Evliligimize disaridan bir göz

Benim merak ettigim sey mesela avm ye gittinjliz bir kazak begendiniz paranizda cpk yok ama esiniz alir mi? Siz beğendiniz diye. Ben-i esim savurgan buluyor surekli beni firenlemeye calisiyir ama bana gorede o cimri asil. Kendisine bisey almaz 10 seneki onceki pantolnu giyer eskitmez temizde kullanir yepyeni gibi tum kıyafetleri. Her insanin bir tane ayakkabı mont pantolon kazagi olmasi gerektigine inanir yeterli bulur. Bundan dolayi aldigim hersey soruna donusur

Dağına göre kar meselesi. Ne derse desin umursamıyacaksın ki sen basarmışsın .Alışverişe kendin çık istediğini al. Temizlik konusunda da sürekli uyar akşamları dişlerini fırçalasın. Kulaklarını banyo yaptıktan sonra peçeteyle temizlesin madem kulak çubuğu zararlı kontrol et bıkmadan usanmadan Kimsenin evliliği mükemmel değil. Senin kocanın iyi yönleri başkalarında yok .Her evlilik kendine özel

Dağına göre kar meselesi. Ne derse desin umursamıyacaksın ki sen basarmışsın .Alışverişe kendin çık istediğini al. Temizlik konusunda da sürekli uyar akşamları dişlerini fırçalasın. Kulaklarını banyo yaptıktan sonra peçeteyle temizlesin madem kulak çubuğu zararlı kontrol et bıkmadan usanmadan Kimsenin evliliği mükemmel değil. Senin kocanın iyi yönleri başkalarında yok .Her evlilik kendine özel
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Sizin ve evlilik ici sorunlar icin fikir veren diger yorumcularin goruslerini dikkate alip uugulayacagim. Yazarken ve okurken farkettim ki Demekki icimde duzeltme cabam hala var. Ben onu sıkı bir takibe alip cocuk gibi duzeltme yoluna gireyim bakalim neler olacak. Para konusundada kendime aylik belli bir mebla isticem ve netten alisveris yapicam bakalim birde boyle deneyelim

Evlilik zaten zor. Bir de böyle bir durum olunca daha da zorlaşıyor. Sizın bebeğiniz de varmış boşanma düşünceniz yok. Katlanacaksıniz veya görmezden geleceksiniz. Sürekli sizi eleştirmesi de izin vermeyin

Herşeyi sana göre anlattin tâbi ki. Şimdi kocana cevap hakkı doğdu 😄
O kendi dünyasında nasıl görüyor acaba bunları.. benim anladığım kadarıyla huylu huyundan vazgeçmez. Ona göre de senin Bir çok kusurun vardır. Şiddet yoksa psikolojik ya da fiziki. Senin yanında olduğunu biliyorsan arkanda duruyorsa çocuklarına babalık yaparsa diğer şeyler gelip geçici ☺️
Zaten bende cogu yorumumda onun benim icin dediklerinide yer verdim belki bende cok haksizimdir onun istedigi gibi degilimdir yani oyle degilmi? Bence beni ondan dinleseniz ben geçimsiz aksi lanet sirret kavgaci biriyimdir😁 benimde bu konudaki cevabim su; bir sorun var ortada ben o sorunu yok sayarsam kavga yok oh mis gibi ama hopp noluyor boyle olmz dersem kavga cikiyor. Ki ben genelde hatta cogunlukla hopp boyle olmaz olmamali diyorum

Evlilik zaten zor. Bir de böyle bir durum olunca daha da zorlaşıyor. Sizın bebeğiniz de varmış boşanma düşünceniz yok. Katlanacaksıniz veya görmezden geleceksiniz. Sürekli sizi eleştirmesi de izin vermeyin
Evet evlilik zaten baslibasna zor bir durm. Hayir bir kadin kendine bunu neden yaparki😁 bence akli olan kadin evlenmez buda benim düşüncem yani. Elestirmesine artik izin vermiyorum hemen kestirip atıyorum tahammul edemiyorum izinde vermiyorum sert kadina donustum vallahi artik

Benim eşim de çok eleştirel bu yuzden boşanma aşamasına geldik, ama diğer özellikler yok aşırı bol gönüllüdür bana karşı kendine almaz ama ben ne istesem alır ki benim maaşım var ona hiç vermediğim halde herseyi o alır satar(hediye, tatil vb) sürekli aşkım canım der gönlümü alır ama dediğim gibi yemeğe temizliğe çok karıştı travma oldu ben de atlatamıyorum. Demem o ki herkesin eşiği farklı boşanmak için

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Sizin ve evlilik ici sorunlar icin fikir veren diger yorumcularin goruslerini dikkate alip uugulayacagim. Yazarken ve okurken farkettim ki Demekki icimde duzeltme cabam hala var. Ben onu sıkı bir takibe alip cocuk gibi duzeltme yoluna gireyim bakalim neler olacak. Para konusundada kendime aylik belli bir mebla isticem ve netten alisveris yapicam bakalim birde boyle deneyelim
Kimsenin evliliği mukemmel değil. 1000 de 1 dek gelirse herkeste farklı sıkıntılar var.Evlendiğimin ilk senesinde benimki de eleştirirdi her seyi .Ben de alınıyordum bir kaç kez büyük kavga ettik artık hiç bir şey demez dese de umursamıyorum .Pinti değildir ama gereksiz harcama yapmayız . İndirimleri takip ederiz . Maddi konularda iyi anlaşıyoruz. Ama çok başka konular kavga sebebimiz. Bazı şeyleri görmüyeceksin yüzü düşerse de düşsün.

2
Benim merak ettigim sey mesela avm ye gittinjliz bir kazak begendiniz paranizda cpk yok ama esiniz alir mi? Siz beğendiniz diye. Ben-i esim savurgan buluyor surekli beni firenlemeye calisiyir ama bana gorede o cimri asil. Kendisine bisey almaz 10 seneki onceki pantolnu giyer eskitmez temizde kullanir yepyeni gibi tum kıyafetleri. Her insanin bir tane ayakkabı mont pantolon kazagi olmasi gerektigine inanir yeterli bulur. Bundan dolayi aldigim hersey soruna donusur

Benim ki kendi beğendiyse alır, ben beğendiysem ama o beğenmediyse vazgeçirmek için uğraşır. Bol bol kıyafeti sever ama kullanılması lazım. Alıp alıp dolaba atarsam çanesinden kurtulamam. İsrafa karşı diyelim. İhtiyacın varsa al der, kısıtlamaz pahalı olması önemli değildir ama diğer yandan da dolaptaki çürümüş bir domates için de surat eder. Cins cins bunlar...

Ben ona hep diyorum ki ben 2 tane cocuk yalniz buyutuyorum ev isi yemek temizlik vs de yapiyorum bu sebeple suan calisamiyorum parada kazanamiyorum bana aylik sen odemeye kalksan altindan kalkamazsin boyle hizmetciligin diyorum😊 ama yinede para konusundaki kisitlamayi engelleyemiyorum param yok ondan diyor ama hic parasi olmuyor oldugundada kendini borca sokacak baska bos beles seylere girisiyor bana para yine olmuyor. Babamda oyleydi hep para yok para yok larla büyüdüm gittim babam gibi para yokcuyla evlendim

Merhaba hanimlar, sirf ozel hayatımı desifre etmek icin yeni hesap actim😁 uzun sureli sizlere fikirler veren birisiyim aslinda ama evliligim hakkinda sizin görüşlerinizi merakla bekliyorum bu sebeple yaziyorum
esim bana gore cok pinti ya da tutumlu birisi diyelim. Kullandigim peceteye bile karisir az kullansaydin ziyan etmissin vs. Evde her seye karisir yaptigim her seyde izi vardir yemek yapiyorum mesela hicbirsey demese bile kapagini acar bakar kalite kontrol yapar yada kivami gorunuse hakkinda yorum yapar. Yemeklerimi herkes begendigi halde elestirir tuzunu yagini kivamini pisip pismedigini artik neyi eksikse😊 cogu zaman cataliyla karistirir icinde ne var ne yok bazende cok temiz oldugum halde hep onun tabagindan bir seyler cikar😊 ona denk gelir iste. Surat burusturur begenmez bende onceleri hep aglar üzülürdüm artik gec kendin yap derim hic acimam yapmam uzun surede ve bu sekilde baya bu huylarını azaltti diyebilirim. Kendisi cok temiz olduğunu söyler ama dislerini fircalamaz kulaklarini temizlemez tirnaklarinj kesmez giyimine ozen gostermez ütüsüz kirisik giydirsem giyer cikar paspaldir biraz ama kendisine gore cok temizdir hatta ben pisim ona gore😊 benim zorumla kisisel temizligine ozen gosterir. Ozel günlerde hediye almaz artik ben kendim kizip gidip en pahali hediyeyi kendime almaya calisiyorum😊akillandim yillardir uzul uzul soyle degisen bir sey yok. 10 yillik evliyim hizbirzaman luks bir yere yemege cikarmamistir gittigimiz yerler ozel günlerde dahil esnaf turu lokantalar avmler durumculerden filan 😁 ona gore hersey cok pahali. Ne gerek var. Bir kiyafet alsam gerek yok der ilk olarak fiyata bakar 35 den yukari ise burn kivirir. Ona gore 70 lira verilmez bir kiyafete ama ben alirim tabi zorla dinlemem. 101 bim şok türü magazalardan alisvris yapariz her 2liralik urunun önünde bile dakikalrimiz harcar hesap yapariz saatlerce hangisi ucuz diye. Ailemin yanina gittigimde farkediyorum coguseyi. Onlar eli bol kisiler. Alistim tabi bi evlilige ama cok yoruldugumu hissediyorum. Askim canim gibi guzel kelimeleri kullanmaz hitapsiz konuşuruz genelde. Sadece benimle degil ailemlede hitapsiz konusurz anne bana yada x amca demez. Bir hata yaptığında hep beni suclar ilk olarak. Ben altta kalmam tabikide. Bu arada kazanci iyidir hatta evliligimiz boyunca defalarca onun yuzunden buyuk meblalarda borca battik onun kaybettiği paralar yüzünden sıkıntı cektik ama benim aldigim 3 liralik seyi sorun etti hep. Insanlarla iletisimi iyi degildir derdini anlatamaz benimkide tam tersine cok iyidir. Genelde o konudaki sorunlari ben hallederim. Cogu seyi ben ustlenirim iade degisim bozuk olan biseyin servise gitmesi vs. Cok fazla iyi niyetlidir insanlar kullanir onu dalga gecerler cogu zamanda maddi olarak kredi cektirdijleri ve odemedikleride oldu artik ben kimseye para verdirmiyorum. Ama is isten gecti tabi cok sey kaybettik. Sevisme iside yok bilmez oksama öpme 3 dk da işimizi bitiririz cogu zaman ben bosalamam bile cok tepku gosterdigim icin son zamanlarda dikkat eder oldu artik buna. Cok uzun oldu ama daha yazacagim cok sey var onlarida sonraya sakliyim ki bu destani birileri okuyabilsin😁 nedir bizim dururmumuz hanımlar siz olsaniz yapabilir miydiniz? Bu arada ben bu evlilikte sureklibagiran cagiran o ise susan taraf

Vuuwwww... Valla ben yoruldum adamdan şuan :D Ama en azından sen başa çıkma yolunu bulmuşsun. Bu adamın değişmeyeceği ve oldukça sıkıntılı birisi olduğu gayet belli. Söyle seni öpüp başına koysun kimse böylesini çekmez valla.

Şuana kadar anlaşılan senin sayende bazı şeyleri çözmüşsünüz ama geri kalanları da belki ileride düzeltebilirsin. Yapacağın şey bence aynen devam etmek ve onun düşüncelerini ve söylediklerini pek önemsememek. Mesela yemeği beğenmediğin de ben olsam bir gün tencereyi alır çöpe dökerdim kibarca. Sonra ''hadi kocacım bundan sonra evde yemek yapmıyorum söyle de dışarıdan yiyelim'' derdim. Biraz öyle yemek yapmadan devam ederdim açıkçası..

Sonrasın da tek bir eleştiri ya da beğenmemezlik yaptığında bir daha hiç yemek yapmayacağımı belirtirdim. Bir çözüm olabilir...

Onun dışında sana tebrikler iyi idare ediyorsun ;)

Merhaba hanimlar, sirf ozel hayatımı desifre etmek icin yeni hesap actim😁 uzun sureli sizlere fikirler veren birisiyim aslinda ama evliligim hakkinda sizin görüşlerinizi merakla bekliyorum bu sebeple yaziyorum
esim bana gore cok pinti ya da tutumlu birisi diyelim. Kullandigim peceteye bile karisir az kullansaydin ziyan etmissin vs. Evde her seye karisir yaptigim her seyde izi vardir yemek yapiyorum mesela hicbirsey demese bile kapagini acar bakar kalite kontrol yapar yada kivami gorunuse hakkinda yorum yapar. Yemeklerimi herkes begendigi halde elestirir tuzunu yagini kivamini pisip pismedigini artik neyi eksikse😊 cogu zaman cataliyla karistirir icinde ne var ne yok bazende cok temiz oldugum halde hep onun tabagindan bir seyler cikar😊 ona denk gelir iste. Surat burusturur begenmez bende onceleri hep aglar üzülürdüm artik gec kendin yap derim hic acimam yapmam uzun surede ve bu sekilde baya bu huylarını azaltti diyebilirim. Kendisi cok temiz olduğunu söyler ama dislerini fircalamaz kulaklarini temizlemez tirnaklarinj kesmez giyimine ozen gostermez ütüsüz kirisik giydirsem giyer cikar paspaldir biraz ama kendisine gore cok temizdir hatta ben pisim ona gore😊 benim zorumla kisisel temizligine ozen gosterir. Ozel günlerde hediye almaz artik ben kendim kizip gidip en pahali hediyeyi kendime almaya calisiyorum😊akillandim yillardir uzul uzul soyle degisen bir sey yok. 10 yillik evliyim hizbirzaman luks bir yere yemege cikarmamistir gittigimiz yerler ozel günlerde dahil esnaf turu lokantalar avmler durumculerden filan 😁 ona gore hersey cok pahali. Ne gerek var. Bir kiyafet alsam gerek yok der ilk olarak fiyata bakar 35 den yukari ise burn kivirir. Ona gore 70 lira verilmez bir kiyafete ama ben alirim tabi zorla dinlemem. 101 bim şok türü magazalardan alisvris yapariz her 2liralik urunun önünde bile dakikalrimiz harcar hesap yapariz saatlerce hangisi ucuz diye. Ailemin yanina gittigimde farkediyorum coguseyi. Onlar eli bol kisiler. Alistim tabi bi evlilige ama cok yoruldugumu hissediyorum. Askim canim gibi guzel kelimeleri kullanmaz hitapsiz konuşuruz genelde. Sadece benimle degil ailemlede hitapsiz konusurz anne bana yada x amca demez. Bir hata yaptığında hep beni suclar ilk olarak. Ben altta kalmam tabikide. Bu arada kazanci iyidir hatta evliligimiz boyunca defalarca onun yuzunden buyuk meblalarda borca battik onun kaybettiği paralar yüzünden sıkıntı cektik ama benim aldigim 3 liralik seyi sorun etti hep. Insanlarla iletisimi iyi degildir derdini anlatamaz benimkide tam tersine cok iyidir. Genelde o konudaki sorunlari ben hallederim. Cogu seyi ben ustlenirim iade degisim bozuk olan biseyin servise gitmesi vs. Cok fazla iyi niyetlidir insanlar kullanir onu dalga gecerler cogu zamanda maddi olarak kredi cektirdijleri ve odemedikleride oldu artik ben kimseye para verdirmiyorum. Ama is isten gecti tabi cok sey kaybettik. Sevisme iside yok bilmez oksama öpme 3 dk da işimizi bitiririz cogu zaman ben bosalamam bile cok tepku gosterdigim icin son zamanlarda dikkat eder oldu artik buna. Cok uzun oldu ama daha yazacagim cok sey var onlarida sonraya sakliyim ki bu destani birileri okuyabilsin😁 nedir bizim dururmumuz hanımlar siz olsaniz yapabilir miydiniz? Bu arada ben bu evlilikte sureklibagiran cagiran o ise susan taraf

evliliğinizde tek bir iyi yön göremedim
10 senedir buna nasıl katlanıyorsunuz
ne ruhunuzua ne bedenenize hitap etmeyen bir eşiniz var çok zor olmuyormu hayatı, evi, yatağı paylaşmak

Yaslar 35 civari yolun yarisi🙄 yoruldum evet yaslandigimi hissediyorum sadece konuşmak istedim bunlari. Seviyorumdur sanirim kiyamiyorum bilemiyorum ona olan duygularimi cunku hic ayri kalmadik o yokken anlayabilirim onu sevip sevmedigimi. O beni seviyor onu biliyorum sadece
Seviyorsanız bence böyle devam derim.
Çok çok Konuşun ama düzelir mi bilemedim.
Siz bir değişilik yapın çok sıkıldıysanız tatil sinema tiyatro vs bi değişilik düşünebilirsiniz.

Mantık evliliği sevmeseniz dahi size davranışları verdiği değer genel karakteri gibi yönlerden uyumlu olabileceğiniz biriyle yapılır. Mantıksız bir evlilik olmuş sizinkisi. Aşk yok mantık yok. Sırf evlenmek için evlenmişsiniz gibi. Sizin adınıza üzüldüm. Bir aile tetapistine gitmenizi öneririm

Kız kardeşim 11 senelik evli ve ilk günlerde eniştemin 25 kuruşun hesabını yapan biri olduğunu gördüğümde bana tahammül edilemez gelmişti.(Açıkçası bana kalsa evlenmemeliydi.Sevdiler,kader neyse artık)Seneler içinde eniştem evrim geçirdi resmen.Şimdi her gün karısına para verir,ne isterse alır.Arada mırın kırın ederse kardeşim umursamıyor zaten ama sıkışık oldukları ay da sıkıntı çıkarmaz zaten.Bazen kardeşime söylerim."Bu adamı nasıl bu hale getirdin,helal olsun "diye.
Ben yapamazdım...

O da sizin gibi "abla beni aldatmıyor,dayak,kavga yok,beni serbest bırakıyor, çocuklarına çok düşkün,o kadarı için de mücadele etmem lazım,sevmek biraz da emek vermektir"der.

Yani demem o ki sizin eşinizde biraz bu minvalde gibi.Burada her konuya "boşan"diyenlere bakmayın.Bir atasözümüz var,çok severim."Ergene karı boşamak kolaydır" :)

Haklisiniz. Var tabiki olmasa bunlarada katlanmazdim sanirim. Iyi yanlarını diger yorum yapan arkadaslara cevap verirken ara ara yazdim aslinda. Iyi bir aile babasi. Evine duskun bagli. Sessiz sakin bir adam. Evden ise isten eve gelen sosyal cevresi arkadaslari yok sadece karisi ve cocuklari var onun hayatında ki beb boyle olsun istemezdim birazcik aslinda. Kotu huylari yok birkac kisiye kaptirdirgi paralar disinda. Kendisini düşünmez bencil degildir hep bizi düşünür ama maddi yon biraz hariç. Bana kotu sozu yok vurmasi itmesi kabaligi yok
Sosyal çevresinin olmaması para harcamamak için olabilir belki çünkü insanlarla bir araya gelmek para harcatır yada bir misafir kabul etmek de öyle. Veya uyumsuz olabilir.. Tembel olur görüşmez. Ben pek analiz edemedim eşinizi.

Sosyal çevresinin olmaması para harcamamak için olabilir belki çünkü insanlarla bir araya gelmek para harcatır yada bir misafir kabul etmek de öyle. Veya uyumsuz olabilir.. Tembel olur görüşmez. Ben pek analiz edemedim eşinizi.
Esimi bende tanımıyorum inanin bende cozemedim. Arkadasi olmamasi hem para gidecek diye cunku derki onlara yedirecegime sizle yerim. Hemde uyumsuz birisi.

Bu anlattıklarınıza hep bir emoji koymuşsunuz sanki bizim vereceğimiz tepkileri az çok tahmin ettiğiniz için , belki yumuşarız , çok sert yorumlar yapmayız diye mi ?? Ya da size gerçekleri söylemeyip belki pembe yalanlar söyleriz , sizin de içiniz rahatlar ,kendinizi avutursunuz yine diye mi ?

Evlilikte cinsellik çok önemlidir en başta bunu söyleyeyim, eviliğin %70 ‘ini cinsellik oluşturur bana göre. Siz 10 yıldır neredeyse öpülmüyor, okşanmıyorsunuz. Bir kadın arzulanmak ve arzulamak ister. Tarif ettiğiniz eş ne arzulanacak bir tip ne de aşık olunabilecek bir karakter. Diş fırçalama , kişisel temizlik bile sizin zorunuzla.Bir sevgi sözcüğü bir süpriz hediyeleşme , küçük kaçamak tatiller zaten yok. Üstelik 2 tane de çocuk vermişsiniz. Bence kendinizi güzel şeylere layık görmüyorsunuz ya da tüm olumsuzlukları sindirmişsiniz , sizin de şımartılmaya , sevilmeye ve mutlu bir evliliğe ihtyacınız var , dış gözle bakınca elle tutulur birşey görmedim bu evlilikte , üzgünüm.

Bu anlattıklarınıza hep bir emoji koymuşsunuz sanki bizim vereceğimiz tepkileri az çok tahmin ettiğiniz için , belki yumuşarız , çok sert yorumlar yapmayız diye mi ?? Ya da size gerçekleri söylemeyip belki pembe yalanlar söyleriz , sizin de içiniz rahatlar ,kendinizi avutursunuz yine diye mi ?

Evlilikte cinsellik çok önemlidir en başta bunu söyleyeyim, eviliğin %70 ‘ini cinsellik oluşturur bana göre. Siz 10 yıldır neredeyse öpülmüyor, okşanmıyorsunuz. Bir kadın arzulanmak ve arzulamak ister. Tarif ettiğiniz eş ne arzulanacak bir tip ne de aşık olunabilecek bir karakter. Diş fırçalama , kişisel temizlik bile sizin zorunuzla.Bir sevgi sözcüğü bir süpriz hediyeleşme , küçük kaçamak tatiller zaten yok. Üstelik 2 tane de çocuk vermişsiniz. Bence kendinizi güzel şeylere layık görmüyorsunuz ya da tüm olumsuzlukları sindirmişsiniz , sizin de şımartılmaya , sevilmeye ve mutlu bir evliliğe ihtyacınız var , dış gözle bakınca elle tutulur birşey görmedim bu evlilikte , üzgünüm.
Merhaba ilk paragrafiniza kesinlikle katilmiyorum cunku boyle niyetim olsa burda neden konu acayim en sert yorumlara acigim ve herkese cevao vermeye calisiyorum farkındaysanız. Normalde de cok emoji kullanirim konuyla alakasi yok gunluk yasantimda da cok gulerim sapma sapan seylere belki onunlada alakalidir burda eleştiri alinca koymamaya basladim bana kalsa suan bile gulumseme koyardim😊 koydumda.
Gelelim hakli elestirnize bencede cinsellik buyuk rol oynar ama evlilikte cinsellik olmazsa olmaz degilmis diyorum simdide. Bunun sebebi üzücü olabilir ama aklim uckurumda degil deyip kendimi hakli cikarmaya calisiyorum sanirim

Back
X