siz eşinizle nasıl evlendiniz.. evlenmeden öncede mi böyleydi ?
Arkadaşım siz eşinize biraz fazla taviz vermişsiniz. Ne demek her şey onun istediği gibi olacak sohbet konularını bile o açacak saçına, giyimine, sigarana karışacak (evet sigara sağlığa zararlı diyelim ki sizin sağlığınızı düşünüyor o zaman kendisi de bırakacak kendi sağlığıda önemlidir herhalde) Evet yardımcı kadın alamam eşim ve ailesi müsaade etmez demişsiniz. Bende çalışıyorum ve iki tane çocuğum var, ayda bir kez mutlaka kadın alırım dip köşe temizlik için çocuklarıma vakit ayırmam gerekiyor çünkü. Eşimde buna asla karışmaz ki ailesi ne diye karışsın para onların cebinden çıkmıyor ki. Bence sizi hayattan ev işi, çocuk ya da iş değil, eşiniz soğutmuş.
Ben bazaen pisman oluyorum. Herkeste oluyor mu bu duygular acaba. Bazen bekarlik hayatimi ozluyorum. Evlenir evlenmez cocuk yaptim kocamin yogun israrlariyla. Cocuktan dolayi evlilik hayati yasayamadim. Hos evlilik hayati nedir ne degildir nasil yasanir onu da bilmiyorum ama. Sikici geliyor bu yasam bana. Surekli temizlik, cocuk, yemek arasinda kosturup kendine bir saat bile ayiramamak. Ve yetismiyor da hicbir sey. Yardimci alamiyorum esim ve ailesi musade etmez. Ev basima yikiliyor cogu zaman. İse de gidiyorum. Eskiden maasimla gezen tozan cok guzel giyinen ben suan parami yetistiremiyorum ki ustume bise alayim yolunmus tavuk gibi sac bas bir yerde dolasiyormusum gibi hissediyorum. Ve hayatimi erteliyorum hep. Birkac yil sonra hersey guzel olacak diyorum. Bebegim buyuyecek. Tabi o zaman da ikinci bebek derdi olmazsa, esim simdiden israrci ama ben yapmamaya kararliyim.
Sizce ben bunalimda miyim, doktora gitmeli miyim. Cok canim sikiliyor, hayatim yok gibi, hep gelecegin planlarin yapiyorum su ani yasamiyorum. Yasasam da korkarak yasiyorum. Kocam cok serttir, aman bana kizacak, aman vuracak diye her isim erteleniyor. Kendim icin yaptigim tek sey sigara icmek biliyor musunuz, onu da ogrense beni sakat edermis oyle diyor kocam ustelik o da iciyor mutfakta pufur pufur.aman okurken sikildiniz dimi hayatima renk katmak icin ne yapmaliyim
Ben de ayda bir alirim ama yetmiyor bize
Boyle sislenmis öküz gibi bir bagiriyor ki sorma gitsin adeta deliriyor, kiz iste su ispanyadaki boga guresleri var ya ayni oyle oluyor
çalışmadığımı nerden biliyosunuz?çalışıyorum.ama o da aynı rutin içinde zaten
hayatı doldurmaya ya da eğlence katmaya yetmiyor.
benim kocam için soruların cevabı evet, makyaj yaparım suratı düşer
istediğimi giydirmez ona göre kısa kollu bile açık.
o olmadan biyere gidemem.
karşındaki manyak işte anlatamıyosun bunların normal şeyler olduğunu.
evlenince süslenmek yasak mı oluyor ,giyinmek yasakmı oluyor anlamadım ,
bekarlık günlerimi özlüyorum nedir ya ,
sizlerin sorunu kocalar değil o zaman ,
adamların bi kabahati yok ,sorun sizlerde aslında ,
üstelik siz çalışmıyorusunuz da ,adam sizi eve zorla mı bağladı ,kapıları mı kitledi ,
işi gücü erkenden bitirin çıkın gezin tozun ,hayat var dışarda ,
kendinize bir kahve bile ısmarlasanız o gününüz güzel geçer ,
meşgale bulun kendinize ,uğraşacak şeyler bulun ,
tv karşısına zorla mı oturtuyorlar sizi film izle diye ..
vallahi kadınlarımıza çok kızıyorum ,evlenince ne hale getiriyorlar kendilerini ..
evet evlilik sıkıcı ve bence saçma bişey
ama siz bi manyakla evlisiniz bu kadar mutsuz ve pişman olmanızın bi sebebi de bu.
benim kocam da sizinkine benziyor
evlendiğim için çok pişmanım
evlenmek için temiz 5 senem daha varmış
keşke evlenmeseydim
hatta şimdiki aklım olsa sonsuza dek yanlız olurum asla evlenmem
hayat boyu bi insana katlanmak çok sıkıcı şimdiden sıkıldım daha 1 sene olmadı
bekarlığımı ben de özlüyorum giyinmeyi süslenmeyi özgürlüğümü
şimdi herşey tek düze ev iş yemek yap evi topla evde otur film izle
hiçbişey hayal ettiğim gibi olmadı
en kısa zamanda yakayı sıyırırsam bidaha töbe evlilik uzak olsun
Bilmem ben evlenmeden once farketmedim ama cevrem farketmis, benim asktan gozum kordu heralde. Ama balayinda onunla bir haftanin sonunda intihara kalkistim, bunu da kimse bilmez kocam ve ben haricinde
benım hayatımda senden farklı değil canım.. bende evde iş hayatına atılmak için ders calışıyorum..bırde 2 yaşında kızım var onla vakıt gecırıyorum..sağolsun yan komşu var oda eşim gıbı oldu walla tek konuştuğum yandakı kadın..eşim desen ayrı bır dert anca yoruldum yoruldum..azıcıkta karını gorsene yokkk..ha bıre yoruldum. sankı bız yorulmuyoruz.. cok ağır iştede çalışmıyor..kaç kere dile getırdım.yok yok yok anlamayan anlamıyor..bu evlılıkten cok sıkıldım..keşke evlenmeseydım.BURDAN TÜM EVLENECEKLERE SESLENIYORUM AKLINIZ VARSA EVLENMEYIN..HAYATINIZI YAŞAYIN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?