- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.926
- 448
- Konu Sahibi zelihaydin
-
Selam kizlar
esimle onun sebep oldugu ,benim ise buyumesine sebep oldugum cok basit bir olaydan dolayi aramiz acildi. Ben dogum iznimdeyim anneme zaten gelecektim .bu olaydan sonra annemdeyim ve bir haftadir burdayim .
esimle yazismalarimiz
ben:ne olacak bu durum
esim:nasil yani
Ben:evlilik
esim:gece gece bu mudur
ben:mutlu musun
esim:yok
ben:ne olacak
esim:devam
Ben:sen de mutsuz ben de mutsuz
sirf cocuklr icin mi devam yazdim
cevap vermedi aradim kac kere acmadi .msj yazdim cevap vermedi
tam da o sirada gizli bi numara beni aradi sesimi dinledi .
Simdi ben yarin evime gideyim mi yoksa annemde bir hafta daha kalacaktim .o bana gideceksen iki gunlugune gitme bi hafta on gun kalacaksan git demisti. Napim kizlar bir fikir verin .
eşin senı çocuklarından kısknmıs bır çay vermen bile onunla ılgılenmenı ıfade edıyor ona göre bence o ilgisiz kalmış kendı kfasınca tbii sonrada saçmalamış cevap falan vermeyerek ilgini çekmeye çalışmış bence
adam size şiddet uygulamış öyle yada böyle....Kizlar olayi tam ve net anlatabilmem icin cok uzun yazmaliyim .kac kere yazdim sildim hatta bu baslik sildiklerimden .
Olay su
ben yeni dogum yaptim 3 ay oldu gerci .oglumu gormeye akrabalarim geldi .yemek cay fasli vs. Esime de yemek hazirladim .biz yedikten sonra " ikinci el mi bunlar "dedi sacmalama dedim .
neyse biz cay icerken ben buna sormadim .hatta cayi bile annem hazirladi sundu .ben bebekle ugrasiyorum emziriyorum .esim de icerden bana msj gondermis."bana neden cay getirmiyorsun" diye. Ben msji okumadim. Sonra milleti birakmasini istedim evlerine "tamam olur " dedi ve onlar gittikten sonra ben msji okudum .
eve geldi yuzu bi karis. Bana neden cay getirmedin dedi
Ben de "ikimiz de cayi sevmiyoruz sen de ben de. O yuzden sana cay sormadim dedim.bana gercegi soyle dedi .gercek bu dedim hayir bana gercegi soyle dedi.
Ertesi gun bu oglumun saclarini nerdeyse sifira yakin kestirmis benden habersiz. Gecen sene de aynisini yapmisti ben cok kizmistim hatta bu sene kestirmeyelim dedim . Ben oglumu upuzin sacken o halde gorunce cildirdim .bagirdim cagirdim hatta bu ikisi kapida avm ye gidecekler kapiyi yuzume carptim .bu geri bi hisimla geldi benim kucagimda 3 aylik bebek , saclarimi tuttugu gibi ben yere comeldim basimi yere egdi ama o kadar korktum ki 10 senedir birakin
bana siddet uygulamayi bi kotu laf soylemeyen adam adeta karsimda devlesti ben de kendimi ezilmis bi karinca gibi hissettim.
Ben o sinir ve hem analigimin hem de kadinligimin asagilanmasiyla cunku kucagimda 3 aylik bebegim var gittim bunun 2 gun once 140liraya aldigi spor ayakkabilari makasla kestim .hatta kendi begendigi modeli almadi sirf benim begendigim olsun diye aldigi ayakkabilarini aglaya aglaya bagira bagira kestim .
Selam kizlar
esimle onun sebep oldugu ,benim ise buyumesine sebep oldugum cok basit bir olaydan dolayi aramiz acildi. Ben dogum iznimdeyim anneme zaten gelecektim .bu olaydan sonra annemdeyim ve bir haftadir burdayim .
esimle yazismalarimiz
ben:ne olacak bu durum
esim:nasil yani
Ben:evlilik
esim:gece gece bu mudur
ben:mutlu musun
esim:yok
ben:ne olacak
esim:devam
Ben:sen de mutsuz ben de mutsuz
sirf cocuklr icin mi devam yazdim
cevap vermedi aradim kac kere acmadi .msj yazdim cevap vermedi
tam da o sirada gizli bi numara beni aradi sesimi dinledi .
Simdi ben yarin evime gideyim mi yoksa annemde bir hafta daha kalacaktim .o bana gideceksen iki gunlugune gitme bi hafta on gun kalacaksan git demisti. Napim kizlar bir fikir verin .
beyefendi kalsin kendini cayini kendi alsin.O oturacak benim annem ona hizmet edecek haa..kendi evi degil mi ? hem suclu hem guclu esiniz.
ayip be annenin servis yapmasini seyrediyor.simartmis tepenize cikartmissiniz.
Canim ayri odadalardik
Kizlar eve geldi. Hosgeldin dedi .cevsp vermedim .neden gelecegini bana solemedin dedi .(normalde beni o alacakti 2 cocukla yollarda sikinti cekmim diye. )
telofinlarima mi bakiyprsun gece neden acmadin dedim .
sen fantazi yapip ortami germek istedigin icin dedi
somra gozlerini dikti bana bakiyo. Ne bakiyon dedim
ozlemisim dedi
sonra da zayiflamis misin sen dedi
cevap vermedim
simdi buyuk oglumda diger odada oynasiyorlar.
Simdilik durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?