- 6 Şubat 2013
- 1.278
- 1.231
- 333
Kızlar merhaba. Evliliğimle ilgili içinden çıkamadığım sorunlarımız var. Eşimle bir arkadaşım aracılığı ile tanıştık. Uzak şehirler üzerinden yürüttük ilişkimizi. Ve bu yüzden cinsel anlamda çok tanıyamadım. Gençtim, bilmiyordum bazı şeyleri. Eşim tanıştığımızdan beri cinsel isteği olmayan bir insan. Hiç güzel sözlerle gönlümü almaz, ilgi göstermez. Ayda bir max 1-2 kez birlikte oluyoruz.Bazen bir ay boyunca hiç olmuyor. Kendisini hiç arzulamıyorum.Oda beni arzulamıyor. Bir tanede çocuğum var. Evlendiğimiz gün dahi yarın sevişiriz diyen bir insandı. Sevgili dönemlerinde de yani hiç yalnız kalmak için çaba göstermez kalsakta ilgi göstermezdi. Sizce böyle ömrümü geçirebilir miyim. Bir dönem tedavide, terapiye başvurduk olumlu bişey olmadı.
Komik gelecek belki ama bazı arkadaşlarım hareketli ve sık cinsel hayatlarından yakınırken içten içe üzülüyorum. Çünkü hiç arzulanmadım. Bakımsız, pis bir insan değilim.
Boşanmakta zor geliyor. Boşanalım dediğimde evdeki işlere yardım etmeye, iyi davranmaya çalışıyor. Yani şöyle yemek yapıyım mı, ne yapayım vs. Normalde pek yapmaz. Bende böyle yaptığında üzülüyorum. Tatile gideriz sevişmeden döneriz. Kaç kez konuştuk bir yol alamadık. Dışardan bakıldığında gayet normal bir çiftiz. Tabi içini bilen yok. Sağlık sorunu, ya da biseksüel durumları yok. Hayattan bezmiş gibi. Seviştiğimizde de o kadar odun yaklaşımı var ki. Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Boşanmaya karşı bir korku var neden bilmiyorum. Çocuğum için devam ettiriyorum. Alışkanlık birde yilların. Eş değilde ev arkadaşlığı.
Not : 9 yıllık evliyim.
Komik gelecek belki ama bazı arkadaşlarım hareketli ve sık cinsel hayatlarından yakınırken içten içe üzülüyorum. Çünkü hiç arzulanmadım. Bakımsız, pis bir insan değilim.
Boşanmakta zor geliyor. Boşanalım dediğimde evdeki işlere yardım etmeye, iyi davranmaya çalışıyor. Yani şöyle yemek yapıyım mı, ne yapayım vs. Normalde pek yapmaz. Bende böyle yaptığında üzülüyorum. Tatile gideriz sevişmeden döneriz. Kaç kez konuştuk bir yol alamadık. Dışardan bakıldığında gayet normal bir çiftiz. Tabi içini bilen yok. Sağlık sorunu, ya da biseksüel durumları yok. Hayattan bezmiş gibi. Seviştiğimizde de o kadar odun yaklaşımı var ki. Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Boşanmaya karşı bir korku var neden bilmiyorum. Çocuğum için devam ettiriyorum. Alışkanlık birde yilların. Eş değilde ev arkadaşlığı.
Not : 9 yıllık evliyim.