Evliligimize disaridan bir göz

10 yıl nasıl çektiniz ya? Şimdi sorgulamak ilginç olmuş.

35 tl ye anca t-shirt alınır.

Keşke çalışıp kendi paranızı kazansaydınız bari.

Pintilik fena da herşeye bir kulp bulması, fikir söylemesi çok daha fena.

Erkeklerde 50 den sonra çene düşüyor asıl. Şimdiki hal x 3 gibi düşün. Kabus. Gençken bile sevişmediğin bir adamın 50 sonrası bu haline neden katlanasın.

Hepsini geçtim ama diş fırçalamayan biriyle nasıl öpüşüyorsun canım ?
Kulağını da temizlemiyormuş 🤢
Aşkım ,canım demesin ama bir zahmet ağzını, elini , ayağını temizlesin .
Gerçi 10 sene sabretmişsin sana da ekstra bi takdir gerek 👍🏻
Opusmuyorum. Zorla fircalatiyotum yada. Kulağınida temizle bak kirler disari tasiyor kusucam diyorum 😁

Bir insanı tanımak için ya yolculuğa çıkmak lazım yada aynı evde yaşamak. Kadın nereden bilsin nedir ne değildir
herkes aynı evde yaşayarak mı tanıyor?

bi insan bekarken savurgan, evlenince cimri değildir ki. cimriyse cimridir yani bunu evlenmeden önce görmesi lazımdı konu sahibinin. veya pisse pistir. evlenmeden önce tırnaklarını kesiyordu da nikah yapar yapmaz kesmememeye mi başladı? veya birinin dişini fırçalayıp fırçalamadığını bilmek için illa ev arkadaşı mı olmak lazım? ben iş arkadaşlarımın bile kişisel temizliğine ne kadar önem verdiğini anlayabiliyorum. bir insan hayatındaki kişinin bu tip özelliklerini evlenmeden görebilir. aynı evde yaşamaya ya da yola çıkmaya gerek yok.

Başkalarına para veriyor geri alamiyor ama sizin 70 tlik kiyafetinize çok diyor.. sadece size pinti heralde.

Bir kadının ruhu doymuyorsa o evlilikten hayır gelmez. Sevgiye, sevilmeye ihtiyacınız var (hepimizin var dogal olarak) karşılık göremeyince de haliyle hırçınlaşmışsınız

Burda kolay kolay yazmam ama ciddi olarak boşanın siz böyle bir adamla ömür geçmez bilmiyorum yaşınız kaç ama siz adamam baya annelik yapmaya baslamisiniz bu cok yorucu bunaltici bir durum .
Çok degil 10 sene sonra cok pisman olursunuz hayati kaçırdım diye size her yaptığınıza ket vuran bir adam için neden bu mücadele
Evlendigim ilk gun anladim zaten nasil bir yasantim olacagini ama seneler gecmis iste bir sekilde. Cocuklarim küçük meslegimde var ama çalışmıyorum. Bosanmamak icin tek nedenim cocuklarim babalarinin sevgisi ile büyüsün istegim. Onlarla cok ilgili iyi bir baba. Iyide bir es disaridan özel hayat disinda. Bizsiz asla bir yerlerde yemek yemez karimla cocuklarim yemiyor diye yada bizede alir getirir boylede iyi aile babasidir bir taraftanda bisey almaz kendisine bize alip hep bemcillik asla yapmaz kendini feda eder ama bu cinriliktenmi bilemem. 15 yil onceki tertemiz yepyeni gibi olan ayakkabsibi giyer hala

herkes aynı evde yaşayarak mı tanıyor?

bi insan bekarken savurgan, evlenince cimri değildir ki. cimriyse cimridir yani bunu evlenmeden önce görmesi lazımdı konu sahibinin. veya pisse pistir. evlenmeden önce tırnaklarını kesiyordu da nikah yapar yapmaz kesmememeye mi başladı? veya birinin dişini fırçalayıp fırçalamadığını bilmek için illa ev arkadaşı mı olmak lazım? ben iş arkadaşlarımın bile kişisel temizliğine ne kadar önem verdiğini anlayabiliyorum. bir insan hayatındaki kişinin bu tip özelliklerini evlenmeden görebilir. aynı evde yaşamaya ya da yola çıkmaya gerek yok.
Kadın 3 ay içinde evlenmiş. 1 yılda bile karakter açığa çıkmaz. Ayrıca tek sorun pasaklı lığı değil pintiliği konuşması. Ve sonuçta evlenmiş. Kaderdir, buhrsndır hatadır.evlelenen insana niye evlendin demekte ne bileyim. Çözüm arıyor beni yargılayın demiyor

Eşiniz pis pasaklı ama sizi beğenmiyor. Başkalarına kredi çekip para kaptırıyor ama sizin aldıklarınızı pahalı buluyor. 35 TL’ye tişört bile alamazsınız indirimde belki. Ya başkasına akıl vermesi kolay da uygulamak zor. Şimdi ben de anlatsam bana da herkes boşan der. Benim için ölçüt mutlu muyum, değilsem ayrılırım.

Kadın 3 ay içinde evlenmiş. 1 yılda bile karakter açığa çıkmaz. Ayrıca tek sorun pasaklı lığı değil pintiliği konuşması. Ve sonuçta evlenmiş. Kaderdir, buhrsndır hatadır.evlelenen insana niye evlendin demekte ne bileyim. Çözüm arıyor beni yargılayın demiyor
3 ay içinde evlendiği bana vahiy mi olacaktı? sorduğum soruya cevaben 3 ay içinde evlendim dedi zaten.

Evliliğimiz ask sevgi ile olmadi mantik evliligi oldu. O istedi ben tamam dedim 3 ay icinde oldu bitti. Nasil evlendigimi bende bilmiyorum kader dedim gectim
Yaslar kaç ?
Yorulmuş gibi görünüyorsunuz.
Değiştirmek yerine olduğu gibi kabul edin derim. Illa ki alıştınız seviyorsunuz değil mi ?
Ya da çok sıkıldıysanız Konuşun bunlardan bunlardan hoşlanmıyorum diye

Arkadaslar 3 ay icinde tanimadan evlendim ustelik iyi bir isim kariyerim olan birisiyim esimde oyle yani cahil cühelâ da degiliz ama oldu iste o zaman sartlar oyle gelisti. Kaldiki cok uzun suren iliskilerde yasadim ama insan bazi seyler haric ayni evde uzun sure yasamayinca taninmiyor bence. O sebeple bosanmalar yokmu sizce. Tek cozum evlenmeden ayni evde yasamak oda bizim toplumda tü kaka

Back
X