- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
- 133
Bunu denediğim geceler bebegim hep uyanıp bizi uykusuz bıraktıBebeginiz uyuduktan sonra esinizin yaninda uyuyun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu denediğim geceler bebegim hep uyanıp bizi uykusuz bıraktıBebeginiz uyuduktan sonra esinizin yaninda uyuyun.
Aslında destek oluyor ama bu uyku konusunda biraz tolerans gösterdim ama yanlış mı yaptım kibaba da biraz sıkıntı çekmeli bence.
Ben ise başlayana kadar belki böyle sürer2 yaşında bir bebek sahibi olarak yazıyorum. Kısa vadede ilk zamanlar gaz sancıları olduğu zamanlarda ayrı yatmalar olabilir ama bu yılları bulursa sıkıntı derim.. Çünkü aynı yatakta olmak kesinlikle eşleri birbirine bağlayan bir durum
Iyi yapmissiniz. Daha yeni bebeginiz olmus. Allah bagislasin. Alisma devresi. Kolay degil. Benim 2 yasinda bir kizim var. Sizi anlayabiliyorum. Takmayin boyle seyleri kafaniza. Evliliginize zarari falan olmaz. O birbirine bagli olmayan kocasinin gozu disarda olanlarda zarari olur.benim dusuncem böyle.Bende öyle düşündüğüm için bu çözümü bulmustum
Onu yaptığım gecelerde hep sıkıntı yasadık uyandı cadıGece geç saatte bebeğiniz uyuyunca hep beraber eşinizin yanına geçseniz olmaz mı?
Amin cok teşekkür ederimIyi yapmissiniz. Daha yeni bebeginiz olmus. Allah bagislasin. Alisma devresi. Kolay degil. Benim 2 yasinda bir kizim var. Sizi anlayabiliyorum. Takmayin boyle seyleri kafaniza. Evliliginize zarari falan olmaz. O birbirine bagli olmayan kocasinin gozu disarda olanlarda zarari olur.benim dusuncem böyle.
Bende öyle olsun istiyorum da simdi cok küçük Suan uyuyor mesela ama bir saate uyanır yineKlasik olacak ama kaliteli Zaman geçirmek önemli olan, kendi durumunuza göre karar verin :)
Ben hiç ayrı yatmadım, bence böyle güzeldi, hem çocuğun her sıkıntısı ile ortak ilgilendik.
Bir de Bebek için önerim var, erken yatıp erken kalkması öneriliyor biliyorsundur gelişimi için, bu düzeni değiştirmeye bak derin.
Benim eşim o kadar sabırlı değil maalesef uykusuz kalınca gergin oluyorBen kesinlikle doğru bulmuyorum. Bizde, ben evdeydim, eşim sabah 6 da kalkardı. Ve 1,5 saatlik yol giderdi. Günde en az 3 saat araba kullanıyordu yani. Buna rağmen hiç bir gece deliksiz uyumadı. Ben emzirdim o kucağında gezdirip uyuttu. Hatta gece Altını değiştirdiği oldu. Zevkle de yaptı. Sen uyu , ben uyutur yatağına koyarım derdi. Bazen toplam 2-3 saat uyuduğu bile olurdu. Şimdi oğlum 1,5 Yaşında ve gece uyandığında babasını istiyor sadece. Uykusuz kaldığı için eşim Ölmedi çok şükür. Birbirinizden uzaklaşırsanız geri Dönüşü olmaz.
Bizimkide diyoda icraat yokEvet maşallah, sağolsun. Genellikle ince düşüncelidir. Ben sen uyu işe gidiyorsun derdim, sen de oturmuyorsun Akşama kadar hem Oğluma bakıyorsun hem de yemek temizlik yapıyorsun derdi.
benim oğlan 5,5 aylık gece sık sık uyanır.hiçbir zaman yatağımı ayırmadım.ben bu çocuğu tek başıma yapmadım ve bu çocuk onun da.bırak senin nasıl bir yükün altında olduğunu görsün.sonuçta onlar yine yatakta uyuyorlar biz susturuyoruz biz ilgileniyoruz yine çocuklarımızla.İyi geceler kızlar
İki aylık bir bebegim var Allah bağışlasın ve dileyen herkese nasip olsun inşallah
Ben izinliyim malum ama eşim sabah ise gidiyor
İlk Zaman'lar hep birlikte yattık ama o yorulmaya uykusuz kalmaya başladı
Neticede ben sabahları on, onbire kadar uyuyabiliyorum cok şükür bebeğimde gece geç uyuyor ama sabahta erken kalkmıyor
Biz artık esimle hafta içleri ayrı yatıyoruz
Böyle içime sinmiyor ama onada kıyamıyorum gün içinde zorlanıyor
Sizce bu durum evliliğim acısından sorun oluşturur mu
Uzaklaşır miyiz birbirimizden![]()
Lütfen nispet yapmak gibi anlaşılmasın. Ben erkeklerin bu kadar nazlı olmasına sinirleniyorum sadece. Anne uykusuz kalıyorsa baba da kalacak. Hatta kalacak ki biraz sorumluluğunu bilsin. Sonra anneler işe Başladıktan sonra da aynı düzen devam ediyor. Bir çocuk varsa ortada anne ve Babanın Sorumluluğu eşittir.Bizimkide diyoda icraat yok
Haklisin o kadar yorulmamin arasinda hayatim bana su verirmisin der kalk kendin al bi yardim istediginde kesinlikle banane demez yapar ama bu tembellige ben alistirdim dediklerinizi caktirmafan yavas yavas uygulayacagim cunku sabirsiz herseye yetismeye calisan asabi bi anne olacagim bunu hic istememL
Lütfen nispet yapmak gibi anlaşılmasın. Ben erkeklerin bu kadar nazlı olmasına sinirleniyorum sadece. Anne uykusuz kalıyorsa baba da kalacak. Hatta kalacak ki biraz sorumluluğunu bilsin. Sonra anneler işe Başladıktan sonra da aynı düzen devam ediyor. Bir çocuk varsa ortada anne ve Babanın Sorumluluğu eşittir.
Çocuk sahibi olduktan sonra anneler tüm düzenli değiştiriyorlarken, erkeklerin hayatında hiçbir şey değişmiyor ya en çok buna sinirleniyorum.
Benim mesala durum farkliydi esimin isi dikkat gereken bi iş cogu seyde yardim eder ama uyku konusunda da ben rahat biraktim yazik yani ve tehlikeli uykusuz kalmasiL
Lütfen nispet yapmak gibi anlaşılmasın. Ben erkeklerin bu kadar nazlı olmasına sinirleniyorum sadece. Anne uykusuz kalıyorsa baba da kalacak. Hatta kalacak ki biraz sorumluluğunu bilsin. Sonra anneler işe Başladıktan sonra da aynı düzen devam ediyor. Bir çocuk varsa ortada anne ve Babanın Sorumluluğu eşittir.
Çocuk sahibi olduktan sonra anneler tüm düzenli değiştiriyorlarken, erkeklerin hayatında hiçbir şey değişmiyor ya en çok buna sinirleniyorum.
İyi geceler kızlar
İki aylık bir bebegim var Allah bağışlasın ve dileyen herkese nasip olsun inşallah
Ben izinliyim malum ama eşim sabah ise gidiyor
İlk Zaman'lar hep birlikte yattık ama o yorulmaya uykusuz kalmaya başladı
Neticede ben sabahları on, onbire kadar uyuyabiliyorum cok şükür bebeğimde gece geç uyuyor ama sabahta erken kalkmıyor
Biz artık esimle hafta içleri ayrı yatıyoruz
Böyle içime sinmiyor ama onada kıyamıyorum gün içinde zorlanıyor
Sizce bu durum evliliğim acısından sorun oluşturur mu
Uzaklaşır miyiz birbirimizden![]()