Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlılığımın ilk yılları çok çelişkiliydim bu konuda galiba eşimide kendimide tanıyamamıştım ve fırsatta vermemiştim.sonra herşeyı saldım boşverdım 3 5 gun ve herşey değişti şimdi çok rahat mutluyum ve gercekten mutluyum diyebilirim![]()
Son 3-4 yıldır ciddi ciddi sorguluyorum kendimi niye evlendim diye. Keşkelerim fazlalaştı. Sanırım aşkımız bitti. Yada can çekişiyor.
Son 3-4 yıldır ciddi ciddi sorguluyorum kendimi niye evlendim diye. Keşkelerim fazlalaştı. Sanırım aşkımız bitti. Yada can çekişiyor.
hani çok bilenler diyor ya ,sende renklendir evliliğini diye ,nasıl renkleniyo ben anlamıyorum arkadaş ,herşey aynı işte olmuyo ,adam aynı adam kadın aynı kadın olunca değişmiyo bazı şeyler,ancak herkes kendi sosyal hayatında bişeylerle meşgul olursa biraz kafa dağılıyo ,sonrası yine aynı
yemin ederim bazen geç gelicem diye aradığında seviniyorum ohh kumanda bende yan gel yat diye, bi geliyo abi ,ne yemeği bitiyo ne çayı ,kavunu karpuzu ,banyosu çamaşırı ,bişeyi de kendi beceremez eylüüüll şunu getir eylüüüll bunu getir popom yer görmüyo valla .ahhh ahh bekarlık günlerim nerdesiniz :)))))))