- 12 Ağustos 2019
- 220
- 257
- 18
- 35
- Konu Sahibi Melikeninmelikesi
-
Evliliğimiz ask sevgi ile olmadi mantik evliligi oldu. O istedi ben tamam dedim 3 ay icinde oldu bitti. Nasil evlendigimi bende bilmiyorum kader dedim gectimniye evlendin?
evlenirken ne düşündün yani?
Pasaklının neresi mantık evliliğiEvliliğimiz ask sevgi ile olmadi mantik evliligi oldu. O istedi ben tamam dedim 3 ay icinde oldu bitti. Nasil evlendigimi bende bilmiyorum kader dedim gectim
Bende oyle diyorum ona omür torpususunMillete para kaptırıp kendine alacagın seyde size 35 tlden yukarısı pahalı diyen adam saf olamaz bıkere.
Ömür törpüsü gibi bisey kocan.
Gerçekten çok mantıklı bir hareket olmuş:)Evliliğimiz ask sevgi ile olmadi mantik evliligi oldu. O istedi ben tamam dedim 3 ay icinde oldu bitti. Nasil evlendigimi bende bilmiyorum kader dedim gectim
2 cocgum var ama bosanabilirimde bosanmayabilirimde o benim bir cinnetime bakar tabikide. Ama suan bosanip bosanmak degilse sadece bunlari benmi buyutuyorum yoksa siradan sorunlarmu fikir almak istedim sadece.10 yıl geçmiş, yaşlarınız da kemale ermiştir, anladığım kadarıyla çocuk da var. Artık birbirinizi olduğunuz gibi kabullenmeniz gerek bence. Yani bu evlilik kötü boşan desek boşanacak mısınız ya da iyi evliliğiniz var desek aklınızda boşanma varken vazgeçecek misiniz?
mantık evliliği bu değil ki. tanımadan etmeden 3 ayda evlenince nasıl mantık evliliği oluyor ki?Evliliğimiz ask sevgi ile olmadi mantik evliligi oldu. O istedi ben tamam dedim 3 ay icinde oldu bitti. Nasil evlendigimi bende bilmiyorum kader dedim gectim
Bu sure zarfında cinnet gecırmemenız de sızı sabır tasi yapıyor helal olsun. Omur torpusune sabır tası vermıs Rabbım, dagına göre kar gıbı.2 cocgum var ama bosanabilirimde bosanmayabilirimde o benim bir cinnetime bakar tabikide. Ama suan bosanip bosanmak degilse sadece bunlari benmi buyutuyorum yoksa siradan sorunlarmu fikir almak istedim sadece.
Kesinlikle saf degil. Art niyetli bencedeMillete para kaptırıp kendine alacagın seyde size 35 tlden yukarısı pahalı diyen adam saf olamaz bıkere.
Ömür törpüsü gibi bisey kocan.
2 cocgum var ama bosanabilirimde bosanmayabilirimde o benim bir cinnetime bakar tabikide. Ama suan bosanip bosanmak degilse sadece bunlari benmi buyutuyorum yoksa siradan sorunlarmu fikir almak istedim sadece.
Evet psikolojik şiddet bunlar zira disaridan baskasna yorum yapsam bende ona boyle derdim. Kendim icinde boyle olduğunu biliyorum ama bu evlilige alistirildim kurtulamadım bi türlü cocuklarda oluncaBence sağlıksız bir evlilik. Adamın yaptığı aslında psikolojik siddet. Bir insan devamli bu kadar eleştirilmez. Heleki kendin pasakliysan. Simdi bazıları "bunlar bosanmak için yeterli kadar sebeb değil" der, ama sahsen evli kalmak için bir sebep göremedim. Siz artık bağırıp çağırıp duruyorsaniz size de olan olmuş. Bilemedim vallaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?