• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin düzene girmesi için ne kadar süre gerekiyor?

Arkadaşlar daha önce buna benzer bi konu açmıştım evleneli iki ay olacak ve ben hala evliliğe alışamadım yani bazı anlar geliyor evlilik çok güzel geliyor bazı anlar da ağlama krizlerine giriyorum eşimle bir problemim yok birbirimizi çok seviyoruz tek sıkıntım eşimin kız kardeşi o arayınca benim içim daralıyor içim sıkılıyor ve eşimle tartışıyorum telefonunu açmayın diyeceksiniz inanın açmıyorum yani istediği an bana ulaşamıyor sadece çok nadir açıyorum ben hiç aramıyorum enerjisi beni mahvediyor içim çok daralıyor kendisi çok kıskanç ve fazla öz güvenli artık evliliğime zarar verecek diye korkuyorum ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum
Bence siz fazla ozguvensiz ve hazimsizsiniz

Bu hikayeyi biyerden taniyrm 😏
Allah sabirversin diyim simdiden.
ben en fazla 1 sene dayanabildim.
Tabi abiside onu korudugu icin, ben hic bise yapmadigim halde, bacisi benim enerjimi somurdugu halde suclu ben cikiyodm her seferinde. Cok yorucu bi durum biliyrm
Her firsatta arardi sabah ogle aksam gece. Hatta goruntulu. Bikmistim artk. Allah size sabir versn. Ben korkumdan bacin ariyo surekli hatta aradigida onemli degil ruhumu boguyo diyemedim. Dedikden kisa bi sure sonrada bitti zaten.
Eşim anlayışlı ve onu savunmuyor ama ben sürekli kardeşini kötülüyor imajını vermek istemiyorum eşime

Bu hikayeyi biyerden taniyrm 😏
Allah sabirversin diyim simdiden.
ben en fazla 1 sene dayanabildim.
Tabi abiside onu korudugu icin, ben hic bise yapmadigim halde, bacisi benim enerjimi somurdugu halde suclu ben cikiyodm her seferinde. Cok yorucu bi durum biliyrm
Her firsatta arardi sabah ogle aksam gece. Hatta goruntulu. Bikmistim artk. Allah size sabir versn. Ben korkumdan bacin ariyo surekli hatta aradigida onemli degil ruhumu boguyo diyemedim. Dedikden kisa bi sure sonrada bitti zaten.
bebeklinick bebeklinick

Bakın bu yazılanları dışarıdan ben de okusaydım ne kadar hazımsız ve sabırsız bir kadın diyebilirdim ama inanın gerçek hayat bu değil insan işin içine girince anlıyor ve onu kırmamak için çok uğraşıyorum çok da çabalıyorum okulunu bitirmesi için gerçekten onun iyiliğini düşünüyorum ama özel hayatıma müdahale etmesi kendinde o haddi görmesi beni deli ediyor

Yada kendilerini avutmak için geç kaldın bebeğe de evliliğe de ben erken anne oldum çocuğumla büyüyorum gibi cümleler kullanıyorlar etrafımda ne yazık ki öyle kadın çok var iki üniversite bitirdim Allah izin verirse üçüncüyü de bitirmeyi hedefliyorum şu an
helal olsun size bende 2.ciyi bitiriyorum.

Herkes 1 yıl demiş ben artiriyorum evliliği mevcut durumu iyisiyle kötüsüyle tamamen kabullenmek neredeyse 5 yıl sürer diyorum. Boşanmalarin ekseriyeti ilk 5 yıl içinde gerceklesir. Akışına birakin evliliğin en eğlenceli zamanlarindasiniz başbaşa yiyin için gezin birbirinize bol bol vakit ayırın. Bosverin görümceyi filan eşinize de açıkça söyleyecek bir durum görmedim. Cicim aylariniz daha takmayin kafanizi böyle şeylere, bunu düşüneceğinize yakinsaniz eğer Abantta harika kaplica otelleri var odasinda doğaya karşı jakuzisi olan burdan kendinize uygun birşeyler araştırın ya da yakin yerlerden bi haftasonu kaçın esinizle gidin. Cocuklar olduktan sonra çok çok zor...

Yada kendilerini avutmak için geç kaldın bebeğe de evliliğe de ben erken anne oldum çocuğumla büyüyorum gibi cümleler kullanıyorlar etrafımda ne yazık ki öyle kadın çok var iki üniversite bitirdim Allah izin verirse üçüncüyü de bitirmeyi hedefliyorum şu an
Onu gerçekten kendilerini teselli etmek icin söylüyorlar çünkü kadınların üzerinde müthiş bir baskı var evliliğe anneliğe dair. Biraz dürtsen hemen dökülüyorlar başlıyorlar isyana şikayete.

Herkes 1 yıl demiş ben artiriyorum evliliği mevcut durumu iyisiyle kötüsüyle tamamen kabullenmek neredeyse 5 yıl sürer diyorum. Boşanmalarin ekseriyeti ilk 5 yıl içinde gerceklesir. Akışına birakin evliliğin en eğlenceli zamanlarindasiniz başbaşa yiyin için gezin birbirinize bol bol vakit ayırın. Bosverin görümceyi filan eşinize de açıkça söyleyecek bir durum görmedim. Cicim aylariniz daha takmayin kafanizi böyle şeylere, bunu düşüneceğinize yakinsaniz eğer Abantta harika kaplica otelleri var odasinda doğaya karşı jakuzisi olan burdan kendinize uygun birşeyler araştırın ya da yakin yerlerden bi haftasonu kaçın esinizle gidin. Cocuklar olduktan sonra çok çok zor...
Düşünceniz çok ince ama virüs dolayısıyla balayı bile yapamadık biz 🙄

Bana göre evlilik 2 sene de anca oturuyor.ama herkesin bulunduğu durum ve konum farklıdır. Buna genel geçer bir şey söylemek doğru değil

Evliligin geçmesi gereken ve sallanan yıllar 2 ,5,7 yılları geçirenler sonra kolay kolay evlilikleri sallanmıyor ( büyük hatalar yapılmadıgı sürece)
Görümce olayına gelince herkesin enerjisi birbirine tutmayabilir . Gayet normal ama kaçmak telefon açmamak hoş bir davranış degil sonuçta ailesiniz . Nekadar ben ailesiyle degil eşimle evlendim düşünceniz varsa başlı başına yanlış çünkü mutluluk her iki aileninde anlaşması ve saygılı olmasıyla 2katına çıkıyor mutluluk. Mecbur degilsin cıvık fıcık olmaya sadece konuş mesafeni koy ama kaçma kimseden (enerjileri nekadar kötü olsada)

Eşim anlayışlı ve onu savunmuyor ama ben sürekli kardeşini kötülüyor imajını vermek istemiyorum eşime
Eger onu savunmuyosa cokda gitmeyn ustune ters tepebilir
Caninizin nekdr sıkildini okdar iyi anlayabiliyrm ki.
Okuyanlar dicekki ne yapabilir diye ama oyle insanlar varki insanin enerjisini somuruyo. Negatifligiyle...
Allah yardimcinz olsn

Bi dakika benım de enerjim iticidir insanlar benden rahatsız olur. Ne yapmalıyım öleyım mı çözümü nedr
Ölme niye öluyon ama madem oyle enerjin var bi zahmet insanlara fazla yaklasma fazla arama. Ne diyeyim

Back
X