Evliliğin ilk yılları...

umutluuuuuu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
2
0
16
Çanakkale
Kızlar evliliğin ilk yıllarında sorun yaşayan var mı acaba? 1 yılımız geçti ve eşimden kendimi soğumuş gibi hissediyorum... o kadar gereksiz kıskançlıkları var ki anlatamam artık inanın çok boğuluyorum ne yapacağımıda bilmiyorum defalarca konuştum ama her seferinde tekrar başa dönüyoruz çok sıkıntıdayım nolur yardım edin bana :(

Son düzenleyen: Moderatör:
evliliğin ilk yılı genelde zor geçer.

çünkü sürekli sözümü geçiricem kaygısı. evde liderlik çatışması, yeni hayata adapte olmak,sen ve ben bilincini aşıp biz olabilmek zordur.

duygularınızı belki de anlayamıyorsunuzdur yorulduğunuz için. eşinizle paylaştınız mı düşüncelerinizi?

inanki konuştum defalarca rahatsız olduğumu da anlattım bana diyor ki o zaman hiç ilgilenmeyeyim ben sevdiğimden öyle yapıyorum diyo :( ama gerçekten çok yoruyo insanı çok severek evlendim bir de insan sevdiği insandan böyle şeyler görünce çok üzülüyo inan ki off offf ne yapcam ben :( çıkmazda hissediyorum kendimi :(

evlılıgın ılk yılların da herkesın kendıne gore zorlukları vardır .
yenı bır hayata adapte olma cabası ,yenı bırıyle aynı evı paylasma
ona ayak uydurma cabası ,gıbı herkesın kendıne gore zorlukları vardır elbett.
sızın de sorununuz kıskanclık anlasılan .
pekı evlenmeden once flort asamasın da esınızı tanımıyormuydunuz ?
yanı esınız bırden kıskac olmadı dımı,daha once esınızın kıskanc oldugnu bılıyordunuz
pekı neden evlendınız ?

Eşimde ilk evlendğimiz zamanlar kıskançlıkları oluyordu.Giydiğim normal bir eteğe kızmıyordu ama giymesen daha iyi olur deyip hevesimi falan kırıyordu.Bir kaç kez üzüldüm.sonra takmamaya başladım.Şimdi hiç karışmıyor:)

Evliliğin ilk 2 yılı bence zor.Sen tartaışma olmamasına gatret et.inatlaşma.Aşarsınız inşallah...

ilk zamanlar zordur biraz canım iktidar kavgasının bitmesi birkaç sene alır bazen
bu zamanla hafifler sorada bitiverir
benim eşimde ilk zamanlar çok kıskançtı
aynı eşin gibi seviyorum ondan falan diyodu ama zamanla bıraktı bu huyunu
şimdi bu konuda hiç bir sorunum yok
zamanla geçecektir
dur hemen soğuma aman eşinden
ilk sıkıntıdaterketme gemiyi zamana bırak tatlım

Son düzenleme:
herkes evliliğin ilk yıllarını zor geçirir canım.erkekler sıkıntıya giriyorlar kadınlar da çok şey bekliyor sonuçta sıkıntılar yaşanıyor

Back
X