Evliliğin ilk günü.

ayva göbek diyosun yaniii o bendede oluyo ara sıra gidip geliyor Bu arada teşekkür ederim aminn inşallah. Allah hayırlı zamanda sizede nasip etsin

Yani ilk gece cirilciplak kalir misiniz bilmiyorum. Bir suru seksi camasir gecelik falan var, bence çıplaklik kimde olursa olsun guzel degil. Ayrica los ışıkta güzel sayilirim, karanlikta kleopatra derdim bebekten önce. Simdiyi hic sormayın halim perisan ama her sey sizin kriz yonetiminize bagli, o kadar diyeyim size patatesturtasi

Biz hep sarmas dolas uyuyoruz erkek arkadasimla küs olup sirtimizi dondugumuz gecenin sabahinda bile yapisik ikiz gibi uyaniyoruz ay acaba agzim kokmus mudur hic o yonden dusunmediydim

Cok sevdigim Muge Anli'nin cok sevdigim bi sozu vardir:" Bradd Pit mi bu adamlar?"
Neden kendini bu kadar gomdun ki? Sen kendini nasil görürsen karsindaki de oyle gorur. Ozguvensiz davranma. Herkes 4 4luk mu?

Benim de göğüslerim küçük, diktir ama özgüvenim yuksektir eşimin karşısında her zaman fiziki olarak. Hem belki izlediysen yetişkin filmleri genelde genç kızların göğüsleri küçücük ama öyle kendinden emin duruyorlar ki mükemmel görünüyorlar bence. Erkekler içinde önemli bu. Biraz cilve, yeterince ozguven onları etkilemeye yeter. Çatlaklarım da var mesela ama detaylı baksan erkeklerin de sırtında bacağında çatlaklar var. Sadece kıl örtüsü kapatiyor. Kadın olarak özellikle cinsellikte dik durmak, ezilip buzulmemek, vücudunu kendinden emin bir şekilde sergilemek her şeyden önemli. Burda takacagim tek şey kıl olurdu benim. Çünkü ona karşı müdahalemiz var ama.goguse çatlaklara karşı müdahalemiz çok zor.

Yanlış , çok çok yanlış yapmışsınız.

Resmen adamın farkındalığını gelistiriyorsunuz.

Hiç gözüne çarpmayacaksa bile siz öyle dediniz diye dikkat eder, sizin sorununuzu kafasında büyütür.

İnsanoğlu böyledir.

Karşındakine " burnum çok büyük " demezseniz , belkide fark bile etmeyecektir ya da fark etse bile o şekilde bakmayacak siz söyleyene kadar.

Özgüven evlilikte en önemli kaide.

O gün ve sonraki günlerin hepsinde çok rahat olun.

Rahat oldukça daha güzel oluyor iletisimin her türlüsü.

Bence evliliğin de verdiği heyecanla stres yapmışsınız. Önce siz kendinizi sevin. Temiz bakımlı olduktan sonra nolucak. Bence zamanla alışacaksiniz . Hayırlı olsun tebrik ederim bu arada

Benim bir arkadaşım biscolata erkeği kıvamında bir yavruyla sevgiliydi. Üç ay sonra cinsellik yaşama zamanı gelmiş. Bizim biscolata kıza gencliginde ne diridir memelerin o halini gorseydim demis kız da 30 yaşında. O da atlamış hemen yavrum ben senin yavrukurtu daha goremedom nerde ki ciksim ortaya deyince adam aylarxa ortalara cikamadi
Gerizekalilar önce kendo vücutlarına baksınlar.
Siz de çok mutlu olun emine heyecan vardor şimdi sizde

Görüntü önemli erkekler için.Yani bayanlar duygusal ama bayanlar için bile önemli.Göğüslerin küçükse sarkık değildir diye düşünüyorumEmin misin ucu aşağı mı bakıyorKıl tüy problemi bende de vardı lazere gittim cillop gibiyim benim de göbek bel vardı.Çatlağa gelince biraz nemlendirici süreydin bacım.Bundan sonrası için nemlendirici kullan.Benim de çatlağım var artık hamilelik sağ olsunEkime de bir şey kalmadı 4-5 ayın olsaydı pilates yap düzenli çok değiştiriyor vücudu diyecektim.Neyse bol bol aynada kendine çıplakken bak ve dik dur kendini beğen.Sen kendini beğenirsen dik durursan daha hoş gözükürsün

Bu nedir yaaNerden buldun bu yakışıklıyı yahuuu2. Evlerden ırak
Ben de lazerli olmama rağmen hamile halimle tek tük çıkan kılları bile yakalıyorumaslında çok da takılmamak lazım belki de

benim tüyler çok yok Epilasyon aletim var onla alıyorum bir buçuk ay çıkmıyo koltuk altım falan sarı çıkıyo o yüzden kasmıyorum açıkcası bulmuş öpsün başına koysun önceden hep kadının her daim bakımlı olmasını savunurdum ama erkeklerin iç dünyasını görünce çokta savunmuyorum

ilk gün kimse kimseyi eli çenesinde süzüp de puan vermiyor rahat olun
meme bulmuş ölçüsünü mü begenmeyecek
o birbirini incelemeler filan sonra sonra oluyo ama o zaman da zaten samimiyet yeterince oturmus oluyor , alinmaca gucenmece olmuyor.
bir öküze rastgelmediyseniz veya cok cok ciddi bir bedensel sorunuz yoksa allah baska dert vermesin mutlu mesut yaşayin gitsin

Amaan sen de sarı kıla kıl mı diyon

Karanlıkta durmaya çalışın ışığa çıkmayın bacim

Hamam otu diye bi toz var ondan alin anneniz kardesiniz yada bi arkadasiniz uzanamadiginiz yerlere surebilir digerlerini bilmem ama bu kil tuy islerini bununla pratik bi sekilde halledebilirsiniz
Ne işe yarıyor acaba bende alsam azaltıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…