- 21 Mart 2015
- 321
- 377
- 23
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım iste ben gün içinde uyuyabildigim icin bende sıkıntı olmuyor
Cok şükür bebegim öyle yormuyor beni sadece biraz geç dalıyor derin uykuya onu da ben sabah telafi edebiliyorum ama onun böyle bir şansı yok
Hatta birgun sabah boşluğu var o gün kahvaltımı hazırlıyor sagolsun
Bide uykusuz kalınca is dönüşü Pert oluyor o Zaman'da aksam hic vakit geçiremiyoruz uyuyup kalıyor simdi en azından akşamları guzel vakit geçiriyoruz ama yine de ayrı yatmak kotu oluyor tabi![]()
Benim kizimda en erken gece 3 gibi uyuyo ben o zamana kadar bebegimle salonda vakit geciriyorum daha sonra esimle beraber uyuyoruz.eger gece devamli uyanmiyosa esinle yatman daha dogru olur
Vallahi kizinca diyorsun oda baksin ama anne gibi olmaz lar olamazlarAslında kıymak lazım inan 3 çocuğum oldu beraber büyüttük ve ben çalışmadığım halde yardım etti
Ayrı yatma canım benim de kızım 1 buçuk aylık oğlum 2 buçuk yaşında aynı odadayiz ama herkes yatağında yatıyor kızım gece 2de uyuyor hatta ama yatak ayırmadım eşin de kulaklık taksın çok ağlıyorsa bebişİyi geceler kızlar
İki aylık bir bebegim var Allah bağışlasın ve dileyen herkese nasip olsun inşallah
Ben izinliyim malum ama eşim sabah ise gidiyor
İlk Zaman'lar hep birlikte yattık ama o yorulmaya uykusuz kalmaya başladı
Neticede ben sabahları on, onbire kadar uyuyabiliyorum cok şükür bebeğimde gece geç uyuyor ama sabahta erken kalkmıyor
Biz artık esimle hafta içleri ayrı yatıyoruz
Böyle içime sinmiyor ama onada kıyamıyorum gün içinde zorlanıyor
Sizce bu durum evliliğim acısından sorun oluşturur mu
Uzaklaşır miyiz birbirimizden![]()
Bence durumunuz boyleyse hicbir sikinti olmaz yani uyuyana kadar dolu dolu vakit geciriyorsaniz sikintisi olmaz diye dusunuyorum. Ama bebegimizin uykusunu erkene cekmek sizin elinizde daha cok kucuk ve anladigim kadariyla kolikte degil. yarin siz ise baslayinca cok uykusuz kalirsiniz bian once uykularini duzenleyin benceYok canım iste ben gün içinde uyuyabildigim icin bende sıkıntı olmuyor
Cok şükür bebegim öyle yormuyor beni sadece biraz geç dalıyor derin uykuya onu da ben sabah telafi edebiliyorum ama onun böyle bir şansı yok
Hatta birgun sabah boşluğu var o gün kahvaltımı hazırlıyor sagolsun
Bide uykusuz kalınca is dönüşü Pert oluyor o Zaman'da aksam hic vakit geçiremiyoruz uyuyup kalıyor simdi en azından akşamları guzel vakit geçiriyoruz ama yine de ayrı yatmak kotu oluyor tabi![]()
İyi geceler kızlar
İki aylık bir bebegim var Allah bağışlasın ve dileyen herkese nasip olsun inşallah
Neticede ben sabahları on, onbire kadar uyuyabiliyorum cok şükür bebeğimde gece geç uyuyor ama sabahta erken kalkmıyor
bebeğiniz yanınızda aynı yatakdamı uyuyo ?İyi geceler kızlar
Her koca senin koca gibi degil canim masallah kocanaBen kesinlikle doğru bulmuyorum. Bizde, ben evdeydim, eşim sabah 6 da kalkardı. Ve 1,5 saatlik yol giderdi. Günde en az 3 saat araba kullanıyordu yani. Buna rağmen hiç bir gece deliksiz uyumadı. Ben emzirdim o kucağında gezdirip uyuttu. Hatta gece Altını değiştirdiği oldu. Zevkle de yaptı. Sen uyu , ben uyutur yatağına koyarım derdi. Bazen toplam 2-3 saat uyuduğu bile olurdu. Şimdi oğlum 1,5 Yaşında ve gece uyandığında babasını istiyor sadece. Uykusuz kaldığı için eşim Ölmedi çok şükür. Birbirinizden uzaklaşırsanız geri Dönüşü olmaz.
Evet maşallah, sağolsun. Genellikle ince düşüncelidir. Ben sen uyu işe gidiyorsun derdim, sen de oturmuyorsun Akşama kadar hem Oğluma bakıyorsun hem de yemek temizlik yapıyorsun derdi.Her koca senin koca gibi degil canim masallah kocana
Aralıksız üçe kadar ayakta değil canım gece ikiye doğru falan derin uykuya dalıyor onun öncesi bir iki saatlik uyuyorGece 3 bir bebek için çok geç. Bebeği gerekirse sabah erken uyandırın. Bebekler sadece gece uyurken karanlıkta büyüme hormonu salgılar.
Bende öyle düşündüğüm için bu çözümü bulmustumBi sakincasi yok bence.aksine ikiniz de rahat uyku uyumalisiniz ki gun icinde enerjiniz olsun agresiflesmeyin diye.
Evet birlikte uyuyoruz kendi yatağında cok huzursuz uyuyor korkuyor daha iki aylıkbebeğiniz yanınızda aynı yatakdamı uyuyo ?