evliligimin gidisati

esınızın yaptıgı çok ayıp..lohusa kadına yapılcak şey mı...
hatanız yok ama ayakkabıları kesmek çok çoçukça olmuş
ben olsam esım ozur dıleyene kadar dönmezdım

ben gitmezdim, o mesajları da henüz yazmazdım. ailende kal zaten o niyetle gelmişsin, eşin de böyle olduğunu biliyor. herkes biraz sakinleşsin. ayakkabı kesme olayına kadar haklısın ama keşke kesmeseydin, çok fevri olmuş ama eşinin de lohusalık depresyonu diye bişeyden haberinin olması lazım, üstelik ilk çocuk da değil. yani haklıyken haksız konumuna geçmişsin.
zaman verin birbirinize, dinlenin, büyütmeyin, sakinleşin.

Son düzenleme:

Evli değilim ama şu mesajlaşmada kocanızın düşüncesi "nasılsa gelecek ve düzelicez" der gibi. Gayet normal konuşmuş. Şu an için bir pişmanlık hissetmiyor sanki. Arkadaşların dediği gibi planlanan süre içinde annenizde kalın daha sonra evinize gidin ama eski halinize dönmeyin bence. Bu yaptığının yanlış olmasını anlaması lazım. Çok terbiyesizce davranmış. Şu an için peşinde dolanması lazım sonucta yeni doğum yapmışsın.

eşin senı çocuklarından kısknmıs bır çay vermen bile onunla ılgılenmenı ıfade edıyor ona göre bence o ilgisiz kalmış kendı kfasınca tbii sonrada saçmalamış cevap falan vermeyerek ilgini çekmeye çalışmış bence

Konunuzu okudum ve benim fikrim kalın bi 10 gün zaten kalmanı istemiş aranız biraz düzelsin siz de oda düşünün kendinizi dinleyin iki çocuk yeni bir dogum sizinde stresiniz var belliki eşinizinde iyil gelir anneniz yardımcı olur çocukla ilgilenir sizde kafanızı toplarsanız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En mantıklı yorum erkekler çocuk gibi oluyor hatta çocuklarını bile kıskanıyorlar sizden ilgi bekliyor eşiniz siz de onu ihmal etmeyin saçlarını kesti diye çok aşırı tepki vermiş olabilirsiniz o da o an kendine hakim olamamış belli ki dayagi olan bir adam değilon yıl içinde zaten olurdu öyle olsa biraz empati yapmaya çalışın siz çok yoğunsunuz anlıyorum ama belki tatlı tatlı konuşup derdinizi guzellikle anlatmış olsaydınız olay bu raddeye gelmemiş olurdu ilk adımı siz atın özür dileyin o da size bir adım gelecektir zaten kocaman sarılın birbirinize hayat çok kısa böyle şeylerle vakit kaybetmeyın nacizane fikrim

Cnm.arkadasimmmm 17senelik evli ve genc bir bayan olarak sana sunlari demeki stiyorum...erkekler bizimgibi.kadinlarda erkekler gibi dusunemiyor...birgundugunegidecektik istanbula..esim oglumual gotur sifira ver.ya cocuk hayalet kespir varya aynen o.agladimagladimo isehic ozur biledilemedi....oglum geldi anne nie aglion..yasacinin haline bak yaaaa.....oglumda bana demezmi..koku bendeymissss...bi bagirdimmm cocuk bile korktu.
Ama ben bunucok uzatmadim.tabikide kirginliklar olurevlilikte.hepduz gitmez.ama hersey istedigin gibi gitsin her insan ister...ama aradaki kucukpuruzlukleryuzun den terk etmek dogru degil....bak sende diyorsunki on senedir bolebirsey yapmadi....demekki kotu biri degil.ama bazen basitseylerle evliligimizi yipratiyoruz......hepkocamizetrafimizda donsun ben ne istersem onuyapsin....kendimizionun simarik cocugu gibi goruyoruz....ama o da bunalabilir.....o da ruhunun oksanmasiniister..bendecok yordum evliligimizi...evi terketmek enson yapacagimiz olsun

Bu gun birsey dinledim....diyorki bir yazar...
Alalh diyorki nekadar az suk r ediyorsunuz.......vedusundumm.gercekten....bu gun beni uyandiran....yediren iciren...evladimi yanimda gormeme izin veren...elleriminayaklarimin tutmasina...ailemin kotu haberini almadigima.....dolabimi actigimda gordugum yiyeceklerime....evime esyalarima....oglumun bana sarilmasina..benim onun kokusunu duymama....disarida yagmur var..bunlari yagdirana...disaridaki kedinin rizkini veren RABBIME NE KADAR AZ SUKREDIYORUZ.....VE DEDIM KI ........ALAH VAR GAM YOK.

hic evliligini yipratma.rabbinden huzur iste..ve sukret..sukur.arttirmaktir.her seyi......don ve kafani dinledigini durmadanda mutlumusun.mutlumuyuz deme.mutlu etmeye caliski oda seni mutluetsinnn..

eşinin gönlü var da,agırdan satıyor..

bence dön evine,kalmaya devam edınce bu sefer umursamaz olduğunu sanabılır..

olanları okudum sımdı oyle yazıyorum..

bence eşin stres altında,bu yasadıklarının benzerını ben lohusayken yasadık..

bı kac gun ayrı kalın,sonra sakın sakın bı aksam konusun..hersey düzene gırer merak etme..

benımde anladığım adam senden ılgı bekliyor,sende eşyalara zarar verme..

anne olunca kocalar kendılerını ıkıncı planda görüyor..

ılgını sevgını eksık etmezsen problem olmaz..

Kizlar hepinize fikirlerinizden dolayi tesekkur ediyorum .
gecenin karanliginda ,gunun yalnizliginda yanimda oldunuz.
13 senelik fakulte arkadasim can ciger dostum olayi zaten biliyordu,esimi de tanir. Ona da danistim.bana"pilini pirtini topla evine git "dedi
neyse suan evdeyim .o yagmurda perisan oldum ama. Annm ve babam aniden gitmeme alindi .annem aglar gibi oldu.
taksiye otobuse bindim geldim .geldigimi bilmiyor .saat 5te evde olur.
Bi de oglum evi bir ozlemis ki sormayin .daha 3 yasinda .oyuncaklarina saldirdi yavrum .

adam size şiddet uygulamış öyle yada böyle....
esasen sizin onu önemsemediğinizi düşünüyor veee misafirlerin yanında ona daha çok kadir kıymet vermenizi bekliyor..yemediği içmediği bişeyi bile ikram edilmesini bekleyecek kadar.
bunun üstüne bide misafirleri eve bırak kendini kötü hissetmiş..sizi üzmek için çocuğun saçını kestirmiş..
SONUÇ asla size şiddet uygulamamalıydı..şuan çok çok pişman olması gerekirden ağırdanmı satıyor kendini anlamadım..
sizin ayakkkabı kesme olayıda abartı değil...o psikolojide size o şiddeti uygulamışsa,bende sizin yaptığınızı yapabilirdim..
umarım yaptığı hatayı anlar karşılıklı konuşur düzeltirsiniz...

siz birbirinizi seviyosunuz...eşinizin bi anlık kaprisiyle ve dengesizliği yüzünden evliliğinizi tehlikeye atmayın..şimdiye kadar hiç şiddet görmedim diyosunuz demekki adamın bi sorunu var ve ciddi bi sorun..normal bi hareket değil yaptığı..bir daha asla şiddet görmeyeceğinize söz verdirip dönün evinize..

beyefendi kalsin kendini cayini kendi alsin.O oturacak benim annem ona hizmet edecek haa..kendi evi degil mi ? hem suclu hem guclu esiniz.
ayip be annenin servis yapmasini seyrediyor.simartmis tepenize cikartmissiniz.

Canim eve donmussun zaten donmeliydin cocuklarin var .cok ufak bir meseleyi ikiniz de buyutmussunuz.
Ama hemen yumusama biraz naz yap.
Ben de evliligimizin ilk zamanlarinda ,bir kavgamiz esnasinda cok guzel hediye ruzgar canini kirmistim .Hatirladikca cok uzurulurum ,22 yil gecmesine ragmen.
Azcik naz yapin hemen yumusamayin ne olursa olsun size siddet uygulamis bebeginiz kucaginizdayken.

Kizlar eve geldi. Hosgeldin dedi .cevsp vermedim .neden gelecegini bana solemedin dedi .(normalde beni o alacakti 2 cocukla yollarda sikinti cekmim diye. )
telofinlarima mi bakiyprsun gece neden acmadin dedim .
sen fantazi yapip ortami germek istedigin icin dedi
somra gozlerini dikti bana bakiyo. Ne bakiyon dedim
ozlemisim dedi
sonra da zayiflamis misin sen dedi
cevap vermedim
simdi buyuk oglumda diger odada oynasiyorlar.
Simdilik durum bu

bebeğin 3 aylık olmuş annende kalmana gerek yok bence
hemen evine dön gözden uzak gönülden de uzak olur
boşluğa düşer başka yönlere kayar yazık olur
ayakkabısı için özür dile çok aşırıya kaçmışsın:26:

esiniz neden cay getirmedin dediginde
aa özür dilerim kocacigim sevmiyorsun ya o yuzden sormadim
ama bir daha dikkat ederim derseniz sorun yasamasziniz sizden de birsey eklsilmez
esinizde göklere cikmaz
arkadasim tecrubeyle sabittir evlilik bu
hosgörü
amaaaaa esinizin dayak olayi affedilir degil

Ay inanmiyorum size eşiniz özledim diyor sizinle ilgileniyor o size adım atıyor ama nafile sanırım üzüldüm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…