Evliligimizdeki anormallik

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Hayırlı geceler k.k..2 ay önce doğum yaptım,20 gün kv. Kaldım o süreçte adaptasyon olmaya calisiyodum yeni hayata,eşimle ayri yattık.neyse şimdi 2 ay bitti hala ayrı yatıyoruz ve eşim hiç şikayetçi değil bu konudan.o yatak odasında rahat rahat yatarken biz salonda beyefendiyi rahatsız etmmk için kalıyoruz kii sakin bir bebeğimiz var sadece biraz geç yatyo 1 buçuğu buluyo, tamm ise kalkcak erknden ama tek ise gidip bebeği olan sen degilsin sonucta!!en son çok zoruma gitti bi iki imali konuştum sonra düzgünce konuştum,işte orası karanlik salon aydinlik gece ondan vs.diye zırvaladı.vardiyali çalışan bi insan hadi geç kalktigin hafta bari de,birlikte uyuyalım diye hicmi özlemez insan..Ben dedikten sonra e tamm beşiği gtrelim gece lambası alyim diyo ağzının ucuyla ama benim zoruma gittiği için bu sefer ben kabul etmiyorum,cunku benim dememle diyo.en az 4 aydır ayrı yatıyoruz böyle evlilikmi olur,ama birlikte olmak istediginde hiç utanma yok ama benim icimden gelmiyo zoraki yapıyorum. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.

Hayırlı geceler k.k..2 ay önce doğum yaptım,20 gün kv. Kaldım o süreçte adaptasyon olmaya calisiyodum yeni hayata,eşimle ayri yattık.neyse şimdi 2 ay bitti hala ayrı yatıyoruz ve eşim hiç şikayetçi değil bu konudan.o yatak odasında rahat rahat yatarken biz salonda beyefendiyi rahatsız etmmk için kalıyoruz kii sakin bir bebeğimiz var sadece biraz geç yatyo 1 buçuğu buluyo, tamm ise kalkcak erknden ama tek ise gidip bebeği olan sen degilsin sonucta!!en son çok zoruma gitti bi iki imali konuştum sonra düzgünce konuştum,işte orası karanlik salon aydinlik gece ondan vs.diye zırvaladı.vardiyali çalışan bi insan hadi geç kalktigin hafta bari de,birlikte uyuyalım diye hicmi özlemez insan..Ben dedikten sonra e tamm beşiği gtrelim gece lambası alyim diyo ağzının ucuyla ama benim zoruma gittiği için bu sefer ben kabul etmiyorum,cunku benim dememle diyo.en az 4 aydır ayrı yatıyoruz böyle evlilikmi olur,ama birlikte olmak istediginde hiç utanma yok ama benim icimden gelmiyo zoraki yapıyorum. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.

Merhaba canım öncelikle gözünüz aydın Allah bağışlasın böyle bir durum yaşamadım ama okuduklarim ve duyduklarım erkeklerin doğum sonrası piskolojik olarak eşe bakış açılarının değişti yönde inat etmeyin orta yolu bulacaksinizdir mutlaka

Merhaba canım öncelikle gözünüz aydın Allah bağışlasın böyle bir durum yaşamadım ama okuduklarim ve duyduklarım erkeklerin doğum sonrası piskolojik olarak eşe bakış açılarının değişti yönde inat etmeyin orta yolu bulacaksinizdir mutlaka
Cok teşekkür ederim, amin.Ama bu sekilde devam ederse birbirimizden daha çok soğuyacağız ki ben artik heyecanlanmıyorum onu görünce .olurunami bırakmalıyım yani

Ben şöyle bir yol izlerdim yatak odasına bebekle ben geçerdim.
Aaa bi dk zaten öyle yapmışım :D kocam şu an salonda kanepede uyuyor. Kızımla ben yatağımızdayız.

Cok teşekkür ederim, amin.Ama bu sekilde devam ederse birbirimizden daha çok soğuyacağız ki ben artik heyecanlanmıyorum onu görünce .olurunami bırakmalıyım yani
Oluruna bırakmayın bazen insanlar kendi kendine akıl edemeye biliyor siz söyleyin ufak bı gece lambasi alınsın odanızda uyuyun

Niye kvye gidip kaldınız düzeni bozdunuz ki?
Çok yardıma ihtiyacınız vardıysa o size gelip kalsaydı.
Yapılacak şey belli yatağınıza geri döneceksiniz.
Bir de 2 aylık bebek nasıl 1 buçukta uyuyor? Biraz uyku düzeni kurmaya çabalayın.
Gündüz uyuyor bu sefer gece uyamk istemiyo daha erkn diye düşündüm uyku düzeni için.

Allah bağışlasın bebeğinizi. Biz 3 senedir hemen hemen ayrı yatıyoruz 3 yıllık evliyiz bu arada çocukta yok sizin gibi. Burada konu açtım ben bi çözüme ulaştıramadım yani rahatlığa alışan insan birlikte yatmaktan uzaklaşıyor malesef. Ciddi konuşun he madem öyleyse de siz salonda neden yatıyorsunuz ki gidin yatın odaya ondan icazet alacak değilsiniz eğer yatmak istemezse de sizinle gider salonda yatar. Yataktan ayrı yerde yatınca zaten yorgun olan vucudunuz hiç dinlenemiyor.

Niye kvye gidip kaldınız düzeni bozdunuz ki?
Çok yardıma ihtiyacınız vardıysa o size gelip kalsaydı.
Yapılacak şey belli yatağınıza geri döneceksiniz.
Bir de 2 aylık bebek nasıl 1 buçukta uyuyor? Biraz uyku düzeni kurmaya çabalayın.
2 aylık bebekte uyku düzeni mi olur

Gündüz uyuyor bu sefer gece uyamk istemiyo daha erkn diye düşündüm uyku düzeni için.
Erken olur mu, büyüme hormonları gece 11de salgilanmaya başlıyor bebeğinizin bu saatte uykuda olması lazım. Hele ki bu hızlı gelişme döneminde beyin fonksiyonları için çok önemli..

Sen git yat yanına ne ilgisi var sen git rahat yatak varken salonda yat sonra adamı suçla. Al beşiği yanına yerine yat. Açıkcası kızmayın da gereksiz algınlık yapıyorsunuz gibi geldi bana.

Gidin yatağınıza yatın.Yani bunun için eşinizin sizi özlediğini söylemesini beklemeyin.Zaten de sizinde dediğiniz gibi normali beraber yatmanız.Evet eş tarafından nazlandırılmak yada ilgi gösterilmek,özlenildiğini bilmek istiyor insan ama mevzu aynı zamanda rahat etmek.Ayrıca evlat onunda evladı sadece evlat kokusuna,sevgisine mazhar olmak ama onun için çaba harcamamak ne büyük şeref.
Hiç gurur yapmayın.Uyurken gidin git öte deyin yatın :)
Üst metinde yazdıklarım daha çok normal durumlara aslında.Tabiki sizin hissetmek istediklerinizin yoğunluğu,lohusalıkla beraber daha fazla.Hislerinizde haklısınız.Ama yatağınıza o sizi çağırmadan da gidip yatmaya başlayabilirsiniz.
Sağlıkla büyüsün bebişiniz.Şansı,bahtı açık olsun inşallah

eşimi direkt başka odaya atıp yatağımızda yattık, bebeğim 11 aylık civarındayken fazla hareketlendi, yataktan düşer korkusuyla oğlumun odasına geçtik, eşim yatağa geri döndü. oğlum şu anda 19 aylık, en son ne zaman eşimle yattığımı hatırlamıyorum, evliliğimiz güzel gidiyor, geçici bir durum bu, olaya böyle bakın, uyku insani bir ihtiyaç, yıllarca yalnız yaşadım, iki kişilik yatakta tek başıma uyumaya o kadar alışmışım ki çocuk yokken de rahat edemezdim eşimle. İki yılda zorla alıştım beraber yatmaya, şimdi de oğlumla yatıyorum, gece emzirmeleri yakında bitecek , yatağıma geri döneceğim. Bu süreçte eşimin fikrini almadım açıkçası. Şurada yatacağız dedim, yattık. Emzirdiğiniz için siz ne derseniz o olur

Gidin yatağınıza yatın.Yani bunun için eşinizin sizi özlediğini söylemesini beklemeyin.Zaten de sizinde dediğiniz gibi normali beraber yatmanız.Evet eş tarafından nazlandırılmak yada ilgi gösterilmek,özlenildiğini bilmek istiyor insan ama mevzu aynı zamanda rahat etmek.Ayrıca evlat onunda evladı sadece evlat kokusuna,sevgisine mazhar olmak ama onun için çaba harcamamak ne büyük şeref.
Hiç gurur yapmayın.Uyurken gidin git öte deyin yatın :)
Üst metinde yazdıklarım daha çok normal durumlara aslında.Tabiki sizin hissetmek istediklerinizin yoğunluğu,lohusalıkla beraber daha fazla.Hislerinizde haklısınız.Ama yatağınıza o sizi çağırmadan da gidip yatmaya başlayabilirsiniz.
Sağlıkla büyüsün bebişiniz.Şansı,bahtı açık olsun inşallah
Amin inşallah teskkur ederim.ben sanırım hala o psikolojiden çıkamadım cunku kafamda hep biseyler kuruyorum çok mutsuz hissediyorum kendimi ,e karşı taraftanda bekledigim ilgiyi göremeyince bende kendiligimden bişey yapmak istemeiyorum

Back
X