evliliginden pisman olan var mi

evlilik bi insanın mutluluğunu çok derinden etkiliyor gerçekten. ama işte herkesin farklı sıkıntısı var. eşinizin nasıl biri olduğunu ilk bir hafta da anlamışsınız ve ipleri onun eline vermişsiniz. artık çocuğunuzda var ama lütfen ikinci bir çocuğu yapmayın. tek tavsiyem bu olcak.kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecekseniz eger evliliğinizin bitmesinide göze alarak istemediğiniz şeyleri yapmayın. dik durun. nefes almanız gerektiğini söyleyin anlarsa ne ala anlamazsa da böyle olacağını bunu kabul etmiyorsada yolunun açık olduğunu söyleyin. kararlı olduğunuzu görmeli. bu ara tabi tartışmalar falan olacak .dayak olacak belki. ama gerekirse çekip gidin.anlayacak yada bitecek.

çocuklar biraz büyüyünce geçecek.

ben de evlenince hemen çocuk yapmadım.

şimdi ah keşke yapsaydım en azından büyürdü diyorum.

Herkesin hayatının bu dönemi biraz sıkıntılı.

evde film seyretmekten hoşlanmayan mutlaka sinemaya giden ben,

şimdi tv seyrettiğimde bile lüks içindeymişim gibi hisssediyorum.

Biraz sabır belki.

biraz beklentiler azaltmak gerek sadece belirli bir dönem için.

müzik dinlemek, kitap okumak bile daha kolay atlatmaya yarayacaktır.

herkes bu duyguları yaşıyordur mutlaka ama burada çok önemli bir nokta var aman eşim kızacak vuracak derken ne demek istediniz?şiddet mi uyguluyor size?

evlenmeden önce böyle bi adam değildi ayrıca da çocuğum olduğunu nerden uydurdunuz?çocuğum yok.

herseyi bana ters çünkü devamlı kısıtlanıyorum sürekli onun bana çizdiği hayatı yaşıyorum
onun izin verdikleri ya da vermedikleri
manyaklık derecesinde kıskanç
kendi de ne kadar rahatsız olduğumun farkında ama kendine engel olamıyor
psikiyatra gidiyoruz bakalım başladık değişebilecek mi

çalışan bi insansın, yardımcı almana eşin yada ailesi niye karışıyomuş ki,
madem öyle yardım etsin eşin işe gücü, eminim onu da yapmıyodur

Mesajınızı kopyaladım word dosyasına attım, ne zaman evlenmek istesem açıp açıp bakacagım. Şu an kendi çapında çok güzel bir hayatım var, istediğim zaman istediğim yerdeyim, evimi toplamak zorunda değilim, çekmek zorunda oldugum kimse yok. Arada şeytan dürtüyor. Allah korusun :)

Sizi yoran temizlik,çocuk değil bence.Asıl yoran eşinizin davranışları, bütün yükü size bırakıp takdir bile etmemesi.Anladığım kadarıyla eşiniz fazla ataerkil ve sinirli.Bunun üstüne temizlik,çocuk,iş eklenince baya ağır gelmiş.Bırakın sizde temiz olsun diye paralamayın olduğu kadar diyin.Eşiniz kızarsa da yetişemiyorum hepsine diyin.Sonuçta siz kendinizi aşsanız mükemmel olsanız eşiniz yine takdir etmeyecek yine aynı davranacak.Gerek yok bu yüzden. Bakım konusunda içinizden gelmesi gerek diye düşünüyorum.Biraz uğraşın bakımlı olmak için belki zamanla isteğiniz geri gelir.

Kizlar buradaki mesajlar beni cok mutlu ediyor tesekkur ederim, beni cesaretlendiriyorsunuz. Temizlik olmazsa olmasin dimi ama biraz daha rahat olmaliyim.
koca konusunda da bir kere evlendik iste, bilmem simdi degil ama bir gun her sey cok guzel olacak diye bir dusunce var icimde her zaman, o gun hic gelmezse diye de korkuyorum tabi.

Beni anlatmis bu yazi, ayna da kendimle konussam yola gelir miyim

evet evet bunu bende yasamıstım kısıtlanma.onu gıyme bunu gıyme suraya gıderken ızın al.ya bı ortak hayat paylasıosun.herkesın farklı ılgı alanlarıda olmalı bence..onu bazı erkekler yapamıo erkeklıgı kısıtlamakla ölçüyor.neysekı bosandım.ama ılıskılere bakıs acımda deıstı eger bırıyle bırlıkteysem o bana iyi geliorsa onun adı ilişkidir daha ötesi yok.yok kısıtlanmalar yok bagırmalar yıpratmalar..ne için niye yanı.ozaman herkes yoluna.ınan toplum baskısı olmasa coookk onceden bosanırdım.cunku benım ilişki anlayısım bu...bu adam bana ıyı gelecekkı beraber bı hayatı paylasayım...psıkologa gıdıormussun bıraz gozlemle canım.bakalım neler olacak esınde.

Evlilik güzel birseydir aslinda , örnekleride cok mutlu cifzler felan vs ..
Evliligide güzellestiren iki taraftir bu tek kisiyle OLMAZ!
Sizin cabanizla olmamis Cünkü esinizde is yok ..

sen nasil bi adamla evlisinki , daha dogrusu nasil biriki
Bukadar korkutmus seni ? Vurmasin diye susuyorum demissin , sert biriymis , istedigi kadar sert olsun sanami gucu yetiyo? ?
boyle erkekler aciz insan, evde aslan olurlar disarda kuzu...

Evlilik zor bir sanatmis. Tamamen yabanci biriyle hayatinizi birlestirip hic tanimadiginiz yada sevbileceginizi bile bilmediginiz insanlara ikimci ailem onlar artik diyorsunuz. Bu insanlarin hepsiyle iyi anlasmaya cabalayip cogu zaman aman tatsizlik cikmasin, aman yanlis anlasilmahim diyerek gikinizi cikarmiyorsunuz.

Benim 2,5 yasinda melek gibi bir kizim var. Rabbim onu iyi ki bana vermis. Bu evliligin en guzel meyvesi en guzel hediyesi benim kizim bana gore. Esim de sagolsun cok iyi bir insandir. Ama her ne kadar iyi olursa olsun surtusmelerimiz olmuyor deyil.
Kizimi buyutmek, ese ise cocuga eve yetismek hic kolay olmadi. Istedigim yere gidemedim, istedigim zaman yatamadim, ama bu lar zaten hayatin gercekleri. Sorumluluklar cogaliyor evlenince. Pisman iyim, hic deyilim. Iyi ki evlenmisim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…