Evliliğimin 2. Haftasında ayrılık kararım psikolojim çöktü

Allah yar ve yardımcın olsun canım. Bu kadar kısa zamanda böylesi şeyler yaşamak kimsenin haketmediği bi durum kesinlikle. Evlilik kararı alırken eşinin geçmişinde bahsettiğin herşeyi kabullenip sineye çekmiş olması gerekirdi.Şuan hala onları dert ettiğini düşünüp bu sıkıntıların o zamanların etkisiyle olduğunu düşünüyorsan da sevdiğine destek ol, sen karşısında dimdik dur.Hem kendini ezdirme sana naptığının bilincinde olmadan şiddetvari şekilde davranmasına izin verme ve onu sakinleştirmeye çalış.Mademki bu kadar sevip kaybetmek istemiyosun, ona şefkatli davran.Baktın bu da çözüm olmuyo kesinlikle profesyonel yardım alın birlikte. Bunca yılı emeklerinizi bu kadar şeyi geride bırakıp hayallerinizi gerçekleştirdikten sonra kolayca ziyan etmeyin. Allah eşine doğru yolu göstersin,dilerim... Sana da sabırlar sağlıklar versin.

Teşekkrüler, nişanlıklık dönemimizde ve evliliğimize çok az süre kala iki ayrı psikoloğa gittik. fakat şuan kendisi onlara da inanmıyor. Aslında inanmadığı kişi benim. Benim yaptığım hiçbirşeye güvenmiyor, hiçbir davranışım onu tatmin etmiyor. Gerçekten çok kötü durumdayım, düşünemiyorum. Neyi nasıl yapmalıyım bilemiyorum. Psikoloğa gidelim diyorum hayret sen böyle birşeyi nasıl akıl ettin gibi tepkiler veriyor. Kafasında bu zamana kadar ona hiç destek olmadığım gibi sabit bir fikre kapılmış. Bu nebze haklı, bir dönem iş hayatıma çok önem verip onu ihmal ettim ama bu bizi bu noktaya gietirebilecek bir durum değildi.

Anlatıklarınızdan yola çıkarsak;eşiniz bence geçmişinizden ziyade,annesi ya da çevresinin dolduruşuna gelmiş gb.size bundan dolayı böyle davranıyor olabilir.bence sakin bir anında konuşun ve hemen ayrılmayı düşünmeyin.biraz zaman verin eşinize.

Ailesi ile alakası yok, 5 yıldır uzun bir süredir ailesinden ayrı ve aynı şehirde eşimle birlikte yaşıyoruz. Ailesini ayda yılda 1 görüyor ve annesi kanser hastalığını atlattı, ve oldukça pozitif bir insan kimsenin eksikliği ya da olumsuz davranışını eleştirecek durumda değil.

Bu tamamen benim eşiimin kafasında olan şeylerden ibaret...

Eşiniz ne istediğini anlamamış mı bu kadar zamanda? Bu da farklı bir cins. Daha neler göreceğiz kimbilir.

Back
X