- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi Melikeninmelikesi
Yok ben o riske atmadım kendimi. En ince ayrıntısına kadar beş sene tanıdım, evinde kaldım, o benim evimde kaldı, onlarca kez tatile gittik, yüzlerce kez seviştik ondan sonra ikna oldum evlenmeye.
Anlatamıyorum daha açık yazayım. Haftada bir buluştuğun ve o buluşmaya dişini fırçalayıp duşunu alıp bakımını yapıp gelen adamın kalan 6 günde nasıl davrandığını, dışarda bazı şeylere dikkat etse de evin içinde nasıl davrandığını kesin olarak bilemezsin diyorum. Bunu kesin olarak bilmenin bir yolu yok. Dışarı çıkarken özenen adamın klozet kapağına işemeyeceğinin garantisi yok.
ne güzel doğrusunu yapmışsınız. zaten yapılabiliyor olsa ben de o şekilde yapılmasının doğru olduğunu düşünüyorum. ama herkes evlenmeden aynı evde yaşayıp tatile gitme imkanına sahip olmuyor. bu durumda eldeki imkanlarla tanımaya çalışmak gerekmez mi? nedir yani o zaman beraber tatile çıkmayan da evlenmesin mi?
ayrıca bir insan pisse pistir yine söylüyorum. ilk 3 buluşmaya özenir ama altıncısında fire verir. konu sahibi ne diyor baktınız mı? eşim pis, ama kendini temiz sanıyor. bu insanlar böyle yani. ben pisim, ama kandırmak amaçlı buluşmaya temiz gideyim demiyor ki.
ayrıca haftada bir buluşmak ile onlarca kes tatile gidip yüzlerce kez sevişmek arasında ince bir çizgi yok. ikisinin ortasında da bir insan pekala tanınabilir.