- Konu Sahibi zelihaydin
-
Selam kizlar
esimle onun sebep oldugu ,benim ise buyumesine sebep oldugum cok basit bir olaydan dolayi aramiz acildi. Ben dogum iznimdeyim anneme zaten gelecektim .bu olaydan sonra annemdeyim ve bir haftadir burdayim .
esimle yazismalarimiz
ben:ne olacak bu durum
esim:nasil yani
Ben:evlilik
esim:gece gece bu mudur
ben:mutlu musun
esim:yok
ben:ne olacak
esim:devam
Ben:sen de mutsuz ben de mutsuz
sirf cocuklr icin mi devam yazdim
cevap vermedi aradim kac kere acmadi .msj yazdim cevap vermedi
tam da o sirada gizli bi numara beni aradi sesimi dinledi .
Simdi ben yarin evime gideyim mi yoksa annemde bir hafta daha kalacaktim .o bana gideceksen iki gunlugune gitme bi hafta on gun kalacaksan git demisti. Napim kizlar bir fikir verin .
Anladığım kadarıyla eşinizin bazı ruhsal sıkıntıları var. İkinci çocuğun sorumluluğu mu ağır geldi acaba?
Bir de yanlış anlamayın ama ben eşime ne kadar kızarsam kızayım bir eşyaya zarar vermeyi hiç aklımdan bile geçirmedim. Belki de beni o raddeye getirmemiştir bilemiyorum. Ama sizin yaptığınız da çok normal değil sanki. :44:
Bence eve dönüp sorunlarınızı konuşun. Adam birden bire değiştiyse vardır bir sıkıntısı.
Sanki fazla biliyorum normal olmadigini ama o anlik sinirle bir anda yaptim .sonra vicdanim cok rahatsiz oldu.
Canim ben evi terk etmedim .anneme gelmek zaten benim planimda vardi. Sadece vaktti bu olaydan sonraya denk geldi.sakın eve dönmeyin gelip yalvarmadıkça dönmeyin sizinde tavırlarınız aşırı ama şiddet uygulamasını gerektirmez ikili ilişkilerde tutarlılık çok önemlidir karşıdaki insan ciddiyetinizi anlaması için velevki evi terketmişsiniz lütfen o gelip götürene kadar gitmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?