- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliliğik lay lay lom geçen bir kurum olmadığı için duygularınız da değişiklik gösterebiliyor...
Ama önemli olan aranızdaki sevgi ve saygının devam edebilmesi..zorluklar ve sıkıntılar karşısında..
Ve bunu hiç bir zaman kaybetmedik çok şükür..
Hayat zor belki ama eşimle kolaylaşıyor...
Gurbette yalnız kalmak sıkıcı olsada eşimi gördüğümde tüm dünya duruyor...
Onun gözlerine baktığımda sıkıntılı zamanlarım sona eriyor...
Ağlarken bana sarıldığında acımı hafifletiyor...
Yaptığım herşeyi güzel görmesi , yapamadıklarımı da görmezden gelmesi beni dünyanın en mutlu kadını yapıyor..
Hayatımda hiç kimseden görmediğim değeri görmek bana iyi geliyor..
Balayına bile gidemedik belki de ama onun aşkla beni sevmesi dünyanın en güzel yerinde olduğumu hissettiriyor...
Evet, hayat kolay değil belki ama beraber olduğumuzda herşey güzel geliyorsa, onu gördüğünde tüm sıkıntıları unutabiliyorsan daha ne isterim ki?...
Mutluluk,filmlerdeki gibi yaşamak mı?...
Hatasız bir erkek, sana dört dörtlük davranan bir eş, sürprizler vs..
Peki ama ben hatasız değilim ki..Hatasız bir insanla nasıl mutlu olabilirim...
Eşimle çok zıt görünürüz dışarıdan ama birbirimizin tamamlayıcısıyızdır...
Mutluluk, hatasız bir ev hanımı olmak mıdır, mükemmel bir kadın,eş,anne....İyi ama mükemmel olmak zorunda kalmak beni daha da mutsuz yapmaz mı?...
Bence mutluluk onun sana bakarken kalbini ısıtması, hayatın eşinle güzelleşmesidir..Evet eğer böyleyse ben mutluyum, hem de çok...
Hayatımdaki en büyük şansım benim eşim...
Dilerim yaşlanana kadar onunla uzun seneler yaşarım...
kızlar eşim dün kedileri getirdi 2 tane yavrucuk ben o kadar ön yargılıydımki bayıldım ama kuzucularım oldular bi anda suan iş yerindeyim ve onları cok özledimeşimle de cok iyiyiz onları sevdiğimi gördükçe mutluluktan uçuyor.evimize bambaska hava kattılar cok da titiz akıllılar masallah.mutluyum anlayacagınız. :)
birden gülümsedim inşalalh tüm yorumlar böyle mutlulukla dolu olur sevgi neydi emekti demi mutluluklar canım sevindim :)
kızlar eşim dün kedileri getirdi 2 tane yavrucuk ben o kadar ön yargılıydımki bayıldım ama kuzucularım oldular bi anda suan iş yerindeyim ve onları cok özledimeşimle de cok iyiyiz onları sevdiğimi gördükçe mutluluktan uçuyor.evimize bambaska hava kattılar cok da titiz akıllılar masallah.mutluyum anlayacagınız. :)
çok güzel yazmışsın canım inşalalh hep böyle mutlu olursunuz :)
aa süperr,kedi gerçekten de evin havasını değiştiriyor eve inanılmaz bi hareket geliyor..
bizimde önceleri bir Tekirimiz vardı Zeytin,resmen insan gibiydi.
sonra o gidince 2 tane İran kedisi aldık ikizlerdi inanılmazlardı anlatamam..sürekli oyun halindeler,biri diğer başka bir odaya gitse mık mık mık seslenip diğerini çağırıyordu:)))
ama İran kedileri Tekirler gibi sıcakkanlı değiller kucağa gelmiyorlar pek,serbest takılıyorlar:)
kucağa alınca bile hemen sıkılıp debeleniyorlar,birde çok tüy döküyorlar
bi gün salonumdaki koltuğuma bi derin bir çizgi çekince ikisinide postaladım
şu an sadece mavişimiz var muhabbet kuşu,artık sayemde konuşuyor:)
kediler öyledir :) bazen benden temiz olduklarını düşünüyorum :)
yok canım est.ama temiz hayvanlar dogru söylüyorsun durmadan yalanıp temizleniyorlar.pislettikleri yerin kokusu gitmediği kumla iyice kapatmadıkları sürece aynı yere yapmıyorlr tutuyorlar süperler yaa. :)
sagol canım teşekkür ederim.evet evin havasını inanılmaz değiştirdi ama dediğin gibi tüyleri dökülüyor ve koltuga kanepeye bayağı hasar açacak gibi artık yaşayıp göreceğim sanırım.gülü seven dikenine katlanırmış ya bakalım neler yaşatacak bize keratalar :) kuş sakindir bende severim usludur sana alıştımıda bayağı ballı olur sözünü dinler falan ama kedilerin dogasında var sanırım özgürlük.kendilerini sevdirmedikleri sürece ellemen senin açından pek iyi sonuçlanmıyor :)
zamanla iyice aşık olacaksın emin olama bi süre bakıp sonra verirsen çok mutsuz olurlar. sana eşinle ve minnoşlarınla mutluluklar
konuyu çok dağıtmayayım :)[/QUO sağol canım teşekkür ederm.inşallah ölene dek bizimleler :) hadi akışa dönelim :)
canım bizim kedi maceramız başladığı senelerde bileklerimiz,ellerimizin üstü,boynumuz,çenemiz hep çizikti:)
hergün imza atıyordu üstümüze Zeytin,severken dozaj kaçınca öyle oluyordu yani:)
tüy için ilaç varmış sanırım ama hiç kullanmadım ben,zaten dönemleri oluyor o zaman döküyorlar,onun haricinde problem yaşamadım hiç,uçuşmadılar yani.
kuşumuz çok tatlı ya nereye elimi vursam gel diye,hemen geliyor yerim onu ben:)
neyse akışı değiştirmiyim:))
Ben bazen okadar karışık duygular yaşıyorum ki eşime dair
gülüyorum gülümsüyorum ama ne kadar mutluyum bunun cevabını kendimde cözemedim çok kırgınlıklarım var belkide ondandır
ben buna katılıyorum doğru söylüyorsun.bencede bi süre sonra hislerini yitirebiliyor insan yada umarsız olabiliyorsun.kırgınlıklar zamanla insanı hissizleştiriyor belkide...
ben buna katılıyorum doğru söylüyorsun.bencede bi süre sonra hislerini yitirebiliyor insan yada umarsız olabiliyorsun.
kırgınlıklar zamanla insanı hissizleştiriyor belkide...
hissizleşmek degil bendeki adını bile koyamadıgım birşey zamana bıraktım herşeyi ya bir yerlerde birikiyor kapalı kutu gibi yada boşveriyoruım inanın bilmiyorum karmaşık bir duygu işte