Evliliğimin 2. Haftasında ayrılık kararım psikolojim çöktü

Çok üzüldüm
Siz şu an cicim aylarında olmalıydınız

Boşanmak istiyorsan yine boşanırsın ama daha 2 hafta karar için çok erken bence
Eşin normal değil
Tedavi görmesinde fayda var

Bende bunu anlamıyorum hem evlenir hem niye hayatı zindan ederler
Evlenmeseyiş madem
Deli midir nedir rüyasında gördüğüyle bile sana bağırıyo
Doktor şart, dene bi
Oldu oldu, olmadı kendi bilir

Anlatıklarınızdan yola çıkarsak;eşiniz bence geçmişinizden ziyade,annesi ya da çevresinin dolduruşuna gelmiş gb.size bundan dolayı böyle davranıyor olabilir.bence sakin bir anında konuşun ve hemen ayrılmayı düşünmeyin.biraz zaman verin eşinize.

canım esını karsına al ve konusmaya calıs..onu en ıyı sen tanıyorsun..senı ne kadar uzdugunu anlat ona..bu davranıslarıyla ulasmak ıstedıgı ne onu sor..Allah yardım etsın cok zor:(((((((

5 yıl çıkmış içine sindirmiş de evlenince mi dank etmiş bazı şeyler :53:
İlginç ve tehlikeli,boşanmazsan bu herif seni öldürür :47:

Ben Bişiy Anlamadım Şimdi 5 Yıl Sizle Nasıl Zorla Sevgili Olmuş :37: Ne Gibi Zorunluluk Varmış Kim Zorluyormuş:26: Zorladığını Siz Biliyordu İseniz Neden Bile Bile Evlendiniz :6:

anlamadım ben sizi zorlamı evlendirmişler sanki, neyin sıkıntısına giriyor, en baştan hiç birlikte olmasaymış madem ne hakkı var şimdi sana bunları yaşatmaya böyle saçma şey mi olur, çok üzücü ya

Ben anlamadım 5 yıl dile kolay elinizi tuttu, sarıldı, öptü, söz, nişan.
Aklı nerdeymişşş?
Okadar sindirememiş de nasıl elinizi tutmuş kocaman 5 yıl boyunca?
Bazı insanlar cidden sorunlu bunun başka bir açıklaması yok.
Tedavi olmasını sağlayın çünkü normal davranmıyo.

Ben Bişiy AnlamadımŞimdi 5 Yıl Sizle Nasıl Zorla Sevgili Olmuş :37: Ne Gibi Zorunluluk Varmış Kim Zorluyormuş:26: Zorladığını Siz Biliyordu İseniz Neden Bile Bile Evlendiniz :6:

anlamadım ben, sizi zorlamı evlendirmişler sanki, neyin sıkıntısına giriyor, en baştan hiç birlikte olmasaymış madem ne hakkı var şimdi sana bunları yaşatmaya böyle saçma şey mi olur, çok üzücü ya

Ben anlamadım 5 yıl dile kolay elinizi tuttu, sarıldı, öptü, söz, nişan.
Aklı nerdeymişşş?
Okadar sindirememiş de nasıl elinizi tutmuş kocaman 5 yıl boyunca?
Bazı insanlar cidden sorunlu bunun başka bir açıklaması yok.
Tedavi olmasını sağlayın çünkü normal davranmıyo.
biz anlamamışız cidden :)

eşinizin cidden bir psikoloğa gitmesi gerekiyor ve bu sürede sizde ayrı yaşayın şayet gitmeyi düşünmez kendini düzeltmez ise bu evliliğin sonu çok da hayra elamet görünmüyor....
Allah yardımcınız olsun..

eşin ya hasta yada hasta ayağına seni kullanıyo..
tahammül edeilecek gibi değil gerçekten...
açık açık konuş bence...
düzelmeyi,tedavi olmayı kabul etmezsin bi zahmet...
bırak 2 haftayı 2 saat bile fazla bu adama katlanmak için...
üzüldüğün zamana,harcadığın enerjiye yazık...

Son düzenleme:
Çok ama çok mutsuzum. Eşim ve benim psikolojilerimiz çok bozuk. 5 yıl zorlu bir birlikteliğin sonunda direnerek evlendik. Direnmemizin nedeni aramızdaki problemler değildi. Daha önceden eşimin tanıdığı bir insanla birlikteydim ardından eşimle sevgili olduk ama bu durumu kabullenemedi. Daha doğrusu insanların kabullenemeyeceğini bu yüzden beni çok sevmesine rağmen evlenemeyeceğini söyledi. Sonunda evlendik ama huzurumuz yok. Geceleri uyumuyor. Sabah çok erken kalkıyor. Kendi kendine konuşuyor. Her yaptığım ona batıyor. Ne söylesem kavga çıkarıyor. İyi davransam kabahat kötü davransam kabahat.

2 haftalık evliyim hayattan soğudum. Pazartesi ailelerimizn yanına gideceğiz bayram muhabbetine. Nasıl davranacağım orda??? Aileme ayrılmak istediğimi söylersem tepkileri çok büyük olur mu? Aslında maddi durumun işim herşeyim çok iyi bugün çekip gitsem istediğim yerde hayatımı kurarım ama bir yanım hala çok seviyor ve bu zor günlerinde destek ol diyor. Ama daha bu sabah uyurken bağırarak beni uyandırdı ve ailemle muhhabbet etçeksin, anneme yardım edeceksin (annesini ayağa dai kaldırmıyorum ) dye bağırındı. Ben annene hep yardım ediyorum deyincede rüyamda gördüm daha da çok ayrdım edeceksin deyip gırtlağıma yapıştı ve ağlama seni öldürürüm diye bağırdı.

Şimdi bunları okuyunca evet ayrıl diyebilirsiniz, bilemiyorum psikolojim çökmüş durumda ....

daha çok yenisiniz ama çok ileri gitmiş eşin keşke biraz daha tanısaydın zamanında ailen o kadar istedin ne bu 2 haftada diyebilir , kendine zarar verdirme belke biraz evlilik danışmanına gidin isterseniz. birde neden bu gelinler kayınvalidelerinin işini yapmak zorundaymış gibi algılanıo bilmiyorum içinde gelirse yaparsın bu ne ya zoraki yardım edeceksin oldu bende evlendim sanıyordum ama yanlış anlamışım meslek sahibide yapmışlar beni evlerine yardımcı tutmuşlar kimse kusura bakmasın ama içten gelecek bazı şeyler istersen yaparsın istemezsen yapmazsın.Kendine dikkat et olmuyorsada çok zorlama

inanamıyorum ya daha iki haftada boynuna yapışacak kadar psikopat mı bu adam
madem öncesini kabul etmiş şimdi önüne bakacağından geçmişi unutmayıp kendini de mahvediyor
eşin hiç sağlıklı görünmüyor bence ailene sığın derim
ben olsam korkudan aynı evde kalamam

Çok ama çok mutsuzum. Eşim ve benim psikolojilerimiz çok bozuk. 5 yıl zorlu bir birlikteliğin sonunda direnerek evlendik. Direnmemizin nedeni aramızdaki problemler değildi. Daha önceden eşimin tanıdığı bir insanla birlikteydim ardından eşimle sevgili olduk ama bu durumu kabullenemedi. Daha doğrusu insanların kabullenemeyeceğini bu yüzden beni çok sevmesine rağmen evlenemeyeceğini söyledi. Sonunda evlendik ama huzurumuz yok. Geceleri uyumuyor. Sabah çok erken kalkıyor. Kendi kendine konuşuyor. Her yaptığım ona batıyor. Ne söylesem kavga çıkarıyor. İyi davransam kabahat kötü davransam kabahat.

2 haftalık evliyim hayattan soğudum. Pazartesi ailelerimizn yanına gideceğiz bayram muhabbetine. Nasıl davranacağım orda??? Aileme ayrılmak istediğimi söylersem tepkileri çok büyük olur mu? Aslında maddi durumun işim herşeyim çok iyi bugün çekip gitsem istediğim yerde hayatımı kurarım ama bir yanım hala çok seviyor ve bu zor günlerinde destek ol diyor. Ama daha bu sabah uyurken bağırarak beni uyandırdı ve ailemle muhhabbet etçeksin, anneme yardım edeceksin (annesini ayağa dai kaldırmıyorum ) dye bağırındı. Ben annene hep yardım ediyorum deyincede rüyamda gördüm daha da çok ayrdım edeceksin deyip gırtlağıma yapıştı ve ağlama seni öldürürüm diye bağırdı.

Şimdi bunları okuyunca evet ayrıl diyebilirsiniz, bilemiyorum psikolojim çökmüş durumda ....

eşiniz normal değil. ya ayrılın yada tedavi olsun. bir gün elinde kalırsınız.

işte bunlar hep saçma sapan türk aile yapısı dayatmaları ne demek anneme yardım edeceksin o senin annene yardım ediyormu hizmetçimisin sen boşan gitsin.. kendine köle bir kız bulsun...

erkekler tuhaf varlıklar bilemiyorum . bir benzerini bundan aşağı yukarı 3-4 hafta önce ben sevgilimle yaşadım . sizinkinin aynı olayı bizimde başımızda kabullenemiyor. bana belli etmemeye çalışıyor fakat ben anlıyorum salak değilim . en son artık benim davranışlarım nasıl ona batıyorsa bana da onunkiler batmaya başladı . dayanamadım ayrılalım dedim . konuştuk tartıştık falan ayrıldık . neyse daha sonra 4 saat sonra beni aradı . yok 2.5 sene olmuş bu kadar zamandır berabermişiz hala beni ne kadar sevdiğini anlamamış mıyım bunu sık sık dillendirmeyi sevmiyormuş ama gecenin bir vakti hala beni ikna etmek için konuşuyorsa bu beni seviyor demek değilmiymiş vs vs . gece 2den sabah 9 a kadar konuştuk abartmıyorum bak çok ciddiyim . sonra ben biraz süre (bikaç gün kadar) . hatta cumartesi sabahtı çok iyi hatırlıyorum . ama o ne yaptı dayanamadı pazar günü öğleden sonra beni aradı . sonra pazartesi buluştuk tekrar konuştuk barıştık falan. yani demek istediğim şu ki biz gidince de olmuyor . he o günden sonra daha mı iyi olduk evet daha iyi olduk . ben ona o gün şunu söyledim benimle bir ilişkiye başlıyorken benim ne yaşadığımı kiminle yada kimlerle olduğumu biliyordun . kabul etmemeliydin yada hala etmiyorsan gidebilirsin . sende bunu söyle . sen onu bi ilişki için zorlamadın onun da isteği ile bu ilişki oldu evlendiniz. suçu sana yükleyemez.

keşke değişecek düzelecek olsa...çok gördüğüm kendim de yaşadığım tecrübeyle sabit olarak bunu yapan yapabilen insanın düzelmesi imkansız....ben de düzelmesini istiyorum szin adınıza ama sürmeye devam edeceğini bilin ve karar sizin tabi ama zararın neresnden dönerseniz kardır...

Sizin eşinizle probleminizden ziyade burada sorun ,sizin eşinizin problemi. Çünkü dr değilim ama eşinizin kendi kendine konuşması, rüyasında annesine yardım etmediğinizi görüp sabah boğazınıza yapışması, rüyayla gerçeği ayırt edememesi, seni öldürürüm demesi bana çok normal gelmedi açıkçası. Eşinizin birtakım ruhsal sorunları olabilir. Dikkatli olmanızda ve daha fazla gözlem yapmanızda fayda var.

Eşinden nefret ettim şu an. Madem bu kadar hassas neden evlendi seninle? Yada evlenmeyi düşünmeyeceği bir kızla ne amaçla çıktı? Hemde arkadaşının sevgilisi olduğunu bile bile...

Bu adam rahatsız. Bence zamanında iyi niyetle yaklaşmamış sana. Araya aklı başında büyükler girsin. Sende son kez konuş.

Bu adam senden ayrılsaydı ve başka birisiyle evlenseydi senin durumunda olacaktı. Karısı onun boğazına yapışır mıydı acaba?

Böyle bir adama kendini ezdirme. Bunu söylemek çok zor, eminim duymakta çok kırıcı ama yol yakınken dön.

Bu kadar direnmişsiniz, 2 haftada pes etmek niye? O kadar kolay mı sanıyorsunuz?
Bir evlilik terapistine ikna edin eşinizi. İkinize de iyi gelecektir.

Back
X