Evliligimize disaridan bir göz

Yaslar kaç ?
Yorulmuş gibi görünüyorsunuz.
Değiştirmek yerine olduğu gibi kabul edin derim. Illa ki alıştınız seviyorsunuz değil mi ?
Ya da çok sıkıldıysanız Konuşun bunlardan bunlardan hoşlanmıyorum diye
Yaslar 35 civari yolun yarisi🙄 yoruldum evet yaslandigimi hissediyorum sadece konuşmak istedim bunlari. Seviyorumdur sanirim kiyamiyorum bilemiyorum ona olan duygularimi cunku hic ayri kalmadik o yokken anlayabilirim onu sevip sevmedigimi. O beni seviyor onu biliyorum sadece

Burda kolay kolay yazmam ama ciddi olarak boşanın siz böyle bir adamla ömür geçmez bilmiyorum yaşınız kaç ama siz adamam baya annelik yapmaya baslamisiniz bu cok yorucu bunaltici bir durum .
Çok degil 10 sene sonra cok pisman olursunuz hayati kaçırdım diye size her yaptığınıza ket vuran bir adam için neden bu mücadele
Adam icin degilde cocuklarim icin diyelim

Yaslar 35 civari yolun yarisi🙄 yoruldum evet yaslandigimi hissediyorum sadece konuşmak istedim bunlari. Seviyorumdur sanirim kiyamiyorum bilemiyorum ona olan duygularimi cunku hic ayri kalmadik o yokken anlayabilirim onu sevip sevmedigimi. O beni seviyor onu biliyorum sadece
sizi gerçekten sevse almak istediğiniz bir kıyafet için surat asar mı ? sizi sevse hiç değilse bir özel günde sizin hoşunuza gidecek bir yere götürmez mi ?
bence sadece alışkanlık bu..

herkes aynı evde yaşayarak mı tanıyor?

bi insan bekarken savurgan, evlenince cimri değildir ki. cimriyse cimridir yani bunu evlenmeden önce görmesi lazımdı konu sahibinin. veya pisse pistir. evlenmeden önce tırnaklarını kesiyordu da nikah yapar yapmaz kesmememeye mi başladı? veya birinin dişini fırçalayıp fırçalamadığını bilmek için illa ev arkadaşı mı olmak lazım? ben iş arkadaşlarımın bile kişisel temizliğine ne kadar önem verdiğini anlayabiliyorum. bir insan hayatındaki kişinin bu tip özelliklerini evlenmeden görebilir. aynı evde yaşamaya ya da yola çıkmaya gerek yok.

Haftada bir gördüğün, buluşmaya özenerek gelen bir adamın bu tip sorunlarını anlayamazsın. Haftada bir yine iyi bir oran uzaktan ilişki yürütüp 2-3 ayda görüşenler var.

Haftada bir gördüğün, buluşmaya özenerek gelen bir adamın bu tip sorunlarını anlayamazsın. Haftada bir yine iyi bir oran uzaktan ilişki yürütüp 2-3 ayda görüşenler var.
herkes eşinin dişini fırçaladığını evlendikten sonra anlıyor o zaman? öyle mi?
o zaman kimse tanımaya filan uğraşmasın nasıl olsa evlenmeden anlaşılmıyormuş.

Korkunc bir evlilik
Ben boyle bir adamla degil 10 sene 1 ay geciremezdim
Sizin de anlatim tarzinizdan sevmediginiz belli , neden evlisiniz ki bununla?

Sevgılıyken anlasılıyor ya dişler.
Rengı olmus yıkamaktan yıpranmıs atlet gıbı.
Kemik yapısındandır demek görmezden gelmek bence 😊

Bunlar normal çok katlanılabilir şeyler değil, ailesine düşkün olması gereklilik zaten lütuf değil ki. Üzüldüm açıkçası adına. Benim katlanamayacağım eksiklikler anlattıkların, ama senin de hataların var, her aldığına laf edebilen bir adamın hala eline bakıyor olman çok yanlış, belki çalışıyor kendi paranı kazanıyor olsaydın durum çok daha farklı olabilirdi.

Konunuzu gülümseyen emojilere boğmuşsunuz ama ne sevimli, ne komik, ne sıcak bir şey var yazdıklarınızda. Trajikomik bile değil, bence korkunç. Tek bir iyi şey var mı evliliğinizde? Öyle bir anlatmışsınız ki... Pinti, kendini bilmez, ukala, saygısız, cinsel ve ruhsal olarak size asla hitap etmeyen, pis, düşüncesiz, iyi niyet demişsiniz ama insanların kendini kullanmasına izin vermesine başka sıfatlar da bulunabilir... Yani hangi iyi özellikleri barındırıyor bu adam? Niye evlisiniz ve bu kadar gülümseyen emojiyi kullanacak gücü nereden buluyorsunuz kısmını gerçekten merak ettim yav? o_O

Bence seven insan size 2 kuruşluk kıyafeti çok görmez. Örnek vereyim daha geçen gün hasta oldum şehir dışındaydık ceketim vardı hasta oldum diye eşim mont alalım benim istediğim montun tam 2 katı olan montu almak istedi. Bu ay maddi olarak çok açıldığımız için ve bir monta asgari ücretin 1/5 vermek istemedim ama eşimi vazgeçirene kadar canım çıktı. Demem o ki sizi gerçekten seviyorsa önünüze dünyaları serer mutlu etmek için elinden geleni yapar bu sadece maddi değil. Sevişmede olsun kişisel temizlikte olsun vvs. Mesela durumu yoktur ama özel gününüzde evde güzel bir masa kurabilir sizi mutlu edecek manevi şeyler yapabilir bunlar içten gelir ve sevince olur

Arkadaslar esimin aileden gördüğü bu boyle büyümüş yetişmiş ben onu tabiri caizse adam ediyorum daha tam edemedim tabi edememde zaten ama cabaliyorum cocuklarim icin. Babalari bir gun eve gelmese ozledim diye ağlayarak uyuyorlar. Ben onlara nasil kiyayim kendim icin bosanayim hayat benim hayatim diyeyimm . Ben sorun olarak gorup kavga cikarmazsam evde kavga da yok zaten. Silik bir tip kocam. Simdi cocuklar evde hep annem kavga çıkarıyor düşüncesine kapilip bosanmaninda suclusu beni görüp babamdan ayirdin diyeceklet diye napalim diyip katlaniyorum

Fazla keskin çizgilerin var, sana göre her şey ya siyah ya beyaz. Gri sıfır. Evet aynı evde yaşamasam ya da tatile gitmesem eşimin dişini fırçalayıp fırçalamadığını, tuvaleti nasıl kullandığını, donunu ne sıklıkla değiştirdiğini, evde nasıl yaşadığını, düzenli tertipli olup olmadığını bilemezdim. Bunları anlayabilmenin farklı bir yolu varsa anlat biz de öğrenelim. Haftada bir bir yerde oturup yemek yediğin kahve içtiğin adamın kişisel yaşamında, ev içinde nasıl bir insan olduğunu hangi yollarla anlayabilirsin mesela?

2 cocgum var ama bosanabilirimde bosanmayabilirimde o benim bir cinnetime bakar tabikide. Ama suan bosanip bosanmak degilse sadece bunlari benmi buyutuyorum yoksa siradan sorunlarmu fikir almak istedim sadece.
Yok buyutmuyorsun haklisin ve zaman gectikce esiniz kendini duzeltmezse ondan sogucaksiniz daha cok

Back
X