Evliliğimle ilgili yardım...

Canim benim istersen evlenmeden önce bilmem kac yil flört et asla bir insani ayni cati altina girmeden taniyamazsin. Bence sen orada takilip kalmissin. Bebisinde var madem, biraz pozitif düsünmeye calis. Bak ne güzel esin sana sahip cikiyormus

Eşimin kafası farklı çalışıyor dedin örnek versen keşke gerçi dayak atması bile psikopatliginin belirtisi de neyse

yeni üyeyim umarım doğru yere yazıyorumdur. Aslında uzun ve yorucu bi hikaye ama mümkün oldukca kısaltıcam
Bi sevgilim vardı 5 yıl birlikte oldgm abim öğrenince kıyameti kopardı oda sahip cıkmak yerine zamana bıraktı belkide ne yapcanı bilemedi bilmyrm ama cok kızdm ona birdaha dönmek istemedim ve evlilik kararı aldm arkdsm vasıtasyla biriyle görüştüm ve ısındm olur dedim 6 ay içinde evlendik... bir yıldr öyle kızıyorum ki kendime bu karar alelen alınır mı bi tanımak gerekmezmiydi diye ama olaylar nasıl gelişti bn nasıl bi noktaya geldim idrak edemeden oldu bitti kahroluyorum böyle hızlı karar verdiğim için.. suan birde kızım var 5 aylık benim isteyip istemediğimi bile umursamadı eşim yaparken.. çok şükür ama iyi ki var tek sevincim cünkü yavrum...
Birbck yıldr evliyz ama hala tanıyamadıgım ne yapcanı kestiremediğim ara sıra akıl sağlığından şüphe ettiğim bi kocam var. Aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz anlasabildiğimz nokta cok az kafası farklı türlü calısıyr dısardan bakldgında iyi bi eş iyi bi baba calıskan ailesine düşkün ama gelin görün ki ben cok mutsuzum. Bir türlü sevemedim tabi bunda onun etkisi büyük evliliğimin ikinci ayında hırpaladı beni ki ara ara devam etti bu. Sonra bebek haberi aldık zaten ve karnımdaki minik yawrm üzülmesin diye içime kapandm iice kızsam kızdm demedm konusmadm duymadm es keza suanda böyle dewam ediyor bu durum sırf bebeğim için ama artık tükendim gibi hissediyorum caresiz yalnz.. ailemden farklı sehirdeym onlarada hiçbişe anlatmyrm uzaktalar akılları kalır üzülmesinler...kimseye de söylemiyorum anlatmyrm ana artk içim öldü sanki gücüm kalmadı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum cok üzgünüm fikirlerinize ihtycm var
Oncelikle geçmiş olsun cnm .Rabbim yardimcin olsun. Çok zor bi durumun içine dusmussun. Bazen bi sinirle kizginlikla aldigimiz kararlar tüm hayatımızı nasıl olumsuz etkiliyor dimi.bende benzeri bi durumdan geçtim sayılır. Ama o süreçte öyle dualar ettim ki .rabbime yalvardim ki.çok şükür senin durum gibi pismanlik yaşamadım hamd olsun.hiç eşini karşına alıp konuştun mu bak böyle böyle ben mutsuzum felan diye.bi konuş anlarsa anlar anlamazsa sırf evlat için bi ömür mutsuzluk yaşanmaz ki ve emin ol sen mutsuz olunca xaten o evlilikten Hayır gelmez ve çocuk da kötü bi psikolojiyle yetişir. Ailenden büyüklerle istişare et cnm.peygamberimizin bu konuda önemli hadisleri var.evlilik kutsal bi müessese. Ve bol dualar oku öncelikle evliliginin düzelmesi eşine ısınman için. İnşallah mutlu mesut bi yuvaya kavusursun cnm eşinin en çok iyi tarafların bakmaya clis

Back
X