İsterseniz tripin alasını yapın. Seven erkek her şeyiniz ile sizi sever. Bocalamaniz gayet normal. Sizi yatistiracak olan kişi de eşiniz. Eğer bu triplerinizi (erkek yönetimi ile) cozemezse,zayıf erkekse size bunu sorun yapar. Ama tribin(dozunda) kadınsal bişey olduğunu her erkek bilir. Buna göre orta yol bulursa sorun kalmaz. Kaldı ki durumun farkindasiniz. Ama bunu eşinizin anlaması lazım. Takıntli bı tip ise. Sizi de mutsuz eder. Zamanla alışırsiniz. Yeter ki anlayış olsun.Selaaam kızlar, bugünde beni sinir eden bir konuyla karsinizdayim. Uyumlu, sicakkanli biriyim, cevresiyle iyi anlasan, anlasamadiklariyla da mesafesini sınırını koruyan. Kavga gürültüden uzak durmaya, meseleleri konuşmakla halletmeye çalışılan birisi. Amma övdün sende kendini der gibisiniz, maksadim o değil. Güçlü olan yanlarim eşim karsisinda cok sık olmasa bazen zayıf kalabiliyor ve ben buna hiç ama hiç anlam veremiyorumTrip atan, nazlanan biri değilim fakat ona karsi bazen öyle olabiliyor ortada pek sebep yokken. Yeni evliyiz, sevgililikte de nisanlilik döneminde de cok uyumlu bir cifttik, kavgalarımız pek olmazdi haliyle bende trip falan atmadim. Bunu o da ben de fark ettik ve bu beni cok rahatsiz ediyor. Kizim kendine gel, neyin tribi bu diye kendimi uyarirken buluyorum. Ha alışma süreci, olabilir mi? Bilmiyorum. Bunun aynısını yasayaniniz oldu mu evliliğin ilk dönemlerinde? Olduysa nasıl çözdünüz?
Yok canim, anlayis fazlasiyla var çok şükür. Ben kendimi anlayamıyorum bazi durumlarda, yani o duruma öyle tepki verecek bir insan değilim. Misal geçende alışverişe gittik, alınacak seyleri aldik, çıkışa doğru gideceğiz. Aa şundan da alalim mi dedi, farkli reyondaydi alinacak esya, bende gözlerimi cevirdim gerek var mi gibisinden. Yani trip atılacak bir mevzu yok ortada. Genel itibariyla gayet iyi anlaşan, neşeli bir ciftiz. Veya yeri geliyor esprilerini ciddiye alıyorum, alınıyorum. Alıngan biri degilim, niye böyle tepki veriyorum, bende bilmiyorumİsterseniz tripin alasını yapın. Seven erkek her şeyiniz ile sizi sever. Bocalamaniz gayet normal. Sizi yatistiracak olan kişi de eşiniz. Eğer bu triplerinizi (erkek yönetimi ile) cozemezse,zayıf erkekse size bunu sorun yapar. Ama tribin(dozunda) kadınsal bişey olduğunu her erkek bilir. Buna göre orta yol bulursa sorun kalmaz. Kaldı ki durumun farkindasiniz. Ama bunu eşinizin anlaması lazım. Takıntli bı tip ise. Sizi de mutsuz eder. Zamanla alışırsiniz. Yeter ki anlayış olsun.
Ben pek katılmıyorum size , insan farkında olmasa da içten içe tahammül sınırına ulaşabiliyor . Karşı tarafa dair o zaman da ne sevgi kalıyor ne anlayışSeven erkek her şeyiniz ile sizi sever.
İnsan arkadaşken ayrı sevgiliyken ayrı kardeşken ayrıdır her alanda farklıdır yani huylar stabilite göstermez çoğu zaman:)Selaaam kızlar, bugünde beni sinir eden bir konuyla karsinizdayim. Uyumlu, sicakkanli biriyim, cevresiyle iyi anlasan, anlasamadiklariyla da mesafesini sınırını koruyan. Kavga gürültüden uzak durmaya, meseleleri konuşmakla halletmeye çalışılan birisi. Amma övdün sende kendini der gibisiniz, maksadim o değil. Güçlü olan yanlarim eşim karsisinda cok sık olmasa bazen zayıf kalabiliyor ve ben buna hiç ama hiç anlam veremiyorumTrip atan, nazlanan biri değilim fakat ona karsi bazen öyle olabiliyor ortada pek sebep yokken. Yeni evliyiz, sevgililikte de nisanlilik döneminde de cok uyumlu bir cifttik, kavgalarımız pek olmazdi haliyle bende trip falan atmadim. Bunu o da ben de fark ettik ve bu beni cok rahatsiz ediyor. Kizim kendine gel, neyin tribi bu diye kendimi uyarirken buluyorum. Ha alışma süreci, olabilir mi? Bilmiyorum. Bunun aynısını yasayaniniz oldu mu evliliğin ilk dönemlerinde? Olduysa nasıl çözdünüz?
O zaman kesinlikle destek alın. Bu durum zamanla eşinizi yıpratır. Ben ortada sorun varken böyle yapiyorsunuz zannettim.Yok canim, anlayis fazlasiyla var çok şükür. Ben kendimi anlayamıyorum bazi durumlarda, yani o duruma öyle tepki verecek bir insan değilim. Misal geçende alışverişe gittik, alınacak seyleri aldik, çıkışa doğru gideceğiz. Aa şundan da alalim mi dedi, farkli reyondaydi alinacak esya, bende gözlerimi cevirdim gerek var mi gibisinden. Yani trip atılacak bir mevzu yok ortada. Genel itibariyla gayet iyi anlaşan, neşeli bir ciftiz. Veya yeri geliyor esprilerini ciddiye alıyorum, alınıyorum. Alıngan biri degilim, niye böyle tepki veriyorum, bende bilmiyorum
Yok ben sorun varken yapılan trip için yorum yapmıştım. Durduk yere olan tabi ki normal değil. Hatta düzelmiyorsa psikolojik destek alınmalı.Biraz örnek verirseniz ona göre de yorum gelebilir. Trip mı mesela yoksa şımarıklığa mı kaçıyor? Dikkat etmek lazım bence.
Ben pek katılmıyorum size , insan farkında olmasa da içten içe tahammül sınırına ulaşabiliyor . Karşı tarafa dair o zaman da ne sevgi kalıyor ne anlayış
İnsan sevdiklerine karşı çok daha alıngan oluyor maalesef. Yada her lafını çok didikleyip ciddiye alıyor. Bende de var böyle haller ya hayırlısı bakalım. Öyle zamanlarda artık kendimi susturuyor tepkilerimi en aza indirmeye çalışıyorum. Bende bonus olarak birden parlayıp sonra pişman olmakta varArkadaslar hepinize ayri ayri hak veriyorum. Sadece seven sevdiğini her haliyle sevmeli, buna katılmıyorum. Esim mülayim, sakin ve anlayışlı diye benim bu hallere bürünmem normal değil. Belki onun o rahatlığına, bana düşkünlüğüne güveniyorum, bilmiyorum ama cok sacma. Şımarık bir kişi asla değildim, kendimde sevmem böylelerini. Dediğim gibi sık olan birsey değil, sanki gayri ihtiyari gerceklesiyor gibi. Ama benim bunu acilen torpülemem gerek, ne alisma süreci, ne karsimdaki insan anlayisi buna bahane olamaz.
Seven erkek sahip cikar trip olsada alttan alabilmeli sizi yeterince seviyor mu ona bakınSelaaam kızlar, bugünde beni sinir eden bir konuyla karsinizdayim. Uyumlu, sicakkanli biriyim, cevresiyle iyi anlasan, anlasamadiklariyla da mesafesini sınırını koruyan. Kavga gürültüden uzak durmaya, meseleleri konuşmakla halletmeye çalışılan birisi. Amma övdün sende kendini der gibisiniz, maksadim o değil. Güçlü olan yanlarim eşim karsisinda cok sık olmasa bazen zayıf kalabiliyor ve ben buna hiç ama hiç anlam veremiyorumTrip atan, nazlanan biri değilim fakat ona karsi bazen öyle olabiliyor ortada pek sebep yokken. Yeni evliyiz, sevgililikte de nisanlilik döneminde de cok uyumlu bir cifttik, kavgalarımız pek olmazdi haliyle bende trip falan atmadim. Bunu o da ben de fark ettik ve bu beni cok rahatsiz ediyor. Kizim kendine gel, neyin tribi bu diye kendimi uyarirken buluyorum. Ha alışma süreci, olabilir mi? Bilmiyorum. Bunun aynısını yasayaniniz oldu mu evliliğin ilk dönemlerinde? Olduysa nasıl çözdünüz?
Aynı şeyi düşünmüştüm. Sanki eşi beklentilerini karşılamıyor gibi hissettim. Yani cok anlayışlı falan diyor ama sanki daha fazlasını istermiş gibi.Beğendiğim ama içime de sinmeyen flörtüme karşı tam da böyleydim. Buluşup eve geliyorum niye tersledim ki çocuğu diye düşünüyordum ki ben de sizin gibiyim normalde sakin, kimseyi kırmamaya çalışan . Arkadaşıma danışmıştım ya ben niye böyle saçma davranıyorum hiç kendimden beklemediğim şekilde diye . Dışarıdan bir göz olarak şey demişti onda beğenmediğin özelliklerden dolayı kendi kendine sabote etmeye çalışıyorsun diye . Sizin durum tabi farklı evlisiniz ama acaba evlilikten beklentiniz mi tam karşılanmıyor ilk aylarda ondan mı bu ters hareketler . Atıyorum çok romantik hayal ettiniz ama öyle çıkmadı gibi ?
Mesela neden trip atsın. Kadın olmanın olmazsa olmaz şartı mı, normal davransa, kendisini , isteklerini konuşsa daha iyi değil mi?İsterseniz tripin alasını yapın. Seven erkek her şeyiniz ile sizi sever. Bocalamaniz gayet normal. Sizi yatistiracak olan kişi de eşiniz. Eğer bu triplerinizi (erkek yönetimi ile) cozemezse,zayıf erkekse size bunu sorun yapar. Ama tribin(dozunda) kadınsal bişey olduğunu her erkek bilir. Buna göre orta yol bulursa sorun kalmaz. Kaldı ki durumun farkindasiniz. Ama bunu eşinizin anlaması lazım. Takıntli bı tip ise. Sizi de mutsuz eder. Zamanla alışırsiniz. Yeter ki anlayış olsun.
Farkında olmanız güzel. Eşinizle de bunu konuşabilirsiniz. Nedenini anlamadığınızı söyleyin. Birden bitmese de zamanla ortadan kalkar. Ben de çok küsüyordum. Şimdi 11. Yılımızdayız. İkimiz de hiçbir şeye küsmüyoruz. Zamanla azalarak bitti. Kendinize de çok yüklenmeyin. İnsan her gün yeni özelliklerini keşfediyor. Bazısını seviyor bazısını da zamanla terk ediyor.Arkadaslar hepinize ayri ayri hak veriyorum. Sadece seven sevdiğini her haliyle sevmeli, buna katılmıyorum. Esim mülayim, sakin ve anlayışlı diye benim bu hallere bürünmem normal değil. Belki onun o rahatlığına, bana düşkünlüğüne güveniyorum, bilmiyorum ama cok sacma. Şımarık bir kişi asla değildim, kendimde sevmem böylelerini. Dediğim gibi sık olan birsey değil, sanki gayri ihtiyari gerceklesiyor gibi. Ama benim bunu acilen torpülemem gerek, ne alisma süreci, ne karsimdaki insan anlayisi buna bahane olamaz.
Olmadı bizdeSelaaam kızlar, bugünde beni sinir eden bir konuyla karsinizdayim. Uyumlu, sicakkanli biriyim, cevresiyle iyi anlasan, anlasamadiklariyla da mesafesini sınırını koruyan. Kavga gürültüden uzak durmaya, meseleleri konuşmakla halletmeye çalışılan birisi. Amma övdün sende kendini der gibisiniz, maksadim o değil. Güçlü olan yanlarim eşim karsisinda cok sık olmasa bazen zayıf kalabiliyor ve ben buna hiç ama hiç anlam veremiyorumTrip atan, nazlanan biri değilim fakat ona karsi bazen öyle olabiliyor ortada pek sebep yokken. Yeni evliyiz, sevgililikte de nisanlilik döneminde de cok uyumlu bir cifttik, kavgalarımız pek olmazdi haliyle bende trip falan atmadim. Bunu o da ben de fark ettik ve bu beni cok rahatsiz ediyor. Kizim kendine gel, neyin tribi bu diye kendimi uyarirken buluyorum. Ha alışma süreci, olabilir mi? Bilmiyorum. Bunun aynısını yasayaniniz oldu mu evliliğin ilk dönemlerinde? Olduysa nasıl çözdünüz?
Aşağıda açıklamayı yaptım. Diğer yorumları okuyunuzMesela neden trip atsın. Kadın olmanın olmazsa olmaz şartı mı, normal davransa, kendisini , isteklerini konuşsa daha iyi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?