- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Melikeninmelikesi
Dıslerını de fırcalamıyormus, elle tutulur hıcbıseyı yok.Kesinlikle saf degil. Art niyetli bencede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dıslerını de fırcalamıyormus, elle tutulur hıcbıseyı yok.Kesinlikle saf degil. Art niyetli bencede
Yani haklisiniz. Ask bagi olmadan evlendim demek istedim yoksa tanımadan evlendik evet.oda beni tanimiyordu bende onumantık evliliği bu değil ki. tanımadan etmeden 3 ayda evlenince nasıl mantık evliliği oluyor ki?
peki bundan sonraki için planınız nedir?Yani haklisiniz. Ask bagi olmadan evlendim demek istedim yoksa tanımadan evlendik evet.oda beni tanimiyordu bende onu
Bir insanı tanımak için ya yolculuğa çıkmak lazım yada aynı evde yaşamak. Kadın nereden bilsin nedir ne değildirniye evlendin?
evlenirken ne düşündün yani?
Opusmuyorum. Zorla fircalatiyotum yada. Kulağınida temizle bak kirler disari tasiyor kusucam diyorumHepsini geçtim ama diş fırçalamayan biriyle nasıl öpüşüyorsun canım ?
Kulağını da temizlemiyormuş
Aşkım ,canım demesin ama bir zahmet ağzını, elini , ayağını temizlesin .
Gerçi 10 sene sabretmişsin sana da ekstra bi takdir gerek![]()
herkes aynı evde yaşayarak mı tanıyor?Bir insanı tanımak için ya yolculuğa çıkmak lazım yada aynı evde yaşamak. Kadın nereden bilsin nedir ne değildir
Evlendigim ilk gun anladim zaten nasil bir yasantim olacagini ama seneler gecmis iste bir sekilde. Cocuklarim küçük meslegimde var ama çalışmıyorum. Bosanmamak icin tek nedenim cocuklarim babalarinin sevgisi ile büyüsün istegim. Onlarla cok ilgili iyi bir baba. Iyide bir es disaridan özel hayat disinda. Bizsiz asla bir yerlerde yemek yemez karimla cocuklarim yemiyor diye yada bizede alir getirir boylede iyi aile babasidir bir taraftanda bisey almaz kendisine bize alip hep bemcillik asla yapmaz kendini feda eder ama bu cinriliktenmi bilemem. 15 yil onceki tertemiz yepyeni gibi olan ayakkabsibi giyer halaBurda kolay kolay yazmam ama ciddi olarak boşanın siz böyle bir adamla ömür geçmez bilmiyorum yaşınız kaç ama siz adamam baya annelik yapmaya baslamisiniz bu cok yorucu bunaltici bir durum .
Çok degil 10 sene sonra cok pisman olursunuz hayati kaçırdım diye size her yaptığınıza ket vuran bir adam için neden bu mücadele
2 taneÇocuğunuz var mi?
Kadın 3 ay içinde evlenmiş. 1 yılda bile karakter açığa çıkmaz. Ayrıca tek sorun pasaklı lığı değil pintiliği konuşması. Ve sonuçta evlenmiş. Kaderdir, buhrsndır hatadır.evlelenen insana niye evlendin demekte ne bileyim. Çözüm arıyor beni yargılayın demiyorherkes aynı evde yaşayarak mı tanıyor?
bi insan bekarken savurgan, evlenince cimri değildir ki. cimriyse cimridir yani bunu evlenmeden önce görmesi lazımdı konu sahibinin. veya pisse pistir. evlenmeden önce tırnaklarını kesiyordu da nikah yapar yapmaz kesmememeye mi başladı? veya birinin dişini fırçalayıp fırçalamadığını bilmek için illa ev arkadaşı mı olmak lazım? ben iş arkadaşlarımın bile kişisel temizliğine ne kadar önem verdiğini anlayabiliyorum. bir insan hayatındaki kişinin bu tip özelliklerini evlenmeden görebilir. aynı evde yaşamaya ya da yola çıkmaya gerek yok.
Ilk zamanlar sorun olarak algiliyordum bosanmayi binlerce kez dile getirdim istedim girismde bulundum ama her seferinde vazgecirdi ikna etti yada vazgectim diyelim. Sonrada alistm sanirim bilemiyorumBu ne böyle, neden katlandın ki bunlara? Çocuğunuz var mı?
3 ay içinde evlendiği bana vahiy mi olacaktı? sorduğum soruya cevaben 3 ay içinde evlendim dedi zaten.Kadın 3 ay içinde evlenmiş. 1 yılda bile karakter açığa çıkmaz. Ayrıca tek sorun pasaklı lığı değil pintiliği konuşması. Ve sonuçta evlenmiş. Kaderdir, buhrsndır hatadır.evlelenen insana niye evlendin demekte ne bileyim. Çözüm arıyor beni yargılayın demiyor
Yaslar kaç ?Evliliğimiz ask sevgi ile olmadi mantik evliligi oldu. O istedi ben tamam dedim 3 ay icinde oldu bitti. Nasil evlendigimi bende bilmiyorum kader dedim gectim