancı ve kaypak. Sakın kanmayın. Sizin evli olmanızın tek sebebi kızın istememesi. Kız isteseydi şu an sokaktaydınız. Yarın öbür gün her an sokağa düşebilirsiniz.
Gitmeyin bir yerei adamı evden atın. Ya ev tapusu ver ya da yallah diyin. Ben sana artık güvenemem, çocuklarımızın geleceği için garanti istiyorum diyin. Para mutlaka alın mutlaka.