Evliliğimi yıktılar

Böyle bir sey yaşasam Allah korusun ama eşim ve ailesi bin pişman olup kapımda da yatsa geri dön diye gururuma yedirip dönmem. Alınıp satılan mal gibii yok baba evine git hadi geri gel nedir ya ? Ayrıca o nasıl koca öyle evlerden ırak. Süs köpeği desek onlar bile sahiplerini koruyorlar minicik boylarına rağmen. 2 haftadır aramayıp sormayan yasiyor musun bilmeyen adam için üzülme. Allah'ın sevgili kulusun ki çocuğun yok.

19 yaşında olduğunu şimdi okudum. Lütfen şu iğrenç esin ve ailesinde gençliğini heba etme. Dershaneye mi yazilirsin ya da durumun yoksa youtubedan videolar mi izlersin bilmem ama hemen üniversiteye hazırlan. 25 yaşında elinde mesleği olan güçlü bir kadin ol. Maddi manevi güçlenince zaten sen bu gibi kişilerin yuzune bile bakmazsın. Hemen kendini gelistirmen lazım 98li birine göre yazim ve anlatım şeklin cok hatali.
Ve bende boşandım eşimden. 1 sene sonra adı bile aklına gelmiyor. Aşk âcisi geçen bir sey.

Kocanın yaptıgı normal bir şey değil gerçekten kardeşinin evliliği sizin evliliğinizi nasıl böyle etkileyebiliyor . Sana sahip çıkması gereken eşin hayat boyu böyle sürde her ayağı taşa değince seni geri mi gönderecek eğer çocugun yoksa bence ayrılma düşüncesi daha ağır basar

Dünyada hiç başka insan kalmamış gibi herkes birbirinin ıdisiyla didisiyla evlenirse sonuç da bu olur. Ayrıca yuvanı kimse yıkmıyor. Kocan adam değilmiş. Sana gelince, koyuna sahip çıkılır. Sen insansın. Kendin kendine sahip çık bir önce.

İş eşinde bitiyor ne yazık ki misilleme olsun diye ailesinin lafını dinliyorsa o da suçlu

Bu ne be kıt akılları sıra intikooom mı alıyorlar? Saçma dizilerdeki törelerden biri sanırım doğu da oluyormus ,öyle duymuştum da birebir bir kadının bunu doğrulaması ...yaşamanız çok kötü olmuş ,Allah akıl versin

gelelim o cahil kocanıza kuzum,hiç suçum yokken banan bunu yapanı kapının önüne korum aklı başına gelsin diye ne üzülüyorsunuz?suçunuz var mı?yok ...ee o zaman... beyefendi geziyormuş dönüp bakmayın bile böyle adama üzünlmez can tatlı kendinizi yıpratmayın dua edin Allah’a sığının kafanıza takmayın sizde mutlu olun ki çatlasın

Çocuk da yokmuş, geri dönüp de bu cahillerin oyuncağı olmayın.
Kocanız da beş para etmez bir adam müsveddesiymiş kusura bakmayacaksınızdır umuyorum.

ok haklısın onlardan çok çekerim geri dönersem ama eğer eşim gelir de bir gün nolur geri dön derse korkuyorum onun için giderim ama diğerlerini naparım çünkü görümcemin yani abimin eşinin babası yani kayınbabam bişey bilmiyordu bunların anlaşamadığını bana kayınannem dedi artık söyleyelim dedi bende baba bunlar anlaşamıyor dedim o gerisini getirdi, ve şimdi merve söylemeseydi bişey olmazdı senin yüzünden herşey diyor

Alıntı
Kayinannem size bir şey hatırlattı mi acaba KK ?

Arkadaslar nolursun bana bir yol veya doğruyu yanlışı gösterin Benim erkek kardeşim benim kocamın kız kardeşiyle evli. Onlar 2 senedir öyle böyle hiçanlaşamadılar, şimdi boşanacaklar. Abimin eşi, yani görümcem geri babası evine yani benim kaldığım kayınbabamgilin evine geri döndüğünde onlar da beni misileme olarak beni babamın evine göderdiler aynı evde olmaz diye Artık. Benim kocamla 1 kez bile sorunum olmadı. Tabi abiögikin sorunu bizi etkiliyordu çünkü kaynanam karışıyordu kızının işine bizde aynı eve olduğumuz için benle haftalarca konuşmazdı. Benim eşim direk ailesini seçti ve bana git babanın evine dedi herşey sesizleşene kadar bende bir ev buluyum o zamana kadar dedi. 2 hafta oldu nerdeyse bana hiç yazmadı, öyle geziyor resimler atıyor ben çok mutluyum demeye çalışıyor. Tatile gitti babasıyla. Benim anlamadığım kayınbababım kızının evi bozuluyor oğlunun evi yıkılıyor bunlar tatil gidiyor. Bana kocam sahip çıkacak gibi değil kızlar ama benim günahım neydi bu nasıl olacak yol gösterin nolurusun ben çaaresiz kaldım. (Abimin eşi geri geliceğini duyunca ben babama mesaj attım baba bunlar beni burda normal tutmazlar kayınbabama söyle de ben bir iki hafta eve geliyim dedim, kocam duyunca elini kesti ben gideceğimi duyunca, bende gitmedim, 3 gün bana iyi sahip çıktı, gezdik öyle ben işi bitirince eve gitmemek için. 4 üncü gün dedi sen evine git, ama hiç geri çağırmayacağı belli. Kocam çok annesini dinliyor ve benim görümcem yani abimin eşi kesin bozar bizim arayı ki bozdu saatten)Sence bi ayrı ev aşırsa sence nasıl olur? Ama şimdi hiç yani annesigili dinliyor. O koz annemgile çok çektirdi abime de ama onlar kendilerinde suç bulmuyorlar tabi.Ve biz onlara gelin nasıl diye sormadığımız için onlar bize yazmıyor ve kocam ondan yazmıyor bana. Ama bu kadar mı beğinsiz olabilir onlar anlaşamadığı halde 11 sene denediler ama benim kocam diyemediki ya ben karımdan menunum bizi karıştırman
E çüşünüz ama, araba takası mı bu, al seninkini ver benimkini yapmışlar. Sonra kadının toplumdaki yerini tartışıyoruz. Toptan kapatalım bence konuyu, bizi nüfus sayımından da düşsünler, büyükbaş hayvanların yanına kaydederler. Evlilik gibi bi kurum da kalmaz böylece, artık takas mı ticaret mi nasıl uygun görüyolarsa öyle yaparlar. :olamaz:

Bu adamı iyi bi maddi manevi tazminatla, o kovdukları evdeki eşyalara kadar alıp mahkemede sizi bırakın eşi insandan saymadığı için insanlığından utanacak derecede rencide etmeden, anasından emdiği burnundan gelmeden boşamayacaksanız hiçbi sey yapmayın bence. Aşağısı kurtarmaz çünkü.

Dur, hangi üyeydi bu?

Ola ki hikaye gerçekse hiç mi itiraz etmediniz koyun misali oradan oraya gönderilmeye? Eşinize mesajlar atın, böyle evlilik olmaz, ne zaman birleşeceğiz, eşini baba evine zorla gönderip bekar gibi orada burada gezmek evlilik bağıma ters düşer falan... Yarın boşanırsanız siz avantajlı taraf olursunuz, yuvasındaki yıkmak istemeyen ama red cevabı alan kadın. Evi sizin terk ettiğinizi iddia etmesinler de. Hayırlısı olsun.

Bu saçma ortamda çocuk olmamasına beğnimgil şaşırdı.

19 yaşında olduğunu şimdi okudum. Lütfen şu iğrenç esin ve ailesinde gençliğini heba etme. Dershaneye mi yazilirsin ya da durumun yoksa youtubedan videolar mi izlersin bilmem ama hemen üniversiteye hazırlan. 25 yaşında elinde mesleği olan güçlü bir kadin ol. Maddi manevi güçlenince zaten sen bu gibi kişilerin yuzune bile bakmazsın. Hemen kendini gelistirmen lazım 98li birine göre yazim ve anlatım şeklin cok hatali.
Ve bende boşandım eşimden. 1 sene sonra adı bile aklına gelmiyor. Aşk âcisi geçen bir sey.
Sana bişey sorabilirmiyim? Sen ayrıldığında içinde daha sevgi varmıydı ona karşı, ve bu geçiyormu?

Sana bişey sorabilirmiyim? Sen ayrıldığında içinde daha sevgi varmıydı ona karşı, ve bu geçiyormu?

Sevgi az olur baya aşık ayrıldım. Çok aşık olarak evlendim ki zaten uzmanlar da diyor çok aşıkken evlenmeyin diye. Neyse. Şimdi o zamanki ilişkime uzaktan baksam zaten yurumeyecegi gün gibi ortadaydı ama aşırı aşık olmuştum. Ayrıldım ilk 6 ay sanki nefes alamadım ve bu geçmeyecek sanıyordum. Antidepresanlar aşırı depresyonlar v.s. yerimden kalkamıyordum.
Ilk 6 ay mecaz olarak değil baya ciddi anlamda süründüm. Sonra yavaş yavaş geçmeye başladı. 1 sene sonunda gerçketen bitmişti. Hatta bir buçuk sene sonra başkası girdi hayatıma. Ölüm acisi gibi bile gelebilir
Ben 19 yaşımda değildim ama 23 yaşımdaydım ve sadece 1.5 ay sürdü evliliğim düşün hayal kırıklığımi. Gerçekten geçiyor aşk acısı. Geçmez saniyorsum ama şuan adı bile aklıma gelmiyor. Sanki ben hiç evlenmemişim. Hiç öyle biri olmamış. Insanlar anne babaları ölüyor onları bile zamanla acılarını unutuyor hayatlarına devam ediyor. Boşanmakta gerçek bir acı ama 6 ay çok üzülürsün sonra yavaş yavaş geçecek.

Back
X