Hayırlı geceler k.k..2 ay önce doğum yaptım,20 gün kv. Kaldım o süreçte adaptasyon olmaya calisiyodum yeni hayata,eşimle ayri yattık.neyse şimdi 2 ay bitti hala ayrı yatıyoruz ve eşim hiç şikayetçi değil bu konudan.o yatak odasında rahat rahat yatarken biz salonda beyefendiyi rahatsız etmmk için kalıyoruz kii sakin bir bebeğimiz var sadece biraz geç yatyo 1 buçuğu buluyo, tamm ise kalkcak erknden ama tek ise gidip bebeği olan sen degilsin sonucta!!en son çok zoruma gitti bi iki imali konuştum sonra düzgünce konuştum,işte orası karanlik salon aydinlik gece ondan vs.diye zırvaladı.vardiyali çalışan bi insan hadi geç kalktigin hafta bari de,birlikte uyuyalım diye hicmi özlemez insan..Ben dedikten sonra e tamm beşiği gtrelim gece lambası alyim diyo ağzının ucuyla ama benim zoruma gittiği için bu sefer ben kabul etmiyorum,cunku benim dememle diyo.en az 4 aydır ayrı yatıyoruz böyle evlilikmi olur,ama birlikte olmak istediginde hiç utanma yok ama benim icimden gelmiyo zoraki yapıyorum. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.