- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
Merhaba Kizlar,
Birseyi sizinle paylasmak ve sizlerin yorumunu almak istiyorum.
Nisanlimla 6 senedir sevgili dönemi gecirdik 2 senedirde nisanliyiz.. Fakat gel görelim ki Dügün tarihi yaklastikca benimde korkularim cogaliyor. Ev bakiyoruz mesela icime bir sikinti giriyor bunaliyorum.. Sizce bu evlilik psikolojisinden mi kaynaklidir? Ayrica bosanma korkusuda cok büyük icimde. Sizlerinde bildigi gibi "Dul" damgasi yemek bizim türk halkinda "Kötü Kadin" damgasi gibi görünüyor. Sevgimden süphelimiyim asla. Sevgi yönünden dün tanimisim gibi hala cok heyecanlaniyorum ve seviyorum. Ama bu icimdeki korkuyu kötü hissi atamiyorum Vesvese veya Kuruntu bilmiyorum nasil atlatacagimida bilmiyorum.. Söyle bir durumda var ayrica; Sevgili dönemindeyken hic kavga etmezdik etsekte nisanlim alttan alirdi ve kavgamiz 1 saatten fazla sürmezdi. Simdilerde yani özellikle su son senemizde Kavgasiz günümüz gecmez oldu, ve kendisi hic birsekilde alttan almaz oldu. Bu yüzden iste belkide ilerde bosanacagiz düsüncesi geliyor. Birde benim nisanlim masaya vurup ailesine lafini söyliyemeyenlerden, yani saygiya cok önem verenlerden. Kaynanam ve Kayinbabam mesela bana uymayan birsey söylemis olsa sesini kesinlikle cikarmaz ben hep kendimi korumak zorunda kalirim. Bundanda korkuyorum ilerde ya nisanlim beni ailesine karsi koruyamazda onlara karsi beni ezdirirse?
YANI UZUN LAFIN KISASI COK CELISKILIYIM COOOK:)))
Sizlerin tecrübelerine dayanarak; sizlerin düsüncesini de bilmek istiyorum.
Simdiden cok tesekkür ederim.
Evliligin temelinin saglam olmasi lagzim. Mesela Allah korusun dusunun bir deprem oluyor ve evler yikiliyor neden cunku temelleri saglam atilmamis degilmi. Evlilikte boyle birsey oyle gorundugu gibi kolay birsey degil anlican.
Senin nisanlin bastan belli etmis kendisini ailesine laf soyletmiyormus bu acilen cozulmesi gereken bir sorun eger evlenmeden once boyle yapiyorsa evlendikten sonra bu adam seni ailesinede ezdirebilir hakli olsan bile haksiz duruma dusersin birde celiskiliyim diyorsan olayi kokten halledip oyle evlenmen lagzim cnm benim