Evliligimmi eski sevgilimmi

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Mutsuz oldugum bir evlilige cocuklarim icin senelerdir devam ediyorum. Birkac kez aldatilmama ragmen ayrilmadim cocuklarim icin affettim hep ama icimde hersey kirildi bitti
Guven yok
Her neyse lise caglarimdaki sevgilim beni sosyal medyadan bulmus
Oda evli cocuklu mutsuz
Beni hala sevdigini unutamadigini soyluyo
Hergun ariyo konusuyoruz
Napmaliyim sizce bir akil verin siz olsaniz napardiniz??

aldatılmayı hazmetmıssınız
(cocuklarınız ıcın )
sımdıden esınızı evlı bı adamla aldatıyorsunuz
bu da mı cocuklarınız ıcın yoksa ?
mantıklı bı acıklama beklıyorum gercekden

kıssasa kıssas yaptın mutlumusun
basını yastıga koydugunda ben kendıme bunu nıye yaptım demek yerıne hergun sevgılımle gorusuyoruz napım akıl verın dıyorsunuz

Kocanizdan farkıniz kalmaz böyle lütfen bu kötülüğü ne kendinize nede çocuklarınıza yapmayin eğer evliliginiz de mutsuzsanjz cocuklarinizla yeni bir hayata başlayın.

Çocukların için evli kaldıysan , çocukların için yine eşini, yuvanı, kendini, o evdeki habersiz kadını, çocuklarını aldatma .

O daha evdeki kadını mutlu edememiş, çocuklarına ihanet ediyor, sizi nasıl mutlu etsin.

Evliyken, evli bir kadını arayıp bulacak kadar karaktersiz bu şahıs , yarın unutamadığı başkalarını da arar.

Büyük yanlistasin,çok buyuk hemde.

Bosanmalisin , bu şekilde devam etmek çok kötü. Aldatan şahısa ne soyleniyorsa o işte..

Kimseyi yargilamam ama buraya yazmışsın sevmiyorsan ayrıl o çocuklara yazık eşine sana değil o çocuklara yazık ve benim düşüncem biten bitmiştir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…