- Emoji Skoru
- 3.717
- Puanlar
- 333
Son günlerde hep aynı konulardan gına geldi yeni bir konu açayım dedim. Sizce evliliğin tıkandığını veya bittini nasıl anlarız? Aldatma yok, psikolojik- fiziksel-maddi şiddet, hakaret yok. Herkes kendi işinde gücünde. Çocuklar biraz büyümüş ergen kafası 10 dk dan sonra muhabbet etmiyorlar sıkılıyorlar. Akşam mesaiye kalan bir eş yorgun argın gelip yatıyor. Muhabbet sadece günlük hayattan alacak verecek, çocukların okulu, yarın market alışverişine mi gitsek vs.
Rahat mı batıyor diyenleri duyar gibiyim. Ne bileyim insan geçmişi özlüyor. Uzun muhabbetler gülüşmeler el ele yürüyüşler...
12 senelik evlilikte çok mu erken monotona bağlamak?
İş yerimde başka biriyim artık evde başka biri. Gün boyu daha mutluyum sanki daha enerjiğim . Arkadaşlarımla daha çok eğleniyor olmam evde daha ciddi olmam sizce anormal mi? Bizimle vakit geçirmiyor diye tavır ala ala iyice iletişim azaldı zaten. Sarılma vs var tabi ama o kadar azaldı ki kafaya takmaya başladım.
Bu bir dert bile değil diyenler bir sonraki konuya bakabilir. Ben benzer durumda olan veya olmamak için çok iyi çözümler bulmuş hemcinslerimle biraz sohbet etmek istedim..
Rahat mı batıyor diyenleri duyar gibiyim. Ne bileyim insan geçmişi özlüyor. Uzun muhabbetler gülüşmeler el ele yürüyüşler...
12 senelik evlilikte çok mu erken monotona bağlamak?
İş yerimde başka biriyim artık evde başka biri. Gün boyu daha mutluyum sanki daha enerjiğim . Arkadaşlarımla daha çok eğleniyor olmam evde daha ciddi olmam sizce anormal mi? Bizimle vakit geçirmiyor diye tavır ala ala iyice iletişim azaldı zaten. Sarılma vs var tabi ama o kadar azaldı ki kafaya takmaya başladım.
Bu bir dert bile değil diyenler bir sonraki konuya bakabilir. Ben benzer durumda olan veya olmamak için çok iyi çözümler bulmuş hemcinslerimle biraz sohbet etmek istedim..