- 30 Kasım 2019
- 12.883
- 41.435
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne alakası var. Hiçte öyle pembik saçma sapan sunumlar kahve hikayeleri bilmem neler yapan biri değilim. İnstagram adresimi versem şok geçirirsin herhalde aksine herkes beni çoooook havalı ve elit bulur fotoğraflarımıza da yansır. Ön yargı ne kötü olay sadece duygusal biriyim bu kadar :)Konuyu okuyunca sosyal medyada ictiği kahveye kadar kocişkom şunu yaptı, bunu yaptı diye paylaşım yapan yeni ve pemdik gelinler geldi aklıma![]()
Burada niye farkli bir imaj ciziyorsunuz.ne alakası var. Hiçte öyle pembik saçma sapan sunumlar kahve hikayeleri bilmem neler yapan biri değilim. İnstagram adresimi versem şok geçirirsin herhalde aksine herkes beni çoooook havalı ve elit bulur fotoğraflarımıza da yansır. Ön yargı ne kötü olay sadece duygusal biriyim bu kadar :)
Havalı ve elit demek. Peki.ne alakası var. Hiçte öyle pembik saçma sapan sunumlar kahve hikayeleri bilmem neler yapan biri değilim. İnstagram adresimi versem şok geçirirsin herhalde aksine herkes beni çoooook havalı ve elit bulur fotoğraflarımıza da yansır. Ön yargı ne kötü olay sadece duygusal biriyim bu kadar :)
inan bütün hayatım bunlar değil cok büyük bir firmada cok güzel bir pozisyonda çalışıyorum tahmin ettiğin gibi pembik bir gelin vs de hiç değilim. Kv dem annem gibidir siz duygusal değilseniz benim duygusallığım içinde bu tarz yorum yapamazsınız.Allah erkeklerin de yardimcisi olsun ya valla zor is. Her gun surpriz, her gun bilmem ne can dayanmaz yani. Pembik gelinler icin de hayat zor olmali. Sonraki asama dert bulamayinca kv.ye sarmak oluyor. Butun hayatlari es ailesi oluyor. Valla cok yorucu ya.
O kadar güzel yazmışsınız ki yargılamadan cok teşekkür ederimBu kadar talebi, her bir tarihi akılda tutmak, hepsi için hediyeler düşünmek, planlar yapmak ayarlamak herkese göre değil, gerçekçi de değil bence ve açıkçası acayip yorucu, kasıntı. Üstelik kıyaslama da var ki bu ilişkinizi acayip yıpratacak bir şey.
Tam tersine eşiniz sizi kendi arkadaşlarının eşleri ve onların evlilikleri üzerinden kıyaslayıp dursa ve sürekli "Bana şunu yapmadın, ben buna önem veririm; şunum şunum niye olmadı?!!" diye trip atsa ne hissederdiniz? Hoş değil. Eşim beni başkalarıyla kıyaslayıp dursa ağzına terlik indiririm.
Ha, eşinizle de evlenmeden önce senelik ilişkiniz varmış, eh az çok sizi tanımış triplerinizi, özel günlerde nasıl talepleriniz olabileceğini görmüştür, madem evlenmeyi tercih etti, sizi de tatmin etmeli elbette. En azından evliliğinizin ilk birkaç ayından totosunu gevşetmemesini beklemeniz o kadar da anlaşılamaz değil. Zamanla zaten rutine binecek evlilik içinde, gerek bütçenize göre düşünüp hediyeleri-planları küçülttüğünüz, gerek başka şeylerle uğraşırken unuttuğunuz ve günün birinde aman boşver diyeceğiniz zamanlarınız da olacak ama baştan evet, sizi biliyor, bilerek evlenmiş biraz özense fena olmaz. Ya da tam tersine hep böyle özel günleri atlayan biriydi de, siz mi bile göre evlendiniz? Şimdi bu da var, es geçmeyelim. :)
Ortada buluşun, biraz siz törpülenin (Ki bence törpülenin kalmayın böyle) biraz o çaba göstersin tatlıya bağlayın.
Ama kendi ilişkinizi-eşinizi başkalarınınki ile kıyaslamayın, cidden sadece işleri daha çekilmez hale getirdiğinizle ve evliliğinizi yaraladığınızla kalırsınız. Ayrıca sosyal medyada her paylaşılanı, gündelik arkadaş çevresinde her söyleneni de gerçek zannetmemenizi öneririm, kocasından kendisine hediyeler gönderip aşk notları yazıp fotoğraflayan/arkadaş ortamlarında anlatan binlerce ilgi manyağı kadın var.
Evet eşinizin kendi firmasının olduğunu, sizinde iyi bir şirkette çalıştığınızı iyice anladık zaten. Bunlar çok önemli ayrıntılardi konu için.inan bütün hayatım bunlar değil cok büyük bir firmada cok güzel bir pozisyonda çalışıyorum tahmin ettiğin gibi pembik bir gelin vs de hiç değilim. Kv dem annem gibidir siz duygusal değilseniz benim duygusallığım içinde bu tarz yorum yapamazsınız.
inan bütün hayatım bunlar değil cok büyük bir firmada cok güzel bir pozisyonda çalışıyorum tahmin ettiğin gibi pembik bir gelin vs de hiç değilim. Kv dem annem gibidir siz duygusal değilseniz benim duygusallığım içinde bu tarz yorum yapamazsınız.
Virsene gözümüz havalı ve elit bir bağyan görsünne alakası var. Hiçte öyle pembik saçma sapan sunumlar kahve hikayeleri bilmem neler yapan biri değilim. İnstagram adresimi versem şok geçirirsin herhalde aksine herkes beni çoooook havalı ve elit bulur fotoğraflarımıza da yansır. Ön yargı ne kötü olay sadece duygusal biriyim bu kadar :)
farklı bir imaj çizmiyorum. duygusal bir insanım sevgiyide siniri de cok yoğun yaşarım. ben romantikliği sürprizleri seven biriyim. öyle diğerleri gibi gelen çiçekleri hediyeleri saçma sapan sosyal medyada paylaşmak için istemiyorum ki hiç paylaşmadım da. Konu cok saptı aslında söylemek istediğim şuydu yaptığının az olduğunun hiçbir şey yapamadığının farkında olup yapmaması inciten beni. Daha önce uzun ilişkisi olduğu için orada yaşamış bana hiçbir şey kalmamış gibi hissediyorum dedim. Mesela farkında değildir ben yeterince sürpriz vs yaptığımı düşünüyorum der anlarım derim ki hani bu kadar düşünüyor sık sık yapmak ona sıkıcı geliyor zaten yoğun vs diye geçiştirebilirim zatenBurada niye farkli bir imaj ciziyorsunuz.![]()
boş boş evde oturup sunum yapmıyorum manyak gibi ondan bahsediyorum siz daha ne demek istediğimi bile anlamadan yargılıyorsunuzEvet eşinizin kendi firmasının olduğunu, sizinde iyi bir şirkette çalıştığınızı iyice anladık zaten. Bunlar çok önemli ayrıntılardi konu için.